bbetta 23 Ιουνίου 2011 #1 Share 23 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό τα μέλη του AZ να παρουσιάσουν συντόμως της νανοκιχλίδες Αμερικής που έχουν ( γένος apistogramma,mikrogeophagus κ.α.) και τα ενυδρεία που τις φιλοξενούν για να παίρνουμε ιδέες και να δούμε τι νανοκιχλίδες έχουν τα μέλη!!! Για της δικές μου λίγο υπομονή αφού δεν είναι τα πάντα έτοιμα για να αγοραστούν (apistogramma cacatuoides). Θα παρακαλούσα να αναγράφονται τα λίτρα του κάθε ενυδρείου. Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 25 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό τα μέλη του AZ να παρουσιάσουν συντόμως της νανοκιχλίδες Αμερικής που έχουν ( γένος apistogramma,mikrogeophagus κ.α.) και τα ενυδρεία που τις φιλοξενούν για να παίρνουμε ιδέες και να δούμε τι νανοκιχλίδες έχουν τα μέλη!!! Για της δικές μου λίγο υπομονή αφού δεν είναι τα πάντα έτοιμα για να αγοραστούν (apistogramma cacatuoides). Θα παρακαλούσα να αναγράφονται τα λίτρα του κάθε ενυδρείου. Ευχαριστώ!!! Κανένας δεν έχει νανοκιχλιδες Αμερικής ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 28 Ιουνίου 2011 Κανείς ;;;; Σίγουρα υπάρχουν μέλη στο AZ που έχουν νανοκιχλιδες Αμερικής !!!! Μερικές από αυτές Laetacara ( curviceps κ.α.) Mikrogeophagus ( ramirezi,altipinosus) Apistogramma ( πολλά είδη ) Καθώς και αλλα πολλά !!! Περιμένω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Ιουνίου 2011 #4 Share 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πριν από καιρό είχα Mikrogeophagus altipinosus. Δεν σχημάτισαν ποτέ ζευγάρι και δεν πήραν το καταπληκτικό χρόμα τους. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο χαμηλό το ph (σε μένα ήταν 6,8 με 7). Ίσως και τα ίδια τα ψαράκια να ήταν χαμηλής ποιότητας. Πάντως ήταν υπέροχα ψαράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 29 Ιουνίου 2011 Εγώ πριν από καιρό είχα Mikrogeophagus altipinosus. Δεν σχημάτισαν ποτέ ζευγάρι και δεν πήραν το καταπληκτικό χρόμα τους. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο χαμηλό το ph (σε μένα ήταν 6,8 με 7). Ίσως και τα ίδια τα ψαράκια να ήταν χαμηλής ποιότητας. Πάντως ήταν υπέροχα ψαράκια... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες theodor72! Για να βλέπω κι άλλα ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 9 Ιουλίου 2011 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 30 Αυγούστου 2011 (edited) Μια και από βδομάδα σε βδομάδα έρχονται και τα δικά μου ψαράκια , κάνω μια υπενθύμιση!! Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Αυγούστου 2011 #8 Share 30 Αυγούστου 2011 Aπο τα ramirezi που ειχα πριν καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Αυγούστου 2011 Author #9 Share 30 Αυγούστου 2011 Μου ανάβεις φωτιες Βάλτε κι αλλα και αν μπορειτε και συνθηκες και λίτρα για να μαζεψουμε καποιες συγκεντρωμενες πληροφοριες για τις νανοκιχλιδες αμερικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) apistogramma cacatu που ειχα πριν λιγο καιρο αλλα αποδειχτηκαν αγορακια!!τελικα και τα 2 δωθηκαν μη μποροντας να βρω θυληκο!! ηταν σε 120l μαζι με 15 νεον!! Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2011 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ομορφα τα κακατου.Ειχα και εγω παλια. Τα apistogramma borelli μου θα ερθουν την Τριτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Την Τρίτη που μας έρχεται περιμένω τα borelli...Βαλτε κ αλλα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ ΤΑ apistogramma borelli!!!!!!!!Φωτο προσεχώς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις τελείωσε η προσαρμογή. 3θηλ. και 1 αρσ. βρίσκονται μέσα στο ενυδρείο!!!!!!!! Αντε πείτε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου ζησουν,και μην ξεχασεις φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου ζησουν,και μην ξεχασεις φωτογραφιες αυτό περίμενα να ακούσω!! Θα βάλω και φώτο. Παιδια τα ψάρια είναι 15' στο ενυδρείο και εχουν βγάλει ηδη περισσότερο χρώμα. Μαγικό φίλτρο είναι το νερό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τα bolivian ram πολύ ωραία! Θα βάλω κατα το απόγευμα φώτο από τα ψάρια. Μόλις τα ταισα με κατεψυγμένη daphnia και κατι τσίμπησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Σεπτεμβρίου 2011 Author #20 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Θαυμάστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thab 22 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Α ! Ειδικα ο κυριος στην πρωτη φωτογραφια! Να σου ζησουν.Σε ποσα λιτρα τα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πανεμορφα ζωντανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Laetacara curviceps with fry Mikrogeophagus ramirezi introducing female Dicrossus filamentosus 2 males flairing Dicrossus filamentosus male-female spawning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 22 Σεπτεμβρίου 2011 #25 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αpistogramma cacatuoides triple red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος