Giorgos LA 22 Ιουνίου 2011 #1 Share 22 Ιουνίου 2011 Πριν 2 μερες...εκολαυθικαν τα αυγα απο μια μαμα γαριδουλα...εβγαλε γυρο στα 4-5 τοσα ιδα εγω μικρουλικα...εχω καποιες απορειες ομως...!!Η κοιλια της φενετε οτι εχει και αλλα μωρα...γινετε αυτο?? Υπαρχει κινδυνος απο τις μεγαλες αρσενικες γαριδες?? ΤΟ ενυδρειο που φιλλοξενουντε ειναι 25 λιτρα με κερατοφιλλο(θα μπει και αλλο γιατι τρελενονται) μια anubia nana και μια valinseria...!! Κατι ακομα...τι ακριβως τρωνε??Εγω τις δινω τριμενη τροφη απο τον μονομαχο της Τετρα γιατι ειναι σε μικρα κομματακια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 22 Ιουνίου 2011 #2 Share 22 Ιουνίου 2011 Φίλε μου να τα χαίρεσαι 1.- σίγουρα δεν είναι μόνο 5-6, αλλά είναι τόσο μικρά που θα δεις μόνο την κίνησή τους και όχι τα ίδια. Δεν ξέρω τι έχεις στο βυθό αλλά με την άμμο τα παρατηρείς καλύτερα 2.- βάλε οπωσδήποτε και άλλο φυτό γιατί κρύβονται και αισθάνονται ΄σιγουριά 3.- δεν υπάρχει πρόβλημα από τις μεγαλύτερες γαρίδες 4.- ρίχνε τροφή ό,τι έκανες μέχρι τώρα. τρέφονται περισσότερο από την ψιλοάλγη που μπορεί να έχουν τα φυτά. 5.- το ότι είδες μικρά δεν σημαίνει πως η μαμά γαρίδα δεν έχει κι άλλα να σου δώσει. Συνήθως δεν βγαίνουν όλα τα μικρά μαζί και παίρνει λίγες μέρες μέχρι να "αδειάσει" η κοιλιά. 6.- Τέλος αν έχεις διάκοσμο με πέτρες ή ξύλα θα δεις πολλά μικρά να κρέμονται ανάποδα εκεί. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 23 Ιουνίου 2011 #3 Share 23 Ιουνίου 2011 φίλε μου εγώ από φαγητό δεν τούς ρίχνω τίποτα τρέφονται από την άλγη μην ανησυχείς για αυτές σε ένα μήνα θα τις δεις μεγάλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 23 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 23 Ιουνίου 2011 Φίλε μου να τα χαίρεσαι 1.- σίγουρα δεν είναι μόνο 5-6, αλλά είναι τόσο μικρά που θα δεις μόνο την κίνησή τους και όχι τα ίδια. Δεν ξέρω τι έχεις στο βυθό αλλά με την άμμο τα παρατηρείς καλύτερα 2.- βάλε οπωσδήποτε και άλλο φυτό γιατί κρύβονται και αισθάνονται ΄σιγουριά 3.- δεν υπάρχει πρόβλημα από τις μεγαλύτερες γαρίδες 4.- ρίχνε τροφή ό,τι έκανες μέχρι τώρα. τρέφονται περισσότερο από την ψιλοάλγη που μπορεί να έχουν τα φυτά. 5.- το ότι είδες μικρά δεν σημαίνει πως η μαμά γαρίδα δεν έχει κι άλλα να σου δώσει. Συνήθως δεν βγαίνουν όλα τα μικρά μαζί και παίρνει λίγες μέρες μέχρι να "αδειάσει" η κοιλιά. 6.- Τέλος αν έχεις διάκοσμο με πέτρες ή ξύλα θα δεις πολλά μικρά να κρέμονται ανάποδα εκεί. Καλή συνέχεια Eυχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τις χρησιμες συμβουλες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 23 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 23 Ιουνίου 2011 φίλε μου εγώ από φαγητό δεν τούς ρίχνω τίποτα τρέφονται από την άλγη μην ανησυχείς για αυτές σε ένα μήνα θα τις δεις μεγάλες Αντε να δουμε ...εχουν πλακα...εξερευνουν το ενυδρειο τωρα...!Και τρομαζουν σχετικα ευκολα μπορω να πω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος