bbetta 21 Ιουνίου 2011 #1 Share 21 Ιουνίου 2011 Στο ενυδρειο που θα στησω (72λ) θα το μπολιασω από το μικρό (23λ) και θα βάλω και βακτήρια. Ποια προτείνετε nitrivec ή prodibio bio digest ;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Ιουνίου 2011 #2 Share 21 Ιουνίου 2011 νιτριβεκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 21 Ιουνίου 2011 νιτριβεκ Αμάν ανθρωπέ μου πιο γρήγορα δεν μπορούσες να απαντήσεις;;;;; Για να ακούσω και άλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Ιουνίου 2011 #4 Share 21 Ιουνίου 2011 Αμάν ανθρωπέ μου πιο γρήγορα δεν μπορούσες να απαντήσεις;;;;; Για να ακούσω και άλλους Αυτην ξερω αυτην εμπισρευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Ιουνίου 2011 #5 Share 21 Ιουνίου 2011 Στο ενυδρειο που θα στησω (72λ) θα το μπολιασω από το μικρό (23λ) και θα βάλω και βακτήρια. Ποια προτείνετε nitrivec ή prodibio bio digest ;;;;;; Εγώ χρησιμοποιώ της waterlife Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 21 Ιουνίου 2011 Αυτην ξερω αυτην εμπισρευομαι υπονοεις να ρίξω στο ενυδρείο klinex;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Ιουνίου 2011 #7 Share 21 Ιουνίου 2011 υπονοεις να ρίξω στο ενυδρείο klinex;;;; Στο εκανα μανταρα το θεμα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 21 Ιουνίου 2011 Στο εκανα μανταρα το θεμα σου με έπεισες όμως πήγα πήρα bio nitrivec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος