christos k 22 Ιουνίου 2011 #1 Share 22 Ιουνίου 2011 Παιδιά ψάχνω ένα site που να έχει aquarium wallpapers για τύπωμα (για να βάλω background στο τζαμί) αφού για 3d δεν πιάνουν τα χερια μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 22 Ιουνίου 2011 (edited) Φτου σας βρε δεν με βοηθήσατε ... Ομως βρήκα ευτυχώς!! πες με μου την γνώμη σας? Το απόγευμα θα σας ποσταρω την Εφαρμογή του..να μου πείτε αν ταίριαζε!! Θα τυπωθεί σε 100γρ Glossy Paper μακάρι να μπορούσα να το κάνω με τα χερια μου σε DIY 3d αλλα πραγματικά δεν μπορώ να βρω τα υλικά στην κύπρο..επειδή τα λένε αλλιώς και φοβάμαι μην αγοράσω λάθος πράγματα και βλάψω τα ψαρια μου + Για να το βάλω μέσα πρέπει να είναι αδειο το ενυδρείο έτσι e (Για το DIY 3d Μιλάω)??? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #3 Share 22 Ιουνίου 2011 Φτου σας βρε δεν με βοηθήσατε ... Ομως βρήκα ευτυχώς!! πες με μου την γνώμη σας? Το απόγευμα θα σας ποσταρω την Εφαρμογή του..να μου πείτε αν ταίριαζε!! Θα τυπωθεί σε 100γρ Glossy Paper μακάρι να μπορούσα να το κάνω με τα χερια μου σε DIY 3d αλλα πραγματικά δεν μπορώ να βρω τα υλικά στην κύπρο..επειδή τα λένε αλλιώς και φοβάμαι μην αγοράσω λάθος πράγματα και βλάψω τα ψαρια μου + Για να το βάλω μέσα πρέπει να είναι αδειο το ενυδρείο έτσι e (Για το DIY 3d Μιλάω)??? Υπαρχει τροπος να το κανεις εξω και να το βαλεις μεσα μετα.Αλλα πρεπει να πιανουν τα χερακια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 22 Ιουνίου 2011 Υπαρχει τροπος να το κανεις εξω και να το βαλεις μεσα μετα.Αλλα πρεπει να πιανουν τα χερακια σου ΤΟ μόνο που σκέφτηκα ειναι να κάνω ενα 50% αφαίρεση νερού και να το σπρώξω κατω.. αλλά φοβάμαι πως θα δεν θα μένει κάτω με τίποτα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #5 Share 22 Ιουνίου 2011 ΤΟ μόνο που σκέφτηκα ειναι να κάνω ενα 50% αφαίρεση νερού και να το σπρώξω κατω.. αλλά φοβάμαι πως θα δεν θα μένει κάτω με τίποτα .. Δεν χρειαζετε να κανεις κατι τετοιο,το προβλημα με αυτες τις κατασκευες ειναι η ανωση του φελιζολ,αλλα αν αποφασισεις να φτιαξεις κατι τετοιο θα σου πω μερικα κολπακια .Μην καθομε και γραφω τωρα τζαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #6 Share 22 Ιουνίου 2011 ΤΟ μόνο που σκέφτηκα ειναι να κάνω ενα 50% αφαίρεση νερού και να το σπρώξω κατω.. αλλά φοβάμαι πως θα δεν θα μένει κάτω με τίποτα .. Για να φτιαξεις 3d background και να το βαλεις μασα πρεπει να το αδειασεις ολο,να κολλησεις το background με ενυδρειακη σηλικονη να το αφησεις μερικες μερες και μετα να το ξαναγεμισεις.Αν το βαλεις ετσι μεσα θα στο πεταξει πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 22 Ιουνίου 2011 Δεν χρειαζετε να κανεις κατι τετοιο,το προβλημα με αυτες τις κατασκευες ειναι η ανωση του φελιζολ,αλλα αν αποφασισεις να φτιαξεις κατι τετοιο θα σου πω μερικα κολπακια .Μην καθομε και γραφω τωρα τζαμπα OK αγορινο!! Αν και δεν το βλέπω πλέoν, λόγο του νέου ενυδρείου, ίσως να βάλω το 3d στο σαμπ χεχεχε άσχετο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #8 Share 22 Ιουνίου 2011 Για να φτιαξεις 3d background και να το βαλεις μασα πρεπει να το αδειασεις ολο,να κολλησεις το background με ενυδρειακη σηλικονη να το αφησεις μερικες μερες και μετα να το ξαναγεμισεις.Αν το βαλεις ετσι μεσα θα στο πεταξει πανω Αυτο που λες ειναι το καλυτερο ,το σωστοτερο,και το ποιο λογικο.Αλλα ,οταν εχουμε στημενα ενυδρεια πλεον και δεν μπορουμε να κανουμε αυτο,πρεπει να βρουμε αλλα μονοπατια κατασκευης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #9 Share 22 Ιουνίου 2011 Αυτο που λες ειναι το καλυτερο ,το σωστοτερο,και το ποιο λογικο.Αλλα ,οταν εχουμε στημενα ενυδρεια πλεον και δεν μπορουμε να κανουμε αυτο,πρεπει να βρουμε αλλα μονοπατια κατασκευης. Δωσε καμια λεπτομερια βρε αδερφε! Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλει το background μεσα και να κολλησει κατι απο πανω για να το σταματει αλλα μπορει να φυγει μπροστα ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 22 Ιουνίου 2011 Δωσε καμια λεπτομερια βρε αδερφε! Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλει το background μεσα και να κολλησει κατι απο πανω για να το σταματει αλλα μπορει να φυγει μπροστα ετσι.. Δεν λεει.. κόλπα του επαγγέλματος βλέπεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #11 Share 22 Ιουνίου 2011 Δωσε καμια λεπτομερια βρε αδερφε! Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλει το background μεσα και να κολλησει κατι απο πανω για να το σταματει αλλα μπορει να φυγει μπροστα ετσι.. Οταν μπηκα σαυτο το φορουμ δεν ειχα ιδεα γιαυτες τις κατασκευες.Οταν ειδα διαφορες ανοιξε η ορεξη μου,και οταν θα εχω χρονο θα φτιαξω για το δικο μου,γιατι εχω πανω απο 300 κιλα πετρα. Ολα αυτα που θα σου πω ειναι θεωρια ενος ανθρωπου που κατι ξερει απο κατασκευες Θα σου πω για την βασικη ιδεα,για μεγαλα ενυδρεια. Το backgroynd το διερουμε αναλογα με τις επανω κοντρες που εχουμε σε κομματια,βαζουμε το φελιζολ στην γεματι μπανιερα ,και απο πανω του βαζουμε τοσες πετρες ,ωστε να παει στον πατο της μπανιερας.Κολαμε αυτες τις πετρες στον πατο του φελιζολ ,η οποιες θα καλυφθουν μετα μ την αμμο,και αρχιζουμε την γλυπτικη,και τα αλλα σχετικα και μπλουμ μεσα Αυτη ειναι η βασικη ιδεα,υπαρχουν και αλλες λεπτομεριες που πρεπει να προσεξουμε,αλλα να τα κρατησω για μενα (πλακα κανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #12 Share 22 Ιουνίου 2011 Δεν λεει.. κόλπα του επαγγέλματος βλέπεις.. Ρε ολα σας τα λεω ,τι αλλο θελετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #13 Share 22 Ιουνίου 2011 Ρε ολα σας τα λεω ,τι αλλο θελετε. Εμένα με συμπλήρωσες . Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #14 Share 22 Ιουνίου 2011 Εμένα με συμπλήρωσες . Ευχαριστώ! Οχι ρεσυ εχω δουλια τωρα,αλλα αν σε ενδιαφερει κατι ρωτα και θα σου πω. Εναι προβληματα αλφαδιασματος αλλα και αυτο το εχω σκεφτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #15 Share 22 Ιουνίου 2011 Οταν μπηκα σαυτο το φορουμ δεν ειχα ιδεα γιαυτες τις κατασκευες.Οταν ειδα διαφορες ανοιξε η ορεξη μου,και οταν θα εχω χρονο θα φτιαξω για το δικο μου,γιατι εχω πανω απο 300 κιλα πετρα. Ολα αυτα που θα σου πω ειναι θεωρια ενος ανθρωπου που κατι ξερει απο κατασκευες Θα σου πω για την βασικη ιδεα,για μεγαλα ενυδρεια. Το backgroynd το διερουμε αναλογα με τις επανω κοντρες που εχουμε σε κομματια,βαζουμε το φελιζολ στην γεματι μπανιερα ,και απο πανω του βαζουμε τοσες πετρες ,ωστε να παει στον πατο της μπανιερας.Κολαμε αυτες τις πετρες στον πατο του φελιζολ ,η οποιες θα καλυφθουν μετα μ την αμμο,και αρχιζουμε την γλυπτικη,και τα αλλα σχετικα και μπλουμ μεσα Αυτη ειναι η βασικη ιδεα,υπαρχουν και αλλες λεπτομεριες που πρεπει να προσεξουμε,αλλα να τα κρατησω για μενα (πλακα κανω) Χχχχμμμμμμ....αυτο ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει..γιατι το δικο μου το ειχα κολλησει απο την αρχη πριν γεμισω το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #16 Share 22 Ιουνίου 2011 Χχχχμμμμμμ....αυτο ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει..γιατι το δικο μου το ειχα κολλησει απο την αρχη πριν γεμισω το ενυδρειο Αυτο ειναι το καλυτερο,αλλα οταν εχω 700 λιτρα που να βρω κατι αναλογο για να κρατησω τα ψαρια τουλλαχιστον 10 μερες.Γιαυτο ετσι το σκεφτομαι να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #17 Share 22 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι το καλυτερο,αλλα οταν εχω 700 λιτρα που να βρω κατι αναλογο για να κρατησω τα ψαρια τουλλαχιστον 10 μερες.Γιαυτο ετσι το σκεφτομαι να το κανω Δεν εχεις αδικο σ αυτο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #18 Share 22 Ιουνίου 2011 Ξεχασα να πω οτι εχει και ενα μεγαλο πλεονεκτημα,αμα το βαρεθεις το βγαζεις,βεβαια το κοματιαστο και με πετρες θα μπορουσε να γινει σε ολα τα ενυδρεια,γιατι τωρα εσυ πχ,δεν μπορεις να το αλλαξεις ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #19 Share 22 Ιουνίου 2011 Ξεχασα να πω οτι εχει και ενα μεγαλο πλεονεκτημα,αμα το βαρεθεις το βγαζεις,βεβαια το κοματιαστο και με πετρες θα μπορουσε να γινει σε ολα τα ενυδρεια,γιατι τωρα εσυ πχ,δεν μπορεις να το αλλαξεις ευκολα Μπορω να το αλαξω μονο αν το αδειασω και κοψω τις σηλικονες απο πισω.Βεβαια εγω μαλλον δεν θα μπορουσα να κανω την δικη σου πατεντα γιατι το δικο μου ενυδρειο δεν εχω κοντρες πανω για να σφηνωσω τα κομματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #20 Share 22 Ιουνίου 2011 Μπορω να το αλαξω μονο αν το αδειασω και κοψω τις σηλικονες απο πισω.Βεβαια εγω μαλλον δεν θα μπορουσα να κανω την δικη σου πατεντα γιατι το δικο μου ενυδρειο δεν εχω κοντρες πανω για να σφηνωσω τα κομματια Ναι ειναι λιγο δυσκολο για σενα τωρα. Αυτη η ιδεα ειναι ασχετη με τις κοντρες απο επανω,γιατι αν κραταγαν η κοντρες θα υπρχει κυνδινος να συκωθει απο κατω με ενα σκαψιμο των ψαριων.Η ιδεα ειναι να βαλεις τοσο βαρος κατω που να εμποδιζει την ανωση.Οταν θα εχω χρονο θα σας το παρουσιασω με λεπτομεριες,γιτι υπαρχουν μονο τεχνικα θεματα,οπως το αλφαδιασματου,ητα τυφλα σημεια στην πλατη κτλ αλλα τα εχω σκεφτη και υπαρχουν λυσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #21 Share 22 Ιουνίου 2011 Ναι ειναι λιγο δυσκολο για σενα τωρα. Αυτη η ιδεα ειναι ασχετη με τις κοντρες απο επανω,γιατι αν κραταγαν η κοντρες θα υπρχει κυνδινος να συκωθει απο κατω με ενα σκαψιμο των ψαριων.Η ιδεα ειναι να βαλεις τοσο βαρος κατω που να εμποδιζει την ανωση.Οταν θα εχω χρονο θα σας το παρουσιασω με λεπτομεριες,γιτι υπαρχουν μονο τεχνικα θεματα,οπως το αλφαδιασματου,ητα τυφλα σημεια στην πλατη κτλ αλλα τα εχω σκεφτη και υπαρχουν λυσεις. Σκεφτικα για τις κοντρες γιατι αν εχεις κοντρες συν τις πετρες που λες κατω θα ηταν πιστευω καλητερα.Παντως θα ηταν πολυ καλο αν εκανες μια παρουσιαση της ιδεας σου μαζι με φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #22 Share 22 Ιουνίου 2011 Σκεφτικα για τις κοντρες γιατι αν εχεις κοντρες συν τις πετρες που λες κατω θα ηταν πιστευω καλητερα.Παντως θα ηταν πολυ καλο αν εκανες μια παρουσιαση της ιδεας σου μαζι με φωτογραφιες Νε πραγματι ειναι καλη ιδεα,γιατι ειναι πολυ ευκολο να φταχτει,(και δεν μιλαω για την γλυπτικη ,γιατι αυτο για μενα ειναι το δυσκολοτερο)Αλλα δεν ειναι και κατι μονιμο. αλλα τωρα δεν εχω χρονο,μολις βρω θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2011 #23 Share 22 Ιουνίου 2011 Αναμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Ιουνίου 2011 Author #24 Share 22 Ιουνίου 2011 (edited) Το απόγευμα θα σας ποσταρω την Εφαρμογή του..να μου πείτε αν ταίριαζε!! Θα τυπωθεί σε 100γρ Glossy Paper Ορίστε μερικές φωτός από το κινητο,Νομίζω πως έδεσε μια χαρά στο σύνολο!!! Διχνει και ελάχιστα 3D (Γενικά όμως είμαι κατά του Wallpaper αλλά ο τείχος ο άσπρος δεν ηρεμούσε τα ψαρια.) Φωτογραφίες απο κινητό . Απολογούμαι. Επίσης αν το θεμα πλέον ειναι για αλλη κατηγορία αφου ξεκίνησε σαν απορία στο καφέ και τώρα έγινε μια μικρο παρουσίαση μπορεί καπιος μοτ να το μετακινήσει σε ανάλογη κατηγορία. Εκτυπώσει 1200mm x 500mm 200gr Glossy Paper From internet to your Aquarium Wall (Ευκολο..οικονομικό και στα γούστα του κάθε νος) original Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος