Johhny_ 26 Ιουνίου 2011 #1 Share 26 Ιουνίου 2011 Οταν μπαινω στο youtube μου λεει 500 internal server error......ωραια μεχρι εδω κατανοητο,αλλα απο κατω λεει "Η διευθέτηση του ζητήματος έχει ανατεθεί σε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων." Ειναι οντως ετσι η εγω τα χω παιξει? christos k εισαι ο πρωτος που περιμενω να απαντησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Ιουνίου 2011 #2 Share 26 Ιουνίου 2011 εγω δεν εχω κανενα προβλημα.δοκιμασε απο αλο explorer.εγω χρησιμοποιω googlechrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 26 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 26 Ιουνίου 2011 Tvra οκ μπαινει...αλλα αυτο με τι μαιμουδες τι ηταν?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιουνίου 2011 #4 Share 26 Ιουνίου 2011 Tvra οκ μπαινει...αλλα αυτο με τι μαιμουδες τι ηταν?..... μαιμουδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Ιουνίου 2011 #5 Share 26 Ιουνίου 2011 μαιμουδια Αποσυνδέσου.Δεν αντέχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιουνίου 2011 #6 Share 26 Ιουνίου 2011 Αποσυνδέσου.Δεν αντέχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Ιουνίου 2011 #7 Share 26 Ιουνίου 2011 Tvra οκ μπαινει...αλλα αυτο με τι μαιμουδες τι ηταν?..... Φάρσα του youtube Το έχω πετύχει και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 28 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2011 Πω ελεος......μ αρεσει π λεει στα αγγλικα αμα τους δειτε (τα μαιμουδια) πειτε τους αυτο χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος