ROBIN 28 Ιουνίου 2011 #1 Share 28 Ιουνίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο καθαριστή βυθού για την άμμο στα 20 λιτρα μου και που θα τον βρώ γιατί στην επαρχία δεν υπάρχει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 28 Ιουνίου 2011 #2 Share 28 Ιουνίου 2011 μπορεις να παρεις ενα καινουριο σωληνα που πουλανε με το μετρο(προτεινομενος αυτος που εχουν για τα εξωτερικά φίλτρα 2 ευρω το μετρο) και να κανεις το κολπο που ρουφας απο την μια ακρη ωστε να τραβγξεις το νερο μεσα στον σωληνα και να το βγαζεις απο την αλλη σε ενα κουβα.. θα σου κοστισει λιγοτερο και για τα 20 λιτρα ειναι ότι πρεπει γιατι απο τι καταλαβαινω δεν εχεις και μεγαλη επιφανεια οποτε ότι αλλο και να παρεις ειναι τζαμπα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 28 Ιουνίου 2011 #3 Share 28 Ιουνίου 2011 μπορεις να παρεις ενα καινουριο σωληνα που πουλανε με το μετρο(προτεινομενος αυτος που εχουν για τα εξωτερικά φίλτρα 2 ευρω το μετρο) και να κανεις το κολπο που ρουφας απο την μια ακρη ωστε να τραβγξεις το νερο μεσα στον σωληνα και να το βγαζεις απο την αλλη σε ενα κουβα.. θα σου κοστισει λιγοτερο και για τα 20 λιτρα ειναι ότι πρεπει γιατι απο τι καταλαβαινω δεν εχεις και μεγαλη επιφανεια οποτε ότι αλλο και να παρεις ειναι τζαμπα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 28 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 28 Ιουνίου 2011 Ενοούσα κάποιο ζωντανό και όχι σκούπα βυθού.Σαλιγκάρι σκουλήκι ίσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 28 Ιουνίου 2011 #5 Share 28 Ιουνίου 2011 Ενοούσα κάποιο ζωντανό και όχι σκούπα βυθού.Σαλιγκάρι σκουλήκι ίσως χαχαχα σορρυ παρεξηγηση.. σε 20 λιτρα λιγο δυσκολο φιλε μου να βαλεις οποιοδηποτε ''καθαριστη'' ο βυθος θελει χερι δεν πορκειτε να σου καθαρισει τιποτα το ψαρι ενω το χερι τα καθαριζει ολα!! ολοι αυτο κανουν και όσοι λενε ότι οι καθαριστες τους κανουν δουλεια μαλλον καποιο λαθος κανουν..υπαρχουν τα κορυντορας που ειναι γατοψαρα πανε ανα κοπαδι και δεν καθαριζουν ακαθαρσιες αλλα τρωνε αποφαγια που πεφτουν κατω και θελουν μεγαλο βυθο για να μπορουν να κινουνται..αυτα απο μενα τον αρχαριο αλλα και εγω αυτο με την σκουπα βυθου κανω να ξερεις αν και εχω κορυντορας.. ουτε να το σκεφτεσαι για κανα πλεκο..φτανουν τα 50 εκατοστα και δεν μπορεις να βαλεις ουτε σε 400 λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 28 Ιουνίου 2011 #6 Share 28 Ιουνίου 2011 Χρήστο μπερδεύτηκες μάλλον... Είμαστε στο θαλασσινό. Για το βυθό κανένα gobby sexguttata θα στον κάνει λαμπίκο, αν και τα 20 λίτρα είναι πολύ λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 28 Ιουνίου 2011 #7 Share 28 Ιουνίου 2011 Χρήστο μπερδεύτηκες μάλλον... Είμαστε στο θαλασσινό. Για το βυθό κανένα gobby sexguttata θα στον κάνει λαμπίκο, αν και τα 20 λίτρα είναι πολύ λίγα ναι οντως μπερδευτηηκα..απλα και αυτα που ειπα ειναι αναλογα με το ενυδρειο..20 λιτρα δεν ειναι λιγα για οποιοδηποτε ψαρι η κανω λα8ος? παντως στου γλυκου νερου μονο εναν μονομαχο μπορεις να βαλεις οποτε γνωμη μου ειναι ότι και στα 20 θαλασσινου το ιδιο θα ισχυει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουνίου 2011 #8 Share 28 Ιουνίου 2011 ναι οντως μπερδευτηηκα..απλα και αυτα που ειπα ειναι αναλογα με το ενυδρειο..20 λιτρα δεν ειναι λιγα για οποιοδηποτε ψαρι η κανω λα8ος? παντως στου γλυκου νερου μονο εναν μονομαχο μπορεις να βαλεις οποτε γνωμη μου ειναι ότι και στα 20 θαλασσινου το ιδιο θα ισχυει ! Ασε Χρηστο η αλμυρα ειναι δυσκολο πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 28 Ιουνίου 2011 #9 Share 28 Ιουνίου 2011 Εγώ θα σου έλεγα να πας σε κάποιο σαλιγκάρι(tectus,turbo,Nassarius) ή σε κάποιον ερημίτη μπλε,κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιουνίου 2011 #10 Share 28 Ιουνίου 2011 (edited) Μπορείς να βάλεις 1-2 ερημίτες κόκκινους, και καμιά nano-γαρίδα.Μη φανταστείς δουλειά όπως το goby αλλά κάτι κάνουν. Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος