bbetta 2 Ιουλίου 2011 Author #26 Share 2 Ιουλίου 2011 Θα το κανω ρε man αλλα αν ειναι οκ γιατι να μη το βαλεις να τελειωνεις? νομιζω βρηκα ενα ακόμα ( θα του κάνω και γω πείραμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 13 Ιουλίου 2011 Author #27 Share 13 Ιουλίου 2011 Γεια σας Θέλω βοήθεια Πώς μπορώ να υπολογίσω πόσο χαλίκι θα μπει στο ενυδρειο μου;;;; Το ενυδρείο είναι 60μηκος 30 πλατος θέλω να βάλω 4εκ χαλίκι 1-2mm πάνω από το υπόστρωμα του ενος 1εκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιουλίου 2011 #28 Share 13 Ιουλίου 2011 Γεια σας Θέλω βοήθεια Πώς μπορώ να υπολογίσω πόσο χαλίκι θα μπει στο ενυδρειο μου;;;; Το ενυδρείο είναι 60μηκος 30 πλατος θέλω να βάλω 4εκ χαλίκι 1-2mm πάνω από το υπόστρωμα του ενος 1εκ ευχαριστώ Νομιζω οτι με 10 κιλα θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Ιουλίου 2011 Author #29 Share 14 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος