giorginakos 24 Ιουνίου 2011 #1 Share 24 Ιουνίου 2011 τα ανρωπινα λαθοι πληρωνονται βαρια δυστυχως http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_8017.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Ιουνίου 2011 #2 Share 24 Ιουνίου 2011 Εγώ θα σηκωνόμουνα και θα έλεγα: Έχασα κάτι ; Πάντως μου βγάζει πολύ κωμικοτραγική κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 24 Ιουνίου 2011 #3 Share 24 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω ποια ακριβως ειναι η κατασταση και τι μεσα εχουν στο μερος που ηταν η γυναικα,αλλα παλια στα χωρια στην Ελλαδα γινοταν αυτο,ολοι οι μεγαλοι εχουν να πουν για μια τετοια ιστορια! Για αυτο και πρεπει να περασουν τουλαχιστον 24 ωρες απο τον θανατο μεχρι την ταφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 24 Ιουνίου 2011 #4 Share 24 Ιουνίου 2011 Παλι καλα που δεν πηγαν χαμενα και τα εξοδα της κηδειας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιουνίου 2011 #5 Share 24 Ιουνίου 2011 Παλι καλα που δεν πηγαν χαμενα και τα εξοδα της κηδειας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 24 Ιουνίου 2011 #6 Share 24 Ιουνίου 2011 στο παπα .... - Τι φωναζεις πανω απο το κεφαλι μου ρε ? Κουφη ειμαι ? ααχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 24 Ιουνίου 2011 #7 Share 24 Ιουνίου 2011 στο παπα .... - Τι φωναζεις πανω απο το κεφαλι μου ρε ? Κουφη ειμαι ? ααχαχαχαχαχαχ στο παπα.... - Αμα δεν μου ταΐζετε της αφρικανες δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος