kixlidatos 7 Ιουλίου 2011 #51 Share 7 Ιουλίου 2011 Χαιρομαι που περασατε καλα.Μακαρι να μπορουσα να ημουν μαζι σας.Αλλα βλεποντας τις φωτογραφιες και τα χαρουμενα προσωπα ,κατα καποιο τροπο περναω και εγω καλα απο εδω. Μετα απο 1,5 χρονο επιτελους ειδα την φατσουλα του μεντορα μου,του δασκαλου μου και το σημαντικοτερο,του φιλου μου ΚΩΣΤΗ Κωστη απεκτησες θαυμαστριες εδω στηβ Σαντορινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιουλίου 2011 #52 Share 7 Ιουλίου 2011 Έφυγα για Σαντορίνη Βασίλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Ιουλίου 2011 #53 Share 7 Ιουλίου 2011 Έφυγα για Σαντορίνη Βασίλη Εεεεεεεεεελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 7 Ιουλίου 2011 #54 Share 7 Ιουλίου 2011 Να χαρώ εγώ πορτρέτα!!! Χαίρομε πολύ για το event και μια που δεν μπόρεσα να έρθω και εγώ να σας γνωρίσω και από κοντά τουλάχιστον να σας παρουσιαστώ και εγώ! Χαιρετώ την παρέα λοιπόν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 7 Ιουλίου 2011 #55 Share 7 Ιουλίου 2011 αχ σας ζηλευω μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω . Ελπιζω του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα Α να σε πω Στρατουλη που ειναι τα χρυσοψαρα οεοοοοοοοοοοοοο;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Ιουλίου 2011 #56 Share 7 Ιουλίου 2011 αχ σας ζηλευω μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω . Ελπιζω του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα Α να σε πω Στρατουλη που ειναι τα χρυσοψαρα οεοοοοοοοοοοοοο;;;;;; Προστεθηκαν αλλα 2 χθες Φωτο ...υπομονη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 7 Ιουλίου 2011 #57 Share 7 Ιουλίου 2011 Το στρώσαμε το πεζοδρόμιο, εεεεε; Όλος ο καλός ο κόσμος Πάντα τέτοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2011 #58 Share 7 Ιουλίου 2011 αχ σας ζηλευω μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω . Ελπιζω του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα Α να σε πω Στρατουλη που ειναι τα χρυσοψαρα οεοοοοοοοοοοοοο;;;;;; Δεν το σκεφτηκα καθολου.Τουλαχιστον λεω την αληθεια. Κρεμαστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Ιουλίου 2011 #59 Share 7 Ιουλίου 2011 Δεν το σκεφτηκα καθολου.Τουλαχιστον λεω την αληθεια. Κρεμαστε με Θα υπαρξουν φωτο,θα γινει φωτογραφιση τοσο της λιμνης,οσο και της Αφρικης συντομα.Την σκαπουλαρες μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2011 #60 Share 7 Ιουλίου 2011 Ευχαριστωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιουλίου 2011 #61 Share 7 Ιουλίου 2011 Εννοείται οτι περάσαμε τέλεια! Θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες σύντομα! Rik να σε μοντάρω σε κανέναν καναπέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιουλίου 2011 #62 Share 7 Ιουλίου 2011 Πάρτε να'χετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιουλίου 2011 #63 Share 7 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Ιουλίου 2011 #64 Share 7 Ιουλίου 2011 πολυ ωραιες φωτο .τα περασαμε πολυ καλα.παντα τετιοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Ιουλίου 2011 #65 Share 7 Ιουλίου 2011 Βλέπω πολλούς φίλους, νέα πρόσωπα, όλο τον καλό κόσμο και από τα παλιά. ένα μεγάλο μπράβο στην οργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΑΖ. Δυστυχώς ήταν πρακτικά αδύνατο για πολλούς από εμάς να βρεθούμε ανάμεσα σας. ίσως την επόμενη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 7 Ιουλίου 2011 #66 Share 7 Ιουλίου 2011 (edited) Εννοείται οτι περάσαμε τέλεια! Θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες σύντομα! Rik να σε μοντάρω σε κανέναν καναπέ; Φωτη, κοιτα να μου βαλεις και μπλουζακι Aquazone!!! Επισης στην πρωτη φωτο της δημοσιευσης 63 ο Viciuς που κοιταει; Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 7 Ιουλίου 2011 #67 Share 7 Ιουλίου 2011 Έχω μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 7 Ιουλίου 2011 #68 Share 7 Ιουλίου 2011 Έχω μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
House of led 8 Ιουλίου 2011 #69 Share 8 Ιουλίου 2011 Ήταν μια πολύ όμορφο απόγευμα. Μπράβο παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 8 Ιουλίου 2011 #70 Share 8 Ιουλίου 2011 Χρόνια πολλά και από εμένα. Δεν θα το έχανα με τίποτα αλλά ήμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά. Έχω μαζέψει πολλές απουσίες (είναι η εποχή της δουλειάς) και μου έχετε λείψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2011 #71 Share 8 Ιουλίου 2011 Χρόνια πολλά και από εμένα. Δεν θα το έχανα με τίποτα αλλά ήμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά. Έχω μαζέψει πολλές απουσίες (είναι η εποχή της δουλειάς) και μου έχετε λείψει. Ασε ρε. Παλι για ορτυκια με το ψαροντουφεκο γυρνας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Nts 8 Ιουλίου 2011 #72 Share 8 Ιουλίου 2011 Χρόνια πολλά και από εμένα. Δεν θα το έχανα με τίποτα αλλά ήμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά. Έχω μαζέψει πολλές απουσίες (είναι η εποχή της δουλειάς) και μου έχετε λείψει. οντως εχουν μαζευτει πολλες οι απουσιες ελα και εχουμε και αφρικανοθεμα να λυσουμε.... Οσο αναφορα τα γενεθλια ηταν ολα πολυ καλα.... ομορφες στιγμες καλος κοσμος ωραια γλυκα(μπραβο Φωτη) αλλα και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ολους οσους συντελεσαν για αυτη την ομορφη βραδια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 9 Ιουλίου 2011 #73 Share 9 Ιουλίου 2011 Ασε ρε. Παλι για ορτυκια με το ψαροντουφεκο γυρνας!!!!! xaxax να πω την αληθια κάτι τσιπουρακια τα βγάζω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #74 Share 9 Ιουλίου 2011 Χρόνια πολλά και από εμένα. Στα επόμενα γενέθλια θα σας κατέβω με κυπριακή Τούρτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 #75 Share 9 Ιουλίου 2011 Χρόνια πολλά και από εμένα. Στα επόμενα γενέθλια θα σας κατέβω με κυπριακή Τούρτα !! Τι ειναι ε τουτη,πως την την φτιαχνετε δηλ.εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος