Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #26 Share 29 Ιουνίου 2011 Με φαλτσετα αλλα να προσεχεις μην πας στην ενωση.Αλλα αμα εισαι μερακλης πεστο να σου πω και αλλο τροπο Οταν λες φαλτσετα εννοεις το ξυραφι ετσι? Για πες και τον αλλον τροπο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #27 Share 29 Ιουνίου 2011 Οταν λες φαλτσετα εννοεις το ξυραφι ετσι? Για πες και τον αλλον τροπο.. Λεπιδι με πλαστικη λαβη. Δεν μου ειπες αν εισαι μερακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #28 Share 29 Ιουνίου 2011 Λεπιδι με πλαστικη λαβη. Δεν μου ειπες αν εισαι μερακλης Πηστευω πως ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #29 Share 29 Ιουνίου 2011 Ο τροπος που θα σου πω θελει λιγο προσοχη στην αρχη,αλλα ειναι πολυ ευκολο στο τελος,με σχεδον εργοστασιακο αποτελεσμα. Πριν κολλησειις τα γυαλια βαζεις στα σημεια που θα μπει η σιλικονι με ενα κενο περιπου1,5 ποντο χαρτοτενια.Μετα βαζεις αλυπιτα σιλικονι ,μετα βαζεις στο δαχτυλο σου λαδι η πρασινο σαπουνι και στρωνεις ολη την σιλικονι,και αμεσως βγαζεις τις χαρτοτενιες και εισαι αρχοντας.Αν δεν καταλαβες κατι ρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #30 Share 29 Ιουνίου 2011 Ο τροπος που θα σου πω θελει λιγο προσοχη στην αρχη,αλλα ειναι πολυ ευκολο στο τελος,με σχεδον εργοστασιακο αποτελεσμα. Πριν κολλησειις τα γυαλια βαζεις στα σημεια που θα μπει η σιλικονι με ενα κενο περιπου1,5 ποντο χαρτοτενια.Μετα βαζεις αλυπιτα σιλικονι ,μετα βαζεις στο δαχτυλο σου λαδι η πρασινο σαπουνι και στρωνεις ολη την σιλικονι,και αμεσως βγαζεις τις χαρτοτενιες και εισαι αρχοντας.Αν δεν καταλαβες κατι ρωτα εννοεις 1,5 ποντο ποιο πανω? Δεν βγενει η παλια σιλικονη απο μερικα σημεια.. δεν εχει χωρο για να βαλω το ξηραφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #31 Share 29 Ιουνίου 2011 εννοεις 1,5 ποντο ποιο πανω? Δεν βγενει η παλια σιλικονη απο μερικα σημεια.. δεν εχει χωρο για να βαλω το ξηραφη.. Παρε ενα ατσαλοσηρμα η μια χορδη απο κυθαρα και ξεκολλα τα γυλια,η παλια σιλικονι πρεπει να βγει οποσδηποτε. Ο πατος ειναι 60*30 εσυ με την χαρτοτενια θα φτιαξεις ενα μικροτερο παραλληλογραμο κατα 1,5 ποντο στο γυαλι επανω δηλ. 57*27,το κενο που μενει θα μπει η σιλικονι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #32 Share 29 Ιουνίου 2011 Παρε ενα ατσαλοσηρμα η μια χορδη απο κυθαρα και ξεκολλα τα γυλια,η παλια σιλικονι πρεπει να βγει οποσδηποτε. Ο πατος ειναι 60*30 εσυ με την χαρτοτενια θα φτιαξεις ενα μικροτερο παραλληλογραμο κατα 1,5 ποντο στο γυαλι επανω δηλ. 57*27,το κενο που μενει θα μπει η σιλικονι. Ειμαι και κ*λ*ς... η κοπελα μου πεζει κιθαρα και εχει... ποια απολες τις χορδες να παρω? 6 εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #33 Share 29 Ιουνίου 2011 Ειμαι και κ*λ*ς... η κοπελα μου πεζει κιθαρα και εχει... ποια απολες τις χορδες να παρω? 6 εχει.. - Την Do matzore Ασχετος με την κυθαρα σου λεω την ποιο ψιλη χορδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #34 Share 29 Ιουνίου 2011 - Την Do matzore Ασχετος με την κυθαρα σου λεω την ποιο ψιλη χορδι Ωραιος ρε συ ευχαριστω Να φανταστω το τραβαω απο πανω πρως τα κατω αναμεσα απο τις ενωσης ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #35 Share 29 Ιουνίου 2011 Ωραιος ρε συ ευχαριστω Να φανταστω το τραβαω απο πανω πρως τα κατω αναμεσα απο τις ενωσης ετσι? Ναι ,απλα βαλε στα χερια σου κατι να μην κοπεις. Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #36 Share 29 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε απο εδω και περα να πρωτηνεις κατευθιαν την χορδη... σε 10 δεφτερολεπτα εβγαλα μια γωνια... πως θα καθαρισω τα τζαμια απο τις σιλικονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #37 Share 29 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε απο εδω και περα να πρωτηνεις κατευθιαν την χορδη... σε 10 δεφτερολεπτα εβγαλα μια γωνια... πως θα καθαρισω τα τζαμια απο τις σιλικονες? Εδω δεν υπαρχει πατεντα,υπομονη και ξυνεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #38 Share 29 Ιουνίου 2011 Εδω δεν υπαρχει πατεντα,υπομονη και ξυνεεεεεεεεε ναι εννοω με τι πραγμα? με την "φαλτσετα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #39 Share 29 Ιουνίου 2011 ναι εννοω με τι πραγμα? με την "φαλτσετα"? Ναι ,αλλα να προσεχεις το γυαλι μην σου κανει γραμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #40 Share 29 Ιουνίου 2011 Ναι ,αλλα να προσεχεις το γυαλι μην σου κανει γραμες. εχω γιαλοχαρτο σε περιπτοση που κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #41 Share 29 Ιουνίου 2011 εχω γιαλοχαρτο σε περιπτοση που κανει.. Ρε μετρο δεν ειχες και εχεις γυαλοχαρτο? Πολυ καλο αυτο αλλα τα χοντρα παρτα με την φαλτσετα και στο τελος καντο γυλοχαρτο να μην μεινει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 29 Ιουνίου 2011 #42 Share 29 Ιουνίου 2011 Ειμαι και κ*λ*ς... η κοπελα μου πεζει κιθαρα και εχει... ποια απολες τις χορδες να παρω? 6 εχει.. Δε πιστευω να ξυλωσες χορδη απ τη κιθαρα? - Την Do matzore Αυτη θαρω πως ειναι η πιο χοντρη Οταν ξεκολλουσα τις σιλικονες απο τα τζαμια ακονιζα μια σπατουλα την εκανα αλφαδι ισια,και ζλουπ ζλουπ μια χαρα εβγαιναν οι σιλικονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 29 Ιουνίου 2011 Author #43 Share 29 Ιουνίου 2011 Δεν θα μπορουσα να παρω 5 καινουρια τζαμια στις ιδιες διαστασης και να τα κολησω? αφου καθαρισα 3 τζαμια το σκευτικα :Ρ (αργοστροφος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 29 Ιουνίου 2011 #44 Share 29 Ιουνίου 2011 Δεναξιζει τωρα.....εμειναν αλλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2011 #45 Share 29 Ιουνίου 2011 Δεν θα μπορουσα να παρω 5 καινουρια τζαμια στις ιδιες διαστασης και να τα κολησω? αφου καθαρισα 3 τζαμια το σκευτικα :Ρ (αργοστροφος) Μαθε τεχνη και αστηνε και οταν πεινασεις πιαστηνε Δεναξιζει τωρα.....εμειναν αλλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 29 Ιουνίου 2011 #46 Share 29 Ιουνίου 2011 Eλα σιγα τωρα.....θα χεις να ασχολεισαι τα μεσημερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 30 Ιουνίου 2011 Author #47 Share 30 Ιουνίου 2011 χαχ :Ρ Τελειωσα τωρα απομενει η κοληση.. θα κανω το μερακλιδικο που μου ειπε ο κιχλιδατος Και παλι ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insticion 1 Ιουλίου 2011 Author #48 Share 1 Ιουλίου 2011 Πρεπει να εκανα μια μικρη βλακεια.... :/ Οταν τελειωσα με την κοληση δεν εβαλα τενεια γηρω γηρω επιδη ειδα οτι εκατσαν καλα τα κρυσταλα.. Θα κανω ενα τεστ σε την δευτερα να δω αν υπαρχει προβλημα.. Αν υπαρξει θα το ποσταρω απο κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #49 Share 2 Ιουλίου 2011 Πρεπει να εκανα μια μικρη βλακεια.... :/ Οταν τελειωσα με την κοληση δεν εβαλα τενεια γηρω γηρω επιδη ειδα οτι εκατσαν καλα τα κρυσταλα.. Θα κανω ενα τεστ σε την δευτερα να δω αν υπαρχει προβλημα.. Αν υπαρξει θα το ποσταρω απο κατω... Εγω φταιω που δεν σου ανεφερα αυτην υην λεπτομερια για μενα .αλλα πολυ σημαντικο για σενα,γιαυτο τιποτ δεν πρεπει να θεωρουμε αυτονοητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 2 Ιουλίου 2011 #50 Share 2 Ιουλίου 2011 Αμαν κιχλι εκανες τετοιο πραγμα!!!!! Αν δεν το πειραξε κανεις και δεν εχουν φυγει (χιλιοστα μιλαμε) τα κρυσταλλα πιστευω θα αντεξει....αλλιως παλι ξεκολλημα και καθαρισμα σιλικονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος