Jump to content

Μπήκαν τα πρώτα Demasoni...

\/ag

Recommended Posts

Από την παρασκευή έβαλα στο ενυδρείο μου( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...59027&st=60 ) τα πρώτα 5 demasoni που μου έδωσε ο φίλος NAIAS και τον ευχαριστώ πολύ!Τα ψαράκια είναι μικρά,τα τρία είναι γύρω στα 3-4εκ και τα άλλα δύο 5-6εκ και αυτή την στιγμή συζούν με τα labido..

H ερώτηση μου είναι αν πρέπει να πάρω άλλα 5-6 δεδομένου οτι όσο θα μεγαλώνουν θα έχω απώλειες!Ψαράκια αν είναι θα πάρω από ένα παιδί που έχει βάλει αγγελία και δίνει demasoni από γέννες του που είναι και αυτά μικρά σαν τα δικά μου!Το ρωτάω αν πρέπει να βάλω και άλλα γιατί χτες το βράδυ είδα το ένα demasoni,απτα δύο που είναι μεγαλύτερα,μπουκωμένο!! :)

Να συμπληρώσω πληθυσμό ψαριών ή να περιμένω να δω τι θα γίνει με την γέννα;; :hysterical:

Από την παρασκευή έβαλα στο ενυδρείο μου( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...59027&st=60 ) τα πρώτα 5 demasoni που μου έδωσε ο φίλος NAIAS και τον ευχαριστώ πολύ!Τα ψαράκια είναι μικρά,τα τρία είναι γύρω στα 3-4εκ και τα άλλα δύο 5-6εκ και αυτή την στιγμή συζούν με τα labido..

H ερώτηση μου είναι αν πρέπει να πάρω άλλα 5-6 δεδομένου οτι όσο θα μεγαλώνουν θα έχω απώλειες!Ψαράκια αν είναι θα πάρω από ένα παιδί που έχει βάλει αγγελία και δίνει demasoni από γέννες του που είναι και αυτά μικρά σαν τα δικά μου!Το ρωτάω αν πρέπει να βάλω και άλλα γιατί χτες το βράδυ είδα το ένα demasoni,απτα δύο που είναι μεγαλύτερα,μπουκωμένο!! :hysterical:

Να συμπληρώσω πληθυσμό ψαριών ή να περιμένω να δω τι θα γίνει με την γέννα;; :thumbup:

Αν χωρανε και αλλα θα μας τα πουν,αλλα καλο ειναι να βαλεις και απο αλλη γεννα,για να υπαρχει νεο αιμα :)

Αν χωρανε και αλλα θα μας τα πουν,αλλα καλο ειναι να βαλεις και απο αλλη γεννα,για να υπαρχει νεο αιμα :)

Όντως είναι πολύ καλό, αν μπορεί να γίνει η ανανέωση του αίματος

Την πρώτη γέννα την δικαιούμε ε;

:hysterical:

Έγινε επεξεργασία - Naias

Την πρώτη γέννα την δικαιούμε ε;

Aς γεννηθούν πρώτα με το καλό και μετά αν τα θες πάρτα όλα τα μικρά.. :) Γιατί σε demasoni έχω ακούσει από πολλούς για 'χαμένα' μπουκώματα μετά από λίγες μέρες..

Μου έκανε εντύπωση βέβαια οτι απτην δεύτερη κιόλας μέρα έγινε η 'δουλειά' :hysterical:

Ορίστε και φωτό απτην μπουκωμένη..

dsc05185fd.jpg

dsc05189c.jpg

Αύριο θα πάω να πάρω μία πεντάδα ακόμα απτο άλλο παιδί!να διαλέξω τα πιο ανοιχτόχρωμα και θαμπά για πιθανότητες θηλυκών ή ότι πιάσω;;

Ότι πιάσω ε;; :hysterical:

Η μπουκωμένη μου όμως είναι πολύ πιο άχρωμη απτα υπόλοιπα 2 ειδικά που ο ένας από αυτά είναι ο το αίσθημα της... :thumbup::)

Γενικα τα ντεμασονι ειναι ψαρια που δυσκολα μπορεις να ξεχωρισεις φυλο.

Σήμερα μπήκαν και τα υπόλοιπα 5 demasonακια... :)

Κάποια στιγμή θα τα βγάλω και φωτο...

Σήμερα μπήκαν και τα υπόλοιπα 5 demasonακια... :)

Κάποια στιγμή θα τα βγάλω και φωτο...

Αργεις :hysterical:

Πάρτε μερικές να χορτάσουν τα μάτια σας..το οφθαλμόλουτρο είναι πάντα ωραίο!αλλά αν υπάρχουν και ωραίες φωτο..εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω καλές... :)

dsc05192i.jpg

dsc05195c.jpg

dsc05198y.jpg

dsc05199p.jpg

dsc05200w.jpg

dsc05202a.jpg

dsc05209y.jpg

dsc05210m.jpg

Και μία ακόμα η μπουκωμένη...

dsc05197w.jpg

Ωραία τα διαόλια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...