mahites9 25 Ιουνίου 2011 #1 Share 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα,¨εχω ένα 20λιτρο ενυδρείο και μόλις έβαλα μέσα ένα μονομάχο.η απορία μου είναι η εξής...έχω ένα φίλτρο μιρκό στοενυδρείο του οποίου η έξοδος είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού με συνέπεια, καθώς επιστρέφει το νερό από ψηλά να δημιουργεί μια μικρή αναταραχή.επίσης έχω και μια μικρή αεραντλία...υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ψάρι από την ανατάραξη της επιφάνειας, καθότι από ότι είδα κινείται γενικά στην επιφάνεια?? η αεραντλία μήπως είναι υπερβολική?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 25 Ιουνίου 2011 #2 Share 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, ¨εχω ένα 20λιτρο ενυδρείο και μόλις έβαλα μέσα ένα μονομάχο.η απορία μου είναι η εξής...έχω ένα φίλτρο μιρκό στοενυδρείο του οποίου η έξοδος είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού με συνέπεια, καθώς επιστρέφει το νερό από ψηλά να δημιουργεί μια μικρή αναταραχή.επίσης έχω και μια μικρή αεραντλία... υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ψάρι από την ανατάραξη της επιφάνειας, καθότι από ότι είδα κινείται γενικά στην επιφάνεια?? η αεραντλία μήπως είναι υπερβολική? ευχαριστώ με τα λιγα που γνοριζο δεν θελι σχεδον καθολου αναταραξι και οι αεραντλια δεν χριαζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 25 Ιουνίου 2011 #3 Share 25 Ιουνίου 2011 Τι ροή έχει το φίλτρο σου; Η αεραντλία δεν χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahites9 27 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 27 Ιουνίου 2011 Καθότι όπως προείπα η επαναφο΄ρα του νερού από το φίλτρο γίνεται εξωτερικά με αποτέλεσμα μια κάποια αναταραχη της επιφάνειας του νερού (εικόνα 1) σκέφτηκα να βάλω τον υαλοβάμβακα να καλύπτει την τρύπα έτσι ώστε να μειώνεται η αναταραχή (2η εικόνα)... μου δημιουργεί αυτό κάποιο πρόβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 27 Ιουνίου 2011 #5 Share 27 Ιουνίου 2011 (edited) Ωραία η πατέντα σου και πολύ σωστή Οι μονομάχοι θέλουν ελάχιστη έως και μηδενική ροή καθώς στην φύση ζουν σε στάσιμα νερά Δέν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2011 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος