Jump to content

Αναπαραγωγη οστρακοδερμων

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα θαλασσινου τυπου ενυδρειο.Σαν χομπυ εχω το ψαροντουφεκο οποτε και απο εκει μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω ενα ενυδρειο με κολοχτυπες με σκοπο την αναπαραγωγη. Προσφατα βρηκα δυο κολοχτυπες με αυγα και ετσι μου ηρθε.Τι λετε ειναι ευκολο να φτιαξεις ενα ωραιο περιβαλλον για αυτες; Ακομη θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν χρειαζεται ζευγαρι για την αναπαραγωγη και γενικα πληροφοριες σχετικα με το θεμα γιατι με ψαξιμο στο google μονο συνταγες για μακαροναδες βρισκω...Ακομη να πω οτι ειναι σκοπος η αναπαραγωγη γιατι θελω να τα ελευθερωσω μετα τα μικρα ωστε να βοηθησω στην αυξηση του αριθμου τους στις θαλασσες μας.Εχει ακουσει κανεις για παρομοιο εγχειρημα με αστακο για παραδειγμα;Ειναι πολυ ευαισθητα;Σαν διατροφη ; Αλγη;Δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις γυρω απο τα ενυδρεια και αν και παντα ηθελα ενα ακομη δεν εχω καποιο.Οποτε αν ξερει κανεις να μου πει σε τι διαστασεις ενυδρειο θα μπορουσε να φιλοξενηθει ενα ζευγαρι κολοχτυπες;Τι αλλο hardware χρειαζομαι;Καποιο αρθρο που να εξηγει λεπτομερως τον εξοπλισμο ενος θαλασσινου ενυδρειου;

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τις πολλες και γενικες ερωτησεις οτι εχετε ορεξη απαντατε :)

Δες εδώ πέρα

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125

Το εγχείρημα είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο.Χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω από το οτιδήποτε να σε ενημερώσω με κάποια λίγα πράγματα που γνωρίζω γι αυτές.Αν θυμάμαι καλά αναπαράγονται μια με δύο φορές τον χρόνο.Γεννιούνται κατευθείαν μικρά τα οποία τρέφονται αρχικά με ζωντανές τροφές.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Περα απο αναπαραγωγη ειναι ανθεκτικες; Τι τρωνε ξερεις ; Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...