lelos 23 Ιουνίου 2011 #1 Share 23 Ιουνίου 2011 http://s1086.photobucket.com/albums/j458/l...nt=DSC01261.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 23 Ιουνίου 2011 #2 Share 23 Ιουνίου 2011 πρέπει να είναι gold severum Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιουνίου 2011 #3 Share 23 Ιουνίου 2011 Δικο σου ειναι?σε τι λιτρα το εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 23 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 23 Ιουνίου 2011 Δικο σου ειναι?σε τι λιτρα το εχεις? φιλε μου θελο να το δοσο γιαυτο ροταο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιουνίου 2011 #5 Share 23 Ιουνίου 2011 Καλα ειχες ενα ψαρι που δεν ξερεις τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 23 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 23 Ιουνίου 2011 Καλα ειχες ενα ψαρι που δεν ξερεις τι ειναι? γιατι εσει τα χερις ολλα μονο με φιτεμενα ασχολουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 23 Ιουνίου 2011 #7 Share 23 Ιουνίου 2011 Φίλε lelos το φόρουμ έχει εδική κατηγορία για τις αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιουνίου 2011 #8 Share 23 Ιουνίου 2011 γιατι εσει τα χερις ολλα μονο με φιτεμενα ασχολουμε. Οταν παω να παρω καποιο ψαρι πριν το παρω ψαχνω πληροφοριες γι αυτο που θελω να παρω.. Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 23 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 23 Ιουνίου 2011 Οταν παω να παρω καποιο ψαρι πριν το παρω ψαχνω πληροφοριες γι αυτο που θελω να παρω.. Φιλικα παντα δεν λεο το αντιθετο αλλα κατα τιχιεπεσε στα χερια μου και το σε πολι λιγα λιτρα γιαυτο θελο να δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Ιουνίου 2011 #10 Share 23 Ιουνίου 2011 Δε νομιζω οτι εχει νοημα αυτη η ανταλλαγη σχολιων...οποτε ας επικεντρωθουμε στο θεμα να βρεθει ενα σωστο σπιτι για το ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 23 Ιουνίου 2011 #11 Share 23 Ιουνίου 2011 δεν λεο το αντιθετο αλλα κατα τιχιεπεσε στα χερια μου και το σε πολι λιγα λιτρα γιαυτο θελο να δωσω Φίλε severum είναι και αν έχεις λίγα λίτρα άστο εγώ το έχω σε 350 και γίνετε τέρας!Αμερικάνα είναι και επειδή διάβασα ότι ασχολίσε με φυτά δεν θα σ αφίσει τίποτα όρθιο!Καλύτερα δόστο Και ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο λες και όποτε εσείς πήρατε ψάρι πάντα ροτούσατε τι ψάρι είναι αυτό , τουλάχιστον το παιδί ενδιαφέρθηκε να δεί αν του προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος