tsap 21 Ιουνίου 2011 #1 Share 21 Ιουνίου 2011 παιδια μετα απο μια κουβεντα που ειχα προσφατα με ενα μελος του φορουμ για την τροφη για τα μανυταρακια και τα αλλα μ****α κοραλια,ηθελα να ρωτησω εαν τροφες σαν την tropic marine zooton kai phyton ειναι επιβαρυντηκες για το ενυδρειο μου.και αν ναι τι αλλο μπωρο να κανω η τι θα πρεπει να κανω βαζωντας αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Ιουνίου 2011 #2 Share 21 Ιουνίου 2011 Επισης θελω να μου πειτε αν ο συνδυασμος phyton με reef snow της ιδιας εταιριας ειναι καλος και εχει ορατα αποτελεσματα στα κοραλια (μανιταρια, ξενια, καουλαστρεα) κι αν επιβαρυνει το συστημα οπως λεει ο φιλος tsap απο πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 21 Ιουνίου 2011 #3 Share 21 Ιουνίου 2011 Όλες οι τροφές επιβαρύνουν το σύστημα για αυτό και πρέπει το τάισμα να λιγοστό και όχι συχνό ίδιος αν πρόκειται για οργανισμούς όπως αυτούς που αναφέρετε που δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιουνίου 2011 #4 Share 21 Ιουνίου 2011 Μια φορα την εβδομαδα νομιζω οτι ειναι αρκετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 21 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 21 Ιουνίου 2011 αυτο με προυποθεση εβδομαδιεας αλλαγης νερου η και παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιουνίου 2011 #6 Share 21 Ιουνίου 2011 αυτο με προυποθεση εβδομαδιεας αλλαγης νερου η και παραπανω? Μπορεις να κανεις καθε εβδομαδα αλλαγη νερου της ταξεως του 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 21 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 21 Ιουνίου 2011 για ανανεωση δηλαδη!!!! το σαρκοφυτο και τα μανυταρακια θα μεγαλωσουν με αυτη την τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 21 Ιουνίου 2011 #8 Share 21 Ιουνίου 2011 αυτο με προυποθεση εβδομαδιεας αλλαγης νερου η και παραπανω? Καταρχάς φίλε δεν είναι απαραίτητο να ταΐζεις για τα κοράλια που αναφέρεσαι.Λίγο περισσότερη τροφή που ρίχνεις στα ψάρια σου και τα συγκεκριμένα κοράλια θα σε ευχαριστούν(και όχι μόνο αυτά).Τώρα το ζωοπλαγκτόν που αναφέρεσαι σίγουρα επιβαρύνει το σύστημα σου περισσότερο γι'αυτό και μπορείς να ρίχνεις και σπανιότερα.Μια αλλαγή ανά 20-30 μέρες και θα είσαι σουπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 21 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 21 Ιουνίου 2011 δεν ηξερα οτι περνουν τροφη απο αυτη των ψαριων. καταλαβα τωρα!!!! το σαρκοφυτο που εχω ειναι ενα κυπελο κιτρινο!!! το πορτοκαλι πως ονομαζεται γιατι θελω να παρω ενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιουνίου 2011 #10 Share 21 Ιουνίου 2011 δεν ηξερα οτι περνουν τροφη απο αυτη των ψαριων. καταλαβα τωρα!!!! το σαρκοφυτο που εχω ειναι ενα κυπελο κιτρινο!!! το πορτοκαλι πως ονομαζεται γιατι θελω να παρω ενα!!! Σε πιο πιο πορτοκαλι αναφερεσε.Οι συγκεκριμενες τροφες εχουν πιο πολυ σπιρουλινα και αλλα και λιγοτερο πλαγκτον.Αυτος ειναι και ο λογος που τις πεταξα γιατι επιβαρυνουν το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 21 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 21 Ιουνίου 2011 Σε πιο πιο πορτοκαλι αναφερεσε.Οι συγκεκριμενες τροφες εχουν πιο πολυ σπιρουλινα και αλλα και λιγοτερο πλαγκτον.Αυτος ειναι και ο λογος που τις πεταξα γιατι επιβαρυνουν το νερο. http://i779.photobucket.com/albums/yy73/gu...29062010020.jpg αυτο λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιουνίου 2011 #12 Share 21 Ιουνίου 2011 Αν εννοεις το μεγαλο στη μεση,ειναι σαρκοφυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Ιουνίου 2011 Author #13 Share 22 Ιουνίου 2011 το ξερω οτι ειναι σαρκοφυτο αλλα λεω μηπως εχει καποιο ειδικο ονομα γιατι το sarcophyton sp(cup) μου βγηκε κιτρινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 22 Ιουνίου 2011 παιδια υπαρχουν λαμπες T5 για reef για φωτιστικο juwel 120 cm? αν ναι ποιες ειναι?εχω τα δυο φωτιστικα led αλλα δεν ξερω εαν κανουν δουλεια. ελεγα να τα ενυσχυσω λιγο. οι λαμπες μαμα υπαρχουν μια λευκη και μια ροζ ειναι νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος