Jump to content

χωρις λογια!

Recommended Posts

:thumbup::bye2::bye2::(:(:(:(:hysterical::hysterical:

Μαγεία! :thumbup:

Κάπου εδώ σου πέφτει η μασέλα!!

Απιστευτο ενυδρειο.Εχω δει και ντοκυμαντερ με την μελετη και την κατασκευη του,απιστευτο απο την αρχη ως τελος,εκπληκτικο αποτελεσμα :thumbup::bye2:

Κατι τετοιο σκεφτομουνα και εγω :thumbup:

Πολυ ωραιο ρε παιδια ,αλλα δεν καταλαβαινω κατι.Πως συντηρουν τετοιο πραγμα και δευτερον πως δεν τρωνε τα μεγαλα τα μικρα :bye2:

Κατι τετοιο σκεφτομουνα και εγω :bye2:

Πολυ ωραιο ρε παιδια ,αλλα δεν καταλαβαινω κατι.Πως συντηρουν τετοιο πραγμα και δευτερον πως δεν τρωνε τα μεγαλα τα μικρα :bye2:

Ποιος είπε ότι αυτό δεν συμβαίνει :thumbup:

Έχει μπει αρκετές φορές το συγκεκριμένο βίντεο στο φορουμ μας.Παρόλα αυτά κάθε φορά που το βλέπω είναι μοναδική.Νομίζω θα μπορούσα να κάτσω όλοι μου την ζωή μπροστά σε αυτό το τζάμι η και μέσα από αυτό.

Έγινε επεξεργασία - salamander

Ηθελα καποια στιγμη να κανω μια παρουσιαση του εν λογω ενυδρειου που εχω στο δωματιο μου...αλλα δεν εβρισκα το χρονο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ηθελα καποια στιγμη να κανω μια παρουσιαση του εν λογω ενυδρειου που εχω στο δωματιο μου...αλλα δεν εβρισκα το χρονο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Τουλάχιστον έχει σήμα το modem... :bye2:

@DIMITRIOS: Πες μου οτι μπορούμε να βρούμε το ντοκυμαντερ! :thumbup:

Ποιος είπε ότι αυτό δεν συμβαίνει :thumbup:

Έχει μπει αρκετές φορές το συγκεκριμένο βίντεο στο φορουμ μας.Παρόλα αυτά κάθε φορά που το βλέπω είναι μοναδική.Νομίζω θα μπορούσα να κάτσω όλοι μου την ζωή μπροστά σε αυτό το τζάμι η και μέσα από αυτό.

Συμφωνώ.Μαγειά!!

και με την μουσικη που του εβαλαν...τεριαζει γαντι... καθησα χθες στον υπολογιστη γεματος ανχος απο την καθημερινοτητα που μας σφηροκοπει και μολις ειδα αυτο το βιντεακι γαλυνεψε η ψυχη μου! Δημητρη! δωσε το ντοκιματερ στον λαο!!!! πραγματικα ταξιδευεις μπροστα του! που να το εβλεπα και live!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...