ARIS F 27 Ιουνίου 2011 #1 Share 27 Ιουνίου 2011 Αφησα το nitrivec εξω απο το ψυγειο για 36 ωρες το πολυ,εδω στο χωριο η θερμοκρασια μεσα στο σπιτι ειναι 21 βαθμοι. Πεθαναν τα βακτηρια; Να το πεταξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #2 Share 27 Ιουνίου 2011 Οχι μην το πεταξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 27 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 27 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 27 Ιουνίου 2011 #4 Share 27 Ιουνίου 2011 Σε τι θερμοκρασίες πρέπει να το έχουμε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 27 Ιουνίου 2011 #5 Share 27 Ιουνίου 2011 Ενα άχρηστο προϊών για εμένα ! Είτε το κρατήσεις είτε όχι την ίδια δουλειά θα κάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 27 Ιουνίου 2011 #6 Share 27 Ιουνίου 2011 Εγώ αντιθέτως θα έλεγα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Ιουνίου 2011 #7 Share 27 Ιουνίου 2011 Στο πρώτο μου ενυδρείο χρησιμοποίησα bio-nitrivec με πολύ καλά αποτελέσματα.Φτάνει να έχει ρύπους το ενυδρείο.Αν δεν έχει ρύπους εννοείται οτι αχρηστεύεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 27 Ιουνίου 2011 #8 Share 27 Ιουνίου 2011 Πολυ καλο προιον,για αυτο βεβαια στην Ελλαδα ειναι πρωτο σε πωλησεις σκευασμα ζωντανων βακτηριδιων.Καλο ειναι να βρισκεται στη συντηρηση του ψυγειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 28 Ιουνίου 2011 #9 Share 28 Ιουνίου 2011 Στο πρώτο μου ενυδρείο χρησιμοποίησα bio-nitrivec με πολύ καλά αποτελέσματα.Φτάνει να έχει ρύπους το ενυδρείο.Αν δεν έχει ρύπους εννοείται οτι αχρηστεύεται. Το ιδιο και εγω! αν και στην εισαγωγή του χρειάζονται και λίγα ψαριά μετά απο 24 ώρες νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιουνίου 2011 #10 Share 28 Ιουνίου 2011 Στο πρώτο μου ενυδρείο χρησιμοποίησα bio-nitrivec με πολύ καλά αποτελέσματα.Φτάνει να έχει ρύπους το ενυδρείο.Αν δεν έχει ρύπους εννοείται οτι αχρηστεύεται. Τι εννοείς Φώτιε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιουνίου 2011 #11 Share 28 Ιουνίου 2011 Οτι για να διατηρείται η βιολογία,πρέπει να τρέφεται.Το να αδειάσεις όλο το μπουκάλι και να μη βάλεις έναν αριθμό ψαριών ή έστω να ταΐζεις για ρύπους,δεν ωφελεί σε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιουνίου 2011 #12 Share 28 Ιουνίου 2011 Οτι για να διατηρείται η βιολογία,πρέπει να τρέφεται.Το να αδειάσεις όλο το μπουκάλι και να μη βάλεις έναν αριθμό ψαριών ή έστω να ταΐζεις για ρύπους,δεν ωφελεί σε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος