Jump to content

Tροφη για Golden Apple Snail

Recommended Posts

Καλησπερα την Τριτη θα κατεβω κιφησια ...τι τροφη να παρω απο το PET City για τα δυο GOLDEN apple snail μου

Καλησπερα την Τριτη θα κατεβω κιφησια ...τι τροφη να παρω απο το PET City για τα δυο GOLDEN apple snail μου

Αν και ποτε δεν χρειάστηκε να τα ταΐσω ειδικά τα golden μου,

Από όσο γνωρίζω οποια δήποτε τροφή βυθού σε μορφή χαπιου θα κάνει μια χαρά την δουλειά..

τώρα αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τα golden θα ήθελε και εγώ να μάθω.

:)

??

???

Καμια ποιο σαφη απαντηση ...ολα οσα μου γραφεις ειναι σχετικα γνωστα ..θελω να μαθω δηλαδη ποιες τροφες εμποριου κανουν για τα golden apple snail

H αληθεια είναι οτι τρώνε σχεδόν τα πάντα, αν όχι τα πάντα. :thumbup:

Εχεις παρατηρήσει κάτι στα δικά σου και ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Έλλειψη όρεξης, κάτι στο καβούκι ή κάτι άλλο;

Τροφές για βυθόψαρα που δε διαλύονται γρήγορα και δεν επιβαρύνουν το νερό. Προσωπικά τους δίνω TetraWafer Mix, Omega one Veggie rounds και Sera O-nip (Διαλύεται πιο γρήγορα...Αν προλάβει...)

Έγινε επεξεργασία - FotisGt

H αληθεια είναι οτι τρώνε σχεδόν τα πάντα, αν όχι τα πάντα. :(

Εχεις παρατηρήσει κάτι στα δικά σου και ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Έλλειψη όρεξης, κάτι στο καβούκι ή κάτι άλλο;

:thumbup: ..οχι τπτ το ιδιαιτερο προς το παρον ''καταβροχθιζουν'' μονομαχοτροφη που περισευει καθαριζοντας ετισ τον βυθο μου :bye2: :bye2: ...αλλα θα ηθελα να πχ να τους δινω κατι ποιο πληρες για να μην παρουσιασουν πχ καμια αβιταμινωση ....ενα ειναι σιγουρο ειναι πανεμορφα σαλιγκαρακια! :( ...μεχρι τωρα ειχα μονο λαθρεπιβατες

Τροφές για βυθόψαρα που δε διαλύονται γρήγορα και δεν επιβαρύνουν το νερό. Προσωπικά τους δίνω TetraWafer Mix, Omega one Veggie rounds και Sera O-nip (Διαλύεται πιο γρήγορα...Αν προλάβει...)

ευχαριστω πολυ φωτη θα τις ψαξω να τις βρω :bye2::thumbup:

Να προσέχεις το τάισμα να συμβαδίζει με τις σκληρότητες.Τι εννοώ...

Αν δεν έχεις σωστές συνθήκες για τα σαλιγκάρια (υψηλό Kh) μην τα ταΐζεις υπερβολικά.

Το κέλυφος μένει πίσω σε ανάπτυξη ενώ το σώμα μεγαλώνει.Εκεί έχεις θέμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...