ael1989 24 Ιουνίου 2011 #1 Share 24 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, λίγη βοήθεια ακόμα για να πάνε όλα καλά! Πήρα το νέο ενυδρείο (γύρω στα 100λίτρα) αύριο πρόκειται να βάλω υπόστρωμα, χαλίκια, κάποια ξύλα και να φυτέψω. Επίσης έχω στη διάθεση μου το EasyBalance της TetraAqua. Η ερώτηση μου είναι, ξεκινώντας το στρώσιμο τα βακτήρια αυτά σε εβδομαδιαία βάση, πότε θα είναι έτοιμο το ενυδρείο για να προστεθούν μέσα και τα ψάρια; Επίσης έχω στη διάθεση μου ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπουν μέσα τα ψάρια - μετά και τις 20 Αυγούστου, ενημερωτικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιουνίου 2011 #2 Share 24 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, λίγη βοήθεια ακόμα για να πάνε όλα καλά! Πήρα το νέο ενυδρείο (γύρω στα 100λίτρα) αύριο πρόκειται να βάλω υπόστρωμα, χαλίκια, κάποια ξύλα και να φυτέψω. Επίσης έχω στη διάθεση μου το EasyBalance της TetraAqua. Η ερώτηση μου είναι, ξεκινώντας το στρώσιμο τα βακτήρια αυτά σε εβδομαδιαία βάση, πότε θα είναι έτοιμο το ενυδρείο για να προστεθούν μέσα και τα ψάρια; Επίσης έχω στη διάθεση μου ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπουν μέσα τα ψάρια - μετά και τις 20 Αυγούστου, ενημερωτικά! Οι μετρησεις θα σου δειξουν ποτε εισαι ετοιμος για ψαρια.Οταν μετρησεις αμμωνια 0,no2 0 και no3 μετρησιμα τοτε κανεις μια αλλαγη νερου και εισαι ετοιμος για τα πρωτα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιουνίου 2011 #3 Share 24 Ιουνίου 2011 Διαβασε και αυτα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=13569&hl= http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ael1989 24 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 24 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ κύριοι. Θα τα ξανά διαβάσω! Μια επισήμανση μόνο, την αλλαγή νερού να την κάνω μόνο πριν μπουν τα ψάρια, υποθέτω δεν χρειάζεται άλλη πριν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιουνίου 2011 #5 Share 24 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ κύριοι. Θα τα ξανά διαβάσω! Μια επισήμανση μόνο, την αλλαγή νερού να την κάνω μόνο πριν μπουν τα ψάρια, υποθέτω δεν χρειάζεται άλλη πριν; Ναι μονο πριν μπουν τα ψαρια για να πεσουν τα no3 σε κανονικα επιπεδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 24 Ιουνίου 2011 #6 Share 24 Ιουνίου 2011 To EasyBalance δεν είναι βακτήρια. Βακτήρια είναι το SafeStart Χρησιμοποιώντας SafeStart ψάρια μπορείς να αρχίσεις να βάζεις σιγά-σιγά από την επόμενη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ael1989 24 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 24 Ιουνίου 2011 (edited) Τέλη Αυγούστου πρόκειται να βάλω μέσα... Χρειάζεται να πάρω; Δεν θα είναι εντάξει σε 2 μήνες!!! ; Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2011 - ael1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος