Raven 20 Ιουνίου 2011 #1 Share 20 Ιουνίου 2011 Η ADA ανακοινωσε πριν λιγες μερες τον αριθμο συμμετοχων και τις χωρες που λαμβανουν μερος στον μεγαλυτερο διεθνη διαγωνισμο υποβρυχιων κηπων IAPLC 11. http://en.iaplc.com/results11/index.html Kαλη επιτυχια στις 13 συμμετοχες απο την χωρα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Ιουνίου 2011 #2 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επιτυχια να εχουν τα παιδια. Και μια ερωτησουλα εσυ εισαι μεσα στους 13 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Ιουνίου 2011 #3 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επυτιχια σε ολους τους συμμετεχοντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επιτυχια να εχουν τα παιδια. Και μια ερωτησουλα εσυ εισαι μεσα στους 13 ? Εννοειται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Ιουνίου 2011 #5 Share 20 Ιουνίου 2011 Εννοειται ! Ευχομαι ολοι να πατε καλα και εσυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 20 Ιουνίου 2011 #6 Share 20 Ιουνίου 2011 Ο φιλος Raven το χει χαλαρα το επαθλο πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 20 Ιουνίου 2011 Ο φιλος Raven το χει χαλαρα το επαθλο πιστευω Ωχ...λες; τοτε θα πρεπει να παω στο Τοκυο στην απονομη ,να παραλαβω το βραβειο και τα 1.000.000 γιεν , και φοβαμαι τα ...αεροπλανα Να ξεκινησω απο τωρα με βαρκα; Σοβαρα τωρα..εγω θελω να παει καλα ολη η ελληνικη ομαδα. Ασχετα απο αυτο ομως η εντυπωση εχει ηδη δημιουργηθει. Εχουμε στη χωρα μας πολλες συμμετοχες αναλογικα με τον πληθυσμο της. Ριξτε μια ματια και θα δειτε τι εννοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουνίου 2011 #8 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επιτυχια στα παιδια που πηραν μερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Ιουνίου 2011 #9 Share 20 Ιουνίου 2011 Μπορουμε απο τωρα να δουμε τις συμμετοχες? Αν οχι μετα θα μας τις δειξεις εσυ,σε καποιο λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 20 Ιουνίου 2011 Μη φοβασει τιποτα. Ειμαι δικτυωμενος . θα τα βρουμε τα αποτελεσματα και τις φωτος μολις ανακοινωσει η ADA την καταταξη αρχες -μεσα Αυγουστου. Σε οσους πηραν μερος θα τους ερθει email με την θεση που κατελαβαν. Επειτα ολοι θα παρουν ταχυδρομικως στην πορτα τους φακελο με αναμνηστικο certificat για την συμμετοχη τους και θα αναγραφει την θεση που κατελαβαν. Μετα απο λιγο καιρο στελνουν στους 100 πρωτους της νικητηριας κατηγοριας τα επαθλα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουνίου 2011 #11 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιουνίου 2011 #12 Share 20 Ιουνίου 2011 Kαλη επιτυχια και εμενα σε ολους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Ιουνίου 2011 #13 Share 20 Ιουνίου 2011 καλη επιτυχια σε ολους και ειδικα σε εσενα φιλε raven που εχουμε γνωριστη και απο κοντα και σε ξερουμε. και σε βλεπω συντομα στο τοκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Ιουνίου 2011 #14 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλή επιτυχία στους Έλληνες συμμετέχοντες! Αλέξανδρε,κέρδισε εσύ και πάω εγώ να στα φέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Ιουνίου 2011 #15 Share 20 Ιουνίου 2011 Kαλη επιτυχια στα παιδια και ειδικα σε εσενα Αλεξ γιατι το αξιζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 20 Ιουνίου 2011 #16 Share 20 Ιουνίου 2011 ΤΟ Macedonia στο τελος της λιστας μου εβγαλε το ματι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 20 Ιουνίου 2011 ΤΟ Macedonia στο τελος της λιστας μου εβγαλε το ματι! Ναι κι εμενα. Αλλα να εισαι σιγουρος οτι και εκεινων τους εβγαλε το ματι ο αριθμος των ελληνικων συμμετοχων (με γνησιους Μακεδονες, οχι γιαλαντζι) Καλή επιτυχία στους Έλληνες συμμετέχοντες!Αλέξανδρε,κέρδισε εσύ και πάω εγώ να στα φέρω... rasp.gif Σωστοοοος Ευχαριστω παιδια. Το δικο μου βραβειο εγω το πηρα ηδη...13 συμετοχες και ο υπολοιπος κοσμος να αναρωτιεται πως μια μικρη χωρα σε δυσκολη οικονομικη κατασταση, βρισκεται αυτη τη στιγμη στις πλεον ανερχομενες δυναμεις του aquascaping διεθνως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 20 Ιουνίου 2011 #18 Share 20 Ιουνίου 2011 Καλη επιτυχια σε ολες τις ελληνικες συμμετοχες! Αλλα θα ευχηθω ειδικα στον Raven να παρει την πρωτη θεση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 26 Ιουλίου 2011 Author #19 Share 26 Ιουλίου 2011 Η ADA εμαθα οτι θα ανακοινωσει τα αποτελεσματα 1η Αυγουστου. Stay tuned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 26 Ιουλίου 2011 #20 Share 26 Ιουλίου 2011 Η ADA εμαθα οτι θα ανακοινωσει τα αποτελεσματα 1η Αυγουστου. Stay tuned... Alex εκει που θα ειμαι 1 Αυγουστου ουτε Τηλεοραση δεν θα εχω καλο καλοκαιρι να εχουμε περιμενουμε να δουμε τα στολιδια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουλίου 2011 #21 Share 26 Ιουλίου 2011 Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές συμμετοχές !!! Μπράβο σε όλους που πήραν μέρος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιουλίου 2011 #22 Share 26 Ιουλίου 2011 Καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 26 Ιουλίου 2011 #23 Share 26 Ιουλίου 2011 Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας που δήλωσαν συμμετοχή και ειδικά σε εσένα Αλέξανδρε. Και μόνο η χαρά της συμμετοχής σε κάτι τέτοιο είναι μεγάλη ελπίζω να συνοδευτεί και με μία διάκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 28 Ιουλίου 2011 Author #24 Share 28 Ιουλίου 2011 (edited) Ανακοινωθηκαν πριν λιγο , αιφνιδιαστικα, τα αποτελεσματα του IAPC 11 !! Ο "Θρονος" δεν τα πηγε καθολου καλα ! Ειμαι στην 287η θεση ...δυσαρεστη εκπληξη για μενα, αλλα σιγουρα οι κριτες κατι θα ειδαν και προφανως ο ανταγωνισμος ηταν καλυτερος. Τελος παντων δεν πειραζει, απλα ηλπιζα να ειμαι μεσα στα 100 πρωτα-τουλαχιστον μιας και παλευω 2 χρονια αυτο το aquascape. Ισως του χρονου και καλυτερα... Τα συγχαρητηρια μου και στους υπολοιπους Ελληνες που εκπροσωπησαν αξια την χωρα μας: -Γιαννης Τσενικλης 425 -Τσιονογλου Σταυρος 552 -Νικος Παπανικολας 799 -Ανδρεας Γουλας 1114 -Αλεξανδρος Ζαρρας 1171 -Μιμης Γαληνος 1210 -Αναστασιος Φασσαρης 1279 -Λεωνιδας Παπαδοπουλος 1403 -Δημητρης Μηλιωτης 1422 -Ευαγγελος Παπαδιοχος 1453 -Βασιλης Καραπαναγιωτιδης 1522 -Κωνσταντινος Κουτσοκωστας 1540 Οι γειτονες Τουρκοι εσκισαν φετος και εκαναν την μεγαλη εκπληξη. Με το aquascaping να ανεβαινει συνεχως τα τελευταια 2 χρονια και οικονομικη ανακαμψη της χωρας τους, καταφεραν να βαλουν 2 ενυδρεια μεσα στα βραβεια !!!!! και αλλα 2 μεσα στην νικητηρια κατηγορια των 100 πρωτων !!! Πρωτο για αλλη μια φορα το Βιετναμ. Και το link : <a href="http://en.iaplc.com/results11/results11.html" target="_blank">http://en.iaplc.com/results11/results11.html</a> Έγινε επεξεργασία 28 Ιουλίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Ιουλίου 2011 #25 Share 28 Ιουλίου 2011 Κριμα Αλεξανδρε,αλλα δεν πειραζει του χρονου πιο καλο ακομα!!! υπαρχει καπου να τα δουμε ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος