Jump to content

Καμενη μητρικη καρτα

Recommended Posts

Εχω ενα λαπτοπ fujitsusiemens και απο μικρη διακοπη ρευματος καηκε η μητρικη του καρτα.Το εστειλα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν κανει 350ευρο.Μπορω μηπως να βρω μητρικη απο καπου να την αγορασω?Η πρεπει να ειναι της ιδιας εταιριας?Πολλα τα λεφτα δεν ειναι για μια μητρικη? :)

Εχω ενα λαπτοπ fujitsusiemens και απο μικρη διακοπη ρευματος καηκε η μητρικη του καρτα.Το εστειλα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν κανει 350ευρο.Μπορω μηπως να βρω μητρικη απο καπου να την αγορασω?Η πρεπει να ειναι της ιδιας εταιριας?Πολλα τα λεφτα δεν ειναι για μια μητρικη? :)

Απ οτι ξερω ολα τα ανταλακτικα για τα λαπτοπ ειναι ακριβα λογο του μικρου μεγεθους τους..

Απ οτι ξερω ολα τα ανταλακτικα για τα λαπτοπ ειναι ακριβα λογο του μικρου μεγεθους τους..

Εγω που ειμαι επαγγελματικά στον χώρο τον ηλεκτρονικών υπολογιστών σου εγγιουμαι πως αποκλείεται να κοστίζει τόσο η μητρική πλακέτα..Συνήθως το κόστος της motherboard ειναι σχεδόν το μισό κόστος του λαπτοπ στην αγορα...

λογικά θα κάηκε το power input πάνω στο λαπτοπ. Εκεί που μπαίνει ο φορτιστής.

Επισης η μπαταριά μεσα εχει κατι σαν stabilzer που ειναι υπεύθυνο να προστατεύει το λαπτοπ απο σπιθες ρευματος και ξαφνικες τασεις.

Το δουλευες με την μπαταρια καθως ηταν στο ρευμα? η την έβγαλες και δουλευες κατευθειαν?

Αλλες μητρικές πλακετες δεν τεριαζουν . Θέλει την original

Έγινε επεξεργασία - christos k

Εγω που ειμαι επαγγελματικά στον χώρο τον ηλεκτρονικών υπολογιστών σου εγγιουμαι πως αποκλείεται να κοστίζει τόσο η μητρική πλακέτα..Συνήθως το κόστος της motherboard ειναι σχεδόν το μισό κόστος του λαπτοπ στην αγορα...

λογικά θα κάηκε το power input πάνω στο λαπτοπ. Εκεί που μπαίνει ο φορτιστής.

Επισης η μπαταριά μεσα εχει κατι σαν stabilzer που ειναι υπεύθυνο να προστατεύει το λαπτοπ απο σπιθες ρευματος και ξαφνικες τασεις.

Το δουλευες με την μπαταρια καθως ηταν στο ρευμα? η την έβγαλες και δουλευες κατευθειαν?

Αλλες μητρικές πλακετες δεν τεριαζουν . Θέλει την original

Το δουλευα με την μπαταρια καιστο ρευμα.Τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω χωρις να πλρωσω τοσα πολλα λεφτα?Οταν το εστειλα στην εταιρια μου ειπαν οτι εχει καμμενη μητρικη και για να φτιαχτει θελουν 350ευρο.

Έγινε επεξεργασία - skamanakos

Το δουλευα με την μπαταρια καιστο ρευμα.Τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω χωρις να πλρωσω τοσα πολλα λεφτα?Οταν το εστειλα στην εταιρια μου ειπαν οτι εχει καμμενη μητρικη και για να φτιαχτει θελουν 350ευρο.

Φιλε 1000 συγνωμη!! ειδα 35 ευρο!!!! Οχι Τελικα οντος πρεπει να ειναι η μητρική αν ηταν τοσο το κοστος!! Δεν μπορείς να το φτιάξεις με άλλο τρόπο!! θέλει την εργοστασιακή πλακετα!!!

Και παλι συγνώμη!!

Τα δεδομένα σου σωζουντε επιδει είναι πάνω στον εσωτερικό δίσκο..

Αν είναι παλιό το λαπιτόπ καλύτερα να αγοράσεις καινούριο παρά να δώσεις τόσα λεφτά για επισκευή.

εναλλακτικα εαν ψαξεις λιγο στο νετ μπορεις να βρεις μητρικη απο εξωτερικο κατα πολλα ευρω φθηνοτερη.. επισης σιγουρεψου για τη μητρικη γιατι σε αντιστοιχο θεμα με φιλο μασ ειχαν πει το ιδιο απο εταιρεια και τελικα απλωσ καπου crashαραν οι οδηγοι της καρτας γραφικων.. φιλικα παντα ψαξτο το θεμα και μη βιαστεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...