aggelonias 27 Ιουνίου 2011 #1 Share 27 Ιουνίου 2011 χαχαχα..νιωθω απιστευτη χαρα..μολις τωρα γενησε το μαυρο μολυ μου..εχω μετρισει ειδει4..να κυκλοφορουν χαλαρα μεσα στο ενυδρειο..τι κανω.... τι τα ταιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #2 Share 27 Ιουνίου 2011 Να σου ζησουν παπουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 27 Ιουνίου 2011 χαχαχα..ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ.... πρεπει να τα βαλω καπου?η να τα αφεισω μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #4 Share 27 Ιουνίου 2011 Αν εχεις πολλες κρυψωνες ,φυτα ,αστα μεσα και θα αναλαβει η φυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 27 Ιουνίου 2011 εχω 2 βραχους με αρκετες τρυπες συν 2 φυτα..αλλα πολυ μικρα ακομα....τροφη πρεπει να παρω απο καπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 27 Ιουνίου 2011 δευτερο ενυδρειο δεν εχω..η μονη λυση ειναι να παρω νερο απο το ενυδρειο και να τα βαλω μεσα σε καποιο μεγαλο βαζο της γυναικας μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 27 Ιουνίου 2011 #7 Share 27 Ιουνίου 2011 Να σου ζήσουν, υπάρχει τροφή σε σκόνη για τα γεννητούρια σου απο pet shop, ή αν θέλεις απο αυτή που έχεις την τρίβεις όσο μπορείς περισσότερο και τα ταίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #8 Share 27 Ιουνίου 2011 δευτερο ενυδρειο δεν εχω..η μονη λυση ειναι να παρω νερο απο το ενυδρειο και να τα βαλω μεσα σε καποιο μεγαλο βαζο της γυναικας μου.... Μην ανακατεβεις τις γυναικες θα βρεις τον μπελα σου Μην το κανεις γιατι εκει που θα τα βαλεις δεν θα εχει την βιολογια που εχει το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 27 Ιουνίου 2011 απλα ανυσηχω μην μου τα φανε τα μεγαλα..η το βυθοψαρο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 27 Ιουνίου 2011 να τα ταισω αποψε?εαν ναι ποσο περιπου?μονο 2 εχω βρει τα αλλα δεν ξερω που κρυβοντε..τα εχω μεσα στην αποχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 27 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 27 Ιουνίου 2011 η αλλη θηλυκια μολλυ που εχω τα εχει κατασπαραξει..εβαλα ενα τουλι με εναν σκελετο απο καλαμακια και τα εχω μεσα..για προστασια..δεν ηξερα τι αλλο να κανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Ιουνίου 2011 #12 Share 27 Ιουνίου 2011 Πόσο μου αρέσουν οι πατέντες με καλαμάκια... Φρόντισε να έχει καλή ροή ώστε να ανανεώνεται το νερό.Προμηθεύσου ψηλά φυτά και κερατόφυλλο ώστε να μπορείς να τα επιστρέψεις σύντομα στο ενυδρείο.Τάιζε από αύριο αρκετές φορές την ημέρα από μικρή ποσότητα,να μη μένει στον πάτο από το τούλι.Θα καταλάβεις αν ταΐζεις σωστά παρατηρώντας το στομάχι τους να φαίνεται ελαφρώς φουσκωμένο.Όσο μπορείς κατανόησε τις ρουτίνες και τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς την κατάσταση και οι επόμενες γέννες θα σου πάνε πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 28 Ιουνίου 2011 Author #13 Share 28 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 28 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 28 Ιουνίου 2011 guys τους τριβω τροφη απο αυτη που εχω αλλα δεν τα βλεπω να τρωνε..μια χαρα κολυμπανε παντως..τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιουνίου 2011 #15 Share 28 Ιουνίου 2011 Υπομονή,κάποια στιγμή θα φάνε.Ρίχνε ελάχιστη και παρακολούθησε τα.Αν μένει την αφαιρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 28 Ιουνίου 2011 Author #16 Share 28 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 28 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 28 Ιουνίου 2011 τελικα 2 προλαβα να σωσω..τα αλλα κατασπαραχτηκαν..ελπιζω να μου επιβιωσει καποιο απο τα 2.....η και τα 2 δεν θα ελεγα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 4 Ιουλίου 2011 Author #18 Share 4 Ιουλίου 2011 κλεισαμε επιτελους 1 εβδομαδα..τα διαβολια μου εχουν διπλασιαστει στο μεγεθος και κολυμπανε πλεον σαν τρελα μεσα στην πατεντα με το τουλι και τα καλαμακια.... εαν συνεχιστει ετσι η αναπτηξη τους προβλεπω σε 2 εβδομαδες να μπουνε πια κανονικα μαζι με τα αλλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Ιουλίου 2011 #19 Share 4 Ιουλίου 2011 κλεισαμε επιτελους 1 εβδομαδα..τα διαβολια μου εχουν διπλασιαστει στο μεγεθος και κολυμπανε πλεον σαν τρελα μεσα στην πατεντα με το τουλι και τα καλαμακια.... εαν συνεχιστει ετσι η αναπτηξη τους προβλεπω σε 2 εβδομαδες να μπουνε πια κανονικα μαζι με τα αλλα....... Αντε να δούμε και καμιά φωτο να χορτάσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 20 Ιουλίου 2011 Author #20 Share 20 Ιουλίου 2011 22 ημερων σημερα και μολις εχασα το ενα..το βρηκα μεσα στο τουλι...αλλα μου φαινεται πως εχει φαγωμενει ουρα....δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 24 Ιουλίου 2011 Author #21 Share 24 Ιουλίου 2011 ανυπομονο να ερθει η ωρα να ελευθερωσω το ψαρακι μου μεσα στο ενυδρειο..ειναι περιπου 1.5 εκ αυτη την στιγμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Ιουλίου 2011 #22 Share 24 Ιουλίου 2011 Ξεκίνα σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 25 Ιουλίου 2011 Author #23 Share 25 Ιουλίου 2011 δεν ειναι λιγο μικρο ακομα?μολις 1 μηνος σχεδον και 1.5 εκ...δεν θα το φανε λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Ιουλίου 2011 #24 Share 25 Ιουλίου 2011 Αν δε χωράει στο στόμα τους όχι.Αν νομίζεις οτι είναι ρίσκο περίμενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 25 Ιουλίου 2011 Author #25 Share 25 Ιουλίου 2011 λεω να το κρατησω μεσα στο τουλι καμια 10 αρια μερες ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος