dartman 1 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2006 (edited) Με χαρα μου εχω να σας ανακοινωσω οτι ξεκινησε το πρωταθλημα και το κυπελο στα darts (βελακια) για τη περιοδο 2006 - 2007 . Με αυτη την αφορμη σας καλω οσους θελουν να ρθουν στο αγωνα που θα δωσει η ομαδα μου στης 06-11-06 και 21:00 να τον παρακολουθησουν απο κοντα . Η εδρα ... ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ PUB Μ. ΑΝΤΥΠΑ 62-66, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2006 - dartman Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 1 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2006 Καλα... εσυ πρεπει να εισαι ο Λαμπρος! Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 1 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 1 Νοεμβρίου 2006 Οχι δεν ειμαι ο Λαμπρος ... Λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ 6 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Καλή επιτυχία σε σένα και την ομάδα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 6 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Εισαι ομως ο λαμπρος Αντωνης!!! Καλη επιτυχια φιλε!Περιμενουμε νεα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 6 Νοεμβρίου 2006 Author #6 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Εισαι ομως ο λαμπρος Αντωνης!!! Καλη επιτυχια φιλε!Περιμενουμε νεα σου! Θα ενημερωσω φιλε μου ΖΑΚ για το αποτελεσμα ... :wheelchair: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 6 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Αντωνάκη καλή επιτυχία για σήμερα το βράδυ σε εσένα και στην ομάδα σου φυσικά!!!! Να αρχίσω το τραγούδι ενόψι της ενάρξεως του πρωταθλήματος WE ARE THE CHAMPIONS Επίσης εάν χρειαστεί η ομάδα βοήθεια μπορώ απλά να ..... τους αντίπαλους :wheelchair: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 6 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Dartman, στο κέντρο παιδί μου... στο ΚΕΝΤΡΟ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 7 Νοεμβρίου 2006 Author #9 Share 7 Νοεμβρίου 2006 H ομαδα νικησε χθες 7-1 ... Αντε την αλλη Δευτερα παλι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 7 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 7 Νοεμβρίου 2006 YOU ARE THE CHAMPION Μπραβό ρε ομαδάρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 7 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 7 Νοεμβρίου 2006 H ομαδα νικησε χθες 7-1 ... Αντε την αλλη Δευτερα παλι .... :wheelchair: Μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 7 Νοεμβρίου 2006 Author #12 Share 7 Νοεμβρίου 2006 Γεια σου ρε Αγγελικη .... Σας περιμενω και απο κοντα να δειτε καποιον αγωνα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 7 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 7 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο και από 'μένα! Και όσο μπορώ πιο σύντομα, θα βρεθώ κι εγώ να σας δω... και όχι μόνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 7 Νοεμβρίου 2006 Author #14 Share 7 Νοεμβρίου 2006 Και όσο μπορώ πιο σύντομα, θα βρεθώ κι εγώ να σας δω... και όχι μόνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 7 Νοεμβρίου 2006 #15 Share 7 Νοεμβρίου 2006 Μπραβο, μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 7 Νοεμβρίου 2006 #16 Share 7 Νοεμβρίου 2006 Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε γιατί πολύ θα ήθελα να δω το "μαλλιαρό βελάκι" να πετάει το φτερωτό βελάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Νοεμβρίου 2006 Author #17 Share 8 Νοεμβρίου 2006 Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε γιατί πολύ θα ήθελα να δω το "μαλλιαρό βελάκι" να πετάει το φτερωτό βελάκι. :wheelchair: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Νοεμβρίου 2006 #18 Share 8 Νοεμβρίου 2006 Μπραβο Dart !! Ονομα και πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος