aggelonias 26 Ιουνίου 2011 #1 Share 26 Ιουνίου 2011 (edited) φιλοι μου μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες για τα molly... Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2011 - aggelonias Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 26 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 26 Ιουνίου 2011 κανενας ρε παιδια?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 26 Ιουνίου 2011 #3 Share 26 Ιουνίου 2011 Πέρα απο αυτα τι αλλο θα ηθελες να μαθεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 26 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 26 Ιουνίου 2011 λεπτομεριες για την διατροφη τους..για την συμπεριφορα τους και για την αναπαραγωγη τους...εχω ψαξει στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Ιουνίου 2011 #5 Share 26 Ιουνίου 2011 λεπτομεριες για την διατροφη τους..για την συμπεριφορα τους και για την αναπαραγωγη τους...εχω ψαξει στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει τιποτα.... Παμφάγα, με προτίμηση στην φυτική, συμπεριφορά κοινωνική και τέλος αναπαραγωγή όπως σε όλα τα ζωοτόκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 27 Ιουνίου 2011 #6 Share 27 Ιουνίου 2011 υπάρχουν διάφορες τροφές στο εμπορείο δεν νομίζω να χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο για την αναπαραγωγή βάλε κεατόφυλο στο ενυδρείο και μετά χρειάζεται μόνο να τα ταΐζεις τριμμένη τροφή τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος