beat89 21 Ιουνίου 2011 #1 Share 21 Ιουνίου 2011 Με χαρα σας παρουσιαζω το ζευγαρι των pelvicachromis taeniatus που εχω εδω κ λιγους μηνες.Ειναι υπεροχα ψαρια με τρομερη συμπεριφορα.Δεν φοβουνται καθολου κ ολη τη μερα εκτελουν χωματουργικες εργασιες. Πριν 2,5 μηνες μου γεννησαν κιολας κ απο τοτε εχουν αφοσιωθει στο μεγαλωμα των μικρων,τα οποια ειναι απιστευτα. Ακολουθουν φωτογραφιες. Ο αρσενικος Η θυληκια Το ζευγος Τα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Ιουνίου 2011 #2 Share 22 Ιουνίου 2011 Αγαπητέ Δημήτρη πολύ όμορφα τα ψαράκια σου.Περιμένουμε με ενδιαφέρον και μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου και με πανοραμικές φωτό στο θεματικό "Ενυδρεία μελών". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουνίου 2011 #3 Share 22 Ιουνίου 2011 Κουκλια ειναι φιλε μου, να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιουνίου 2011 #4 Share 22 Ιουνίου 2011 Θέλω ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ παρουσίαση γιατί θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με apisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
beat89 22 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 22 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδια. Λογω ελλειψης χρονου,παρουσιαση θα κανω μαλλον απο την αλλη εβδομαδα,αν κ δεν το εχω τελειως ετοιμο μιας κ θα πρεπει να μπουν κ αλλα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουνίου 2011 #6 Share 23 Ιουνίου 2011 Πολυ πολυ ομορφα. Βαλε μια γενικη του ενυδρειου να εχουμε μια πληρη εικονα αν θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarovaremenos 23 Ιουνίου 2011 #7 Share 23 Ιουνίου 2011 πολύ ωραία. αυτά τα ψάρια ακριβώς ψάχνω, περιμένω και εγώ την παρουσίαση γιατί την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσω το στήσιμο του πρώτου ενυδρείου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Ιουνίου 2011 #8 Share 23 Ιουνίου 2011 Θέλω γενική του Ενυδρείου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος