meet the fish 18 Ιουνίου 2011 #1 Share 18 Ιουνίου 2011 1) Tropical Betta2) Atison's Betta FoodΤην δεύτερη την έχετε πετύχει σε κανά μαγαζί στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Ιουνίου 2011 #2 Share 18 Ιουνίου 2011 καλυτερη τροφη για μονομαχο ειναι bloodworms,grindal και πελλετς οπως το δευτερο λινκ...ρωτα περισσοτερα τον she'sinpanties για το που βρηκε αυτη την τροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
meet the fish 18 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 18 Ιουνίου 2011 καλυτερη τροφη για μονομαχο ειναι bloodworms,grindal και πελλετς οπως το δευτερο λινκ...ρωτα περισσοτερα τον she'sinpanties για το που βρηκε αυτη την τροφη bloodworms έχω ήδη αποξηραμμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Ιουνίου 2011 #4 Share 18 Ιουνίου 2011 απο τα flakes δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος ως τροφη για μονομαχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
meet the fish 18 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 18 Ιουνίου 2011 απο τα flakes δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος ως τροφη για μονομαχους αυτά που πόσταρα , αμφότερα flakes είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Ιουνίου 2011 #6 Share 18 Ιουνίου 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος