ROBIN 27 Ιουνίου 2011 #1 Share 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Ειμαι καινούριος και άσχετος. Στο nano μου που μόλις έστρωσε κάθε βράδυ πάνω στο βράχο στην ίδια τρύπα βγαίνει και ανοίγει αυτό.Εχει και χοντρό κορμό καφετί που δεν φαίνεται στις φωτο.Τι είναι και τι το κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 27 Ιουνίου 2011 #2 Share 27 Ιουνίου 2011 Δεν φαινεται και τοσο καθαρα.Αν μπορεις βγαλε μια πιο καθαρη φωτογραφια και αν γινεται απο το πλαι για να φαινεται και ο κορμος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 28 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 28 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να βγάλω τον κορμό γιατί από τότε που έβαλα το φιλτρακι δεν βγαίνει ολόκληρο. Μήπως είναι polychaete worm αλλά δεν μετακινείται. Aiptasia πάντως δεν είναι σίγουρα τόχω ελέγξει αρκετές φορές. Δεν θέλω απόλυτη γνώμη. Μόνο με τι σας μοιάζει και αν κάνει κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιουνίου 2011 #4 Share 28 Ιουνίου 2011 Κάποιο tube worm ίσως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 28 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2011 Και τι το κάνουμε αυτό.Το βγάζουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2011 #6 Share 28 Ιουνίου 2011 Και τι το κάνουμε αυτό.Το βγάζουμε; Αν ειναι κατι τετοι δεν το πειραζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 1 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 1 Ιουλίου 2011 Ετσι φαίνεται όταν είναι κλειστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 1 Ιουλίου 2011 #8 Share 1 Ιουλίου 2011 Ετσι φαίνεται όταν είναι κλειστό Συγγνωμη για την παρεμβαση,δεν κατεχω δυστυχως ακομα απο reef αλλα τυχγανει να ειμαι απο παραθαλασσια περιοχη και νομιζω πως εχω δει και εχω γευτει πολλα απο δαυτα.. Μηπως ειναι πεταλιδα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #9 Share 1 Ιουλίου 2011 Δεν μπορεις να ανεβασεις καποια πιο κοντινη και καθαρη φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 1 Ιουλίου 2011 #10 Share 1 Ιουλίου 2011 μηπως δεν ειναι ''κλειστο''οπως λες αλλα απλα μετακινηθηκε?αν μπορεις ψαξε να δεις μηπως πηγε αλλου... και κοντινη φωτογραφια να μην βγαλει αν το φωτογραφισει στο προφιλ του νομιζω πως θα λυθει το μυστηριο,αν μπορεις αγγιξε το με κατι απαλα να δεις ειναι σκληρο μαλακο.. Παιδια το ενδεχομενο πεταλιδας απορριπτεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #11 Share 1 Ιουλίου 2011 Πολυ πιθανο να ειναι καποιο ειδος ανεμωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #12 Share 2 Ιουλίου 2011 Πολυ πιθανο να ειναι καποιο ειδος ανεμωνης Στρατο οπως αυτο δηλαδη,τι ακριβως ειναι? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη,δεν εχω ιδεα απ ολα αυτα και θα ηθελα να μαθω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #13 Share 2 Ιουλίου 2011 Αυτο υπαρχει στο ενυδρειο σου; Κινειται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #14 Share 2 Ιουλίου 2011 Αυτο υπαρχει στο ενυδρειο σου; Κινειται; Μακαρι να ειχα reef, τυχαια το βρηκα ψαντοντας στο διαδικτυο... Αυτο που αλεγες στον robin περι ανεμωνης,εχεις καποια φωτο να μας δειξεις? Ειναι περιεργη να δω αυτην την ανεμωνη που μοιαζει με πεταλιδα.. (Τα σεβη μου Στρατο,ειδα την παρουσιαση του reef σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #15 Share 2 Ιουλίου 2011 Μα αυτο που εχει ο φιλος δεν εχει σχεση με τη φωτογραφια που ανεβασες.Τουλαχιστον εγω δε βλεπω ομοιοτητα. Μια υποθεση εκανα,αλλα ας περιμενουμε και τους πιο εμπειρους στο θαλασσινο να μας πουν τη γνωμη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #16 Share 2 Ιουλίου 2011 Μα αυτο που εχει ο φιλος δεν εχει σχεση με τη φωτογραφια που ανεβασες.Τουλαχιστον εγω δε βλεπω ομοιοτητα. Μια υποθεση εκανα,αλλα ας περιμενουμε και τους πιο εμπειρους στο θαλασσινο να μας πουν τη γνωμη τους ΟΚ αν και πιστευω πως αν φανταστεις πως θα ειναι απο πανω,ανφανς,του robin σε σχεση μ αυτο που ανεβασα (profil) δεν μοιαζουν? αλλιως ψηφιζω πεταλιδα Εεεεεεελα οι θαλασσινοι να ριξουν τα φωτα τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #17 Share 2 Ιουλίου 2011 ΟΚ αν και πιστευω πως αν φανταστεις πως θα ειναι απο πανω,ανφανς,του robin σε σχεση μ αυτο που ανεβασα (profil) δεν μοιαζουν? αλλιως ψηφιζω πεταλιδα Εεεεεεελα οι θαλασσινοι να ριξουν τα φωτα τους..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=568923 Οι φωτο ειναι απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #18 Share 2 Ιουλίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=568923 Οι φωτο ειναι απο πανω Mε συγχωρεις λογο κεκτημενης ταχυτητας μπερδευτηκα,αν φανταστεις πως θα ειναι απ το πλαϊ εννοουσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #19 Share 2 Ιουλίου 2011 Αν προσεξεις στις φωτο του φιλου μας,θα δεις πως αυτος ο οργανισμος φαινεται να ειναι κλειστος απο εξω προς τα μεσα.Σαν να εχει μαζευτει,και εχει αφησει μονο μια μικρη τρυπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #20 Share 2 Ιουλίου 2011 Αν προσεξεις στις φωτο του φιλου μας,θα δεις πως αυτος ο οργανισμος φαινεται να ειναι κλειστος απο εξω προς τα μεσα.Σαν να εχει μαζευτει,και εχει αφησει μονο μια μικρη τρυπα. ναι το καταλαβα,απλως αναρωτιωμουν αν αυτο που ανεβασα εχει την ιδιοτητα που μολις ειπες... Οπως ξανα ειπα ειμαι ασχετη,οποτε καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουλίου 2011 #21 Share 2 Ιουλίου 2011 Μήπως μοιάζει με αυτό; http://www.hawaiisfishes.com/inverts/cnida...Hookena_600.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #22 Share 2 Ιουλίου 2011 Μήπως μοιάζει με αυτό; http://www.hawaiisfishes.com/inverts/cnida...Hookena_600.jpg Ελα ντε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #23 Share 2 Ιουλίου 2011 ναι το καταλαβα,απλως αναρωτιωμουν αν αυτο που ανεβασα εχει την ιδιοτητα που μολις ειπες... Οπως ξανα ειπα ειμαι ασχετη,οποτε καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω... Να μιλας.Να μιλας και να λες τη γνωμη σου. Μια παρεα ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 2 Ιουλίου 2011 #24 Share 2 Ιουλίου 2011 Μήπως μοιάζει με αυτό; http://www.hawaiisfishes.com/inverts/cnida...Hookena_600.jpg Fotisgt, τι ειναι αυτο???πολυ ομορφο!! (Παρεμπιπτοντως Φωτη,γλυκοκοιταζω να φτιαξω τον καταραχτη σου αλλα λογω χρονου δεν τα καταφερνω... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουλίου 2011 #25 Share 2 Ιουλίου 2011 Ανεμώνη. (Πάντα υπάρχει χρόνος...Έστω και μαύρα μεσάνυχτα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος