panayiotisgr 26 Ιουνίου 2011 #1 Share 26 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλλους σας. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ενυδρείο που θα σας δείξω παρακάτω. Έγινα πρόσφατα μέλος στο πολύ ωραίο και χρήσιμο site aquazone.gr και σκέφτηκα να βάλω και γω μερικές φωτογραφίες από το ενυδρείο μου. Είναι 120 λίτρα και το έχω περίπου 3 χρόνια. Πρίν από αυτό είχα ένα των 60 λίτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perisdem 26 Ιουνίου 2011 #2 Share 26 Ιουνίου 2011 Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου αλλα νομιζω πως τα ψαρια που εχεις χρειαζονται πολλα περισσοτερα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 26 Ιουνίου 2011 #3 Share 26 Ιουνίου 2011 Ομορφο το ενυδρείο σου!! Αν θες κάνε μας μια πιο αναλυτική παρουσίαση χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Ιουνίου 2011 #4 Share 27 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος