Χρηστος Κανακης 26 Ιουνίου 2011 #1 Share 26 Ιουνίου 2011 παιδια μολις ειδα 2 μικρουσ γονουσ στην επιφανεια του νερου..χρειαζομαι βοηθεια και να μου πειτε τροπουσ να μεγαλωσουν και να αποφυγουν κινδυνους. 1ος κινδυνος υπαρχει περιπτωση να τα φαει αλλο ψαρι η οι γαριδες? τετρας κορυντορας και πλατυς εχω εκτος απο τα γκαπακια 2ος κινδυνος η υποδοχη του φίλτρου ειναι με σχετικα μεγαλα ανοιγματα να βαλω τουλι η δεν θα τραβαει αρκετο νερο? 3ος κινδυνος πως θα τα ταιζω φαγητο και τι φαγητο? χωρις να τρεχουν τα αλλα κατευθειαν πανω εκει και τα τρομοκρατουν η τα φανε? γιατι ετσι πρεπει να μου πεθανε και ο προηγουμενος γονος.. 4ον να παω να παρω μια γεννηστρα να τελειωνω? εχω σκεφτει και να τα πιασω με την αποχη και να τα εχω στην επιφανεια και να τα ταιζω εκει που θα ειναι προστατευμενα απο αλλα ψαρια και γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 26 Ιουνίου 2011 #2 Share 26 Ιουνίου 2011 παιδια μολις ειδα 2 μικρουσ γονουσ στην επιφανεια του νερου..χρειαζομαι βοηθεια και να μου πειτε τροπουσ να μεγαλωσουν και να αποφυγουν κινδυνους. 1ος κινδυνος υπαρχει περιπτωση να τα φαει αλλο ψαρι η οι γαριδες? τετρας κορυντορας και πλατυς εχω εκτος απο τα γκαπακια 2ος κινδυνος η υποδοχη του φίλτρου ειναι με σχετικα μεγαλα ανοιγματα να βαλω τουλι η δεν θα τραβαει αρκετο νερο? 3ος κινδυνος πως θα τα ταιζω φαγητο και τι φαγητο? χωρις να τρεχουν τα αλλα κατευθειαν πανω εκει και τα τρομοκρατουν η τα φανε? γιατι ετσι πρεπει να μου πεθανε και ο προηγουμενος γονος.. 4ον να παω να παρω μια γεννηστρα να τελειωνω? εχω σκεφτει και να τα πιασω με την αποχη και να τα εχω στην επιφανεια και να τα ταιζω εκει που θα ειναι προστατευμενα απο αλλα ψαρια και γαριδες καλιτερα παρε γεννηστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιουνίου 2011 #3 Share 26 Ιουνίου 2011 Βαλε σφουγκαρι απο κει που τραβαει το φιλτρο σου για να μην τα ρουφηξει,και βαλε μπολικο κερατοφυλλο για να μπορουν να κρυβονται. Η καλυτερη λυση βεβαια ειναι η γεννηστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 26 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 26 Ιουνίου 2011 Βαλε σφουγκαρι απο κει που τραβαει το φιλτρο σου για να μην τα ρουφηξει,και βαλε μπολικο κερατοφυλλο για να μπορουν να κρυβονται. Η καλυτερη λυση βεβαια ειναι η γεννηστρα μαλλον αυτο θα κανω γιατι εχω και κερατοφυλλο.. αλλα φοβαμαι ότι θα χαθπουν με τον καιρο η θα πεθανουν απο ασητια..αν και πολλοι μου λενε να μην βαλω με τιποτα γεννηστρα γιατι τα ψαρια στρεσσαρονται..ποιον να ακουσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana055 2 Ιουλίου 2011 #5 Share 2 Ιουλίου 2011 φτιαξε μια μετρια αποχη με τουλι βαλτα μεσα μεχρι να μεγαλωσουν και εισαι ετοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 2 Ιουλίου 2011 φτιαξε μια μετρια αποχη με τουλι βαλτα μεσα μεχρι να μεγαλωσουν και εισαι ετοιμος! το χεις κανει εσυ και δουλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβετα 31 Ιουλίου 2011 #7 Share 31 Ιουλίου 2011 μαλλον αυτο θα κανω γιατι εχω και κερατοφυλλο.. αλλα φοβαμαι ότι θα χαθπουν με τον καιρο η θα πεθανουν απο ασητια..αν και πολλοι μου λενε να μην βαλω με τιποτα γεννηστρα γιατι τα ψαρια στρεσσαρονται..ποιον να ακουσω? Στρεσάρονται εάν τα βάζεις στην γεννήτρα από πολύ πριν . καλό είναι να έχεις μια μεγάλη γεννήτρα -υπάρχουν στην αγορά 2λιτρες - και να βάζεις εκεί μέσα το ψάρι την τελευταίο στιγμή , με τα χρόνια να μάθεις πως ξεχωρίζεις μια γαππινα που ετοιμάζετε να γεννήσει.Το πίσω μέρος τις μαυρίζει και ''τετραγωνίζετε'' .Μην παραταίζεις το ψαράκι στην γεννήτρα και κράτα την γεννήτρα κοντά στο φίλτρο , τις περισσότερες φορές οι γεννήτρες δεν έχουν καλή ''οξυγόνωση ''και το νερό μέσα παραμένει στάσιμο .. Αν το ψαρή δεν θα γεννήσει μέσα σε 2-3 μέρες καλύτερα βγάλε το και τότε καλά ξεμπερδέματα με την κυνήγι τον μικρών !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 31 Ιουλίου 2011 #8 Share 31 Ιουλίου 2011 φτιαξε μια μετρια αποχη με τουλι βαλτα μεσα μεχρι να μεγαλωσουν και εισαι ετοιμος! συμφωνω απολυτα..εγω ετσι τα διατηρω εδω και ενα μηνα χωρις κανενα απολυτως προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος