MIHALHS 28 Ιουνίου 2011 #1 Share 28 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ παρά μόνο αηδία να νιώσω βλέποντας μια τηλεόραση πλημμυρισμένη με ένα σωρό σκουπίδια των γειτόνων που μας τα σερβίρουν για αξιόλογες σειρές. Με πρόσχημα το κόστος, τάχα μου, κάθε μήνα τσοντάρουν κι άλλο ένα ποντάροντας σε ένα κοινό χαμηλών απαιτήσεων για να μην πω κάτι χειρότερο... Δεν λέω ότι η τηλεόραση που είχαμε ήταν και η καλύτερη αλλά καλώς ή κακώς είχαμε και κάποιες Ελληνικές σειρές που έδιναν δουλειά σε πάρα πολύ κόσμο και άκουγες και τη γλώσσα σου βρε αδερφέ! Τώρα μπαίνω στο σπίτι και νομίζω ότι αλλάζω χώρα και νομίζω ότι πολλοί από εμάς το βιώνουν έχοντας κάποιον-κάποιους ηλικιωμένους στο σπίτι και όχι μόνο... Θα μου πεις και τα Αμερικάνικα, Μεξικάνικα ξένα δεν είναι και αυτά; Με ενοχλεί βαθύτατα ότι έφτασε ο καιρός που ψάχνουμε με το κυάλι Ελληνική παραγωγή. Ναι, πολλοί ηθοποιοί κυρίως είχαν καβαλήσει το καλάμι με τις αμοιβές που ανέβαζαν το κόστος, ας βρουν νέους άνεργους ηθοποιούς που τα παιδιά είναι άνεργοι χρόνια και ας κάνουν παραγωγές με χαμηλότερο κόστος αφού πλέον όλοι στη showbiz έχουν βάλει νερό στο κρασί τους. Πόσο ξεφτίλα πια με αυτά τα κανάλια όταν πρόσφατα έμαθα ότι προβλήθηκαν σκηνές γυρισμένες στα κατεχόμενα! Και συνεχίζει ο κόσμος και τα παρακολουθεί! Δεν παιζόμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2011 #2 Share 28 Ιουνίου 2011 Το εχω ξαναγραψει στο παρελθον. Τιποτα στον κοσμο δεν ειναι τυχαιο.Ουτε και η πληθωρα τουρκικων σηριαλς.......................... Το τουρκικο στοιχειο εχει μπει για τα καλα στη ζωη μας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 28 Ιουνίου 2011 #3 Share 28 Ιουνίου 2011 Η επίσημη δικαιολογία των ΜΜΕ είναι ότι τα τούρκικα σήρειαλ είναι πολύ φθηνότερα από τα αμερικάνικα ή τα μεξικάνικα. Το θέμα όμως είναι...μεχρί που θα μας φτάσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 28 Ιουνίου 2011 #4 Share 28 Ιουνίου 2011 Η επίσημη δικαιολογία των ΜΜΕ είναι ότι τα τούρκικα σήρειαλ είναι πολύ φθηνότερα από τα αμερικάνικα ή τα μεξικάνικα. Το θέμα όμως είναι...μεχρί που θα μας φτάσουν? Μέχρι τα πετρέλαια και το μεθάνιο που αποδεδειγμένα αφθονούν στην πατρίδα μας. Το εχω ξαναγραψει στο παρελθον. Τιποτα στον κοσμο δεν ειναι τυχαιο.Ουτε και η πληθωρα τουρκικων σηριαλς.......................... Το τουρκικο στοιχειο εχει μπει για τα καλα στη ζωη μας!!!!!! Και όλα αυτά Στράτο σε συνάρτηση με την παράνομη στήριξη της λαθρομετανάστευσης από το επίσημο «Ελληνικό (?)» κράτος εδώ και δεκαετίες, τον βίαιο αφελληνισμό της παιδείας (τα σχολεία δεν βγάζουν πλέον Έλληνες), την μείωση των εξοπλισμών μας (πλέον ξοδεύουμε όσο το Βέλγιο σε εξοπλισμούς και τα οπλικά μας συστήματα γίνονται σιγά-σιγά μη επιχειρησιακά από έλλειψη ανταλλακτικών και συντήρησης). Από την άλλη μεριά του Αιγαίου οι «φίλοι» μας επενδύουν τεράστια κονδύλια (και ας είναι πιο φτωχοί από εμάς, μακάκες δεν είναι) σε αμιγώς αποβατικά σκάφη και οπλικά συστήματα και όχι μόνο. Για πού τα θέλουν άραγε ; Αααα, ναι, για τη Μαύρη θάλασσα! Είναι σαφές ότι έχει αποφασιστεί η Ελλάδα να είναι προτεκτοράτο, και οι Έλληνες υπόδουλοι με κύριους αστυνομικούς της περιοχής τους Τούρκους. Και αυτό δεν είναι καθόλου παράλογο. Σε αυτή την περιοχή του πλανήτη που αράξαμε μέσες λύσεις δεν υπάρχουν. Η γεωστρατηγική περιοχή της χώρας μας είναι τεράστιας σημασίας. Για αυτό λοιπόν ή θα είμαστε κυρίαρχοι σε Διεθνές επίπεδο, ή θα είμαστε δούλοι. Έτσι ήταν πάντα στην ιστορία, ή ήμασταν κυρίαρχοι, ή υπόδουλοι. Η προπαγάνδα της «μικρής και έντιμης ελλαδίτσας» που επικράτησε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή ήταν μια απάτη. Αν σας ενόχλησε το ποστ με συγχωρείτε, off topic όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 28 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2011 Φίλε μου το κακό ότι πλέον οι αποβάσεις δεν γίνονται σε στυλ Νορμανδίας Γίνονται με τράπεζες στη Θράκη, με εξαγορές εταιριών, μειονότητες, με σήριαλ και και και... Από τα τόσα που είμαστε έτοιμοι να σκοτώσουμε νομίζεις οι γείτονες θα μείνουν απ' έξω από το χορό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 28 Ιουνίου 2011 #6 Share 28 Ιουνίου 2011 Φίλε μου το κακό ότι πλέον οι αποβάσεις δεν γίνονται σε στυλ Νορμανδίας Γίνονται με τράπεζες στη Θράκη, με εξαγορές εταιριών, μειονότητες, με σήριαλ και και και... Από τα τόσα που είμαστε έτοιμοι να σκοτώσουμε νομίζεις οι γείτονες θα μείνουν απ' έξω από το χορό; Συμφωνώ με αυτά που λες. Αλλά οι αποβάσεις γίνονται και έτσι. Τόσο μακριά είναι το 1974 και η Κύπρος και την ξεχάσαμε; Ας πουν οι Έλληνες όχι στην συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου με τους Τούρκους, και θα δεις για πότε το Καστελόριζο (τεράστιας γεωπολιτικής σημασίας, ενώνει την ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου, πολύ μεγάλα υποθαλάσσια κοιτάσματα) γεμίζει με μογγόλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιουνίου 2011 #7 Share 28 Ιουνίου 2011 Έχουμε παρακαλέσει δεκάδες φορές να μην ανοίγονται τέτοια ευαίσθητα θέματα στο καφέ. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση για τον κανονισμό που καλούμαστε να σεβαστούμε όλοι. Υπάρχουν δεκάδες χώροι που μπορούμε να αναπτύξουμε τους προβληματισμούς και τις πολιτικές μας ανησυχίες και σίγουρα ένα ενυδρειακό φόρουμ δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Το θέμα κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts