baggos777777 26 Ιουνίου 2011 #1 Share 26 Ιουνίου 2011 ρε παιδια αυτο το υποστρωμα ανεβαζει το πεχα??προσπαθω να το ριξω και ειναι αναμεσα στο7,3 και στο 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 26 Ιουνίου 2011 #2 Share 26 Ιουνίου 2011 Στη σελίδα της εταιρίας αναφέρεται αυτό: "...Flourite® is not chemically coated or treated and will not alter the pH of the water..." http://www.seachem.com/Products/product_pages/Flourite.html Μήπως έχεις κάτι άλλο ασβεστολιθικό μέσα? Με ποιο τρόπο προσπαθείς να το ρίξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paco 27 Ιουνίου 2011 #3 Share 27 Ιουνίου 2011 ρε παιδια αυτο το υποστρωμα ανεβαζει το πεχα??προσπαθω να το ριξω και ειναι αναμεσα στο7,3 και στο 7,5 το δουλευω σε δυο ενυδρεια εδω και 4 χρονια και δεν εχω τετοιες ενδιξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 27 Ιουνίου 2011 #4 Share 27 Ιουνίου 2011 σιγουρα ανεβαζει το ph εχω κανει αρκετες μετρησεις νερου βρυσης και ενυδρειου και το ενυδρειο εχει παντα περισσοτερο και δεν εχω και κατι ασβεστολιθικο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 27 Ιουνίου 2011 #5 Share 27 Ιουνίου 2011 ρε παιδια αυτο το υποστρωμα ανεβαζει το πεχα??προσπαθω να το ριξω και ειναι αναμεσα στο7,3 και στο 7,5 Πόσο είναι της βρύσης σου και πόσο στη γυάλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 27 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 27 Ιουνίου 2011 ρε παιδια αλλαγες κανω απο την οσμωση που βγαζει 7 πεχα,δεν εχω κατι αλλο μεσα και ριχνω και 150+ φυσαλιδες στο διοξειδιο και παλι ειμαι σε 7.3 μεχρι 7,5.φοβαμε τα νεον που εχω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 27 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 27 Ιουνίου 2011 Στη σελίδα της εταιρίας αναφέρεται αυτό: "...Flourite® is not chemically coated or treated and will not alter the pH of the water..." http://www.seachem.com/Products/product_pages/Flourite.html Μήπως έχεις κάτι άλλο ασβεστολιθικό μέσα? Με ποιο τρόπο προσπαθείς να το ρίξεις? ασε τι λενε,δεν ξερω ομως λες επειδη δεν το ξεπλινα καθολου???αλλα ειναι και 5-6 μηνες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta 27 Ιουνίου 2011 #8 Share 27 Ιουνίου 2011 (edited) Κοίτα, για να σου φύγει κάθε αμφιβολία, μπορείς να κάνεις το εξής: Πάρε λίγο νερό βρύσης (όχι όσμωσης γιατί το Ph του είναι εξαιρετικά ασταθές), μέτρα το Ph και μετά βάλε το υπόλοιπο σε ένα δοχείο με λίγο απ'το flourite σου (αφού το ξεπλύνεις καλά). Μετά λίγες μέρες μέτρα ξανά το Ph και σύγκρινέ το να δείς αν σου το ανέβασε. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2011 - Delta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος