akvariym 17 Ιουνίου 2011 #1 Share 17 Ιουνίου 2011 ειπα να κανω μια παρουσιαση της εξεληξης του φυτεμενου μου ενυδρειου,καθος θεωρω οτι τετοιες παρουσιασεις εχουμ πολυ ενδιαφερον και δινουν κουραγιο σε νεα μελη να συνεχισουν την προσπαθεια... Πληροφορίες Διαστάσεις: 100x40x40 Όγκος:160 λίτρα (130 καθαρα) Κατηγορία:κοινωνικο Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακή άμμος(οικοδομικη),ενα μεγαλο ξύλο ελιας Φόντο: μπλε χαρτόνι Φωτισμός: 3χΤ8 Gro Lux 30w,T8 arcadia 24w, (το καπακι ειναι πατεντα απο κοντρα πλακε θαλασσης,εχει ντιθει με αλουμινοχαρτο και απο πανω μπηκαν οι λαμπες με σφιχτηρες) Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες με χρονοδιακόπτη (15:00-24:00) Φιλτράρισμα: Eheim 2217 Θερμοστάτης:rena 150w Ψηξη: 4 ανεμιστηρακια με ελεγκτη Eliwell ic915 CO2 : 2 κιλη μπουκαλα co2 Λιπασμα:Seachem Flourish 0.2 ml καθε μερα. Φυτά:Microsorum pteropus,vallisneria,Bacopa monnieri,Hygrophila polysperma Pogostemon helferi.αρκετες ανουμπιες,Cryptocoryne x willisii,Ceratopteris thalictroides,κερατοφυλλο,πελια,egeria densa Ψάρια:3 Αpistogramma Cacatuoides,4 Caridina japonica.4 γκαπυ (μπηκαν προσορινα μεχρι να δωθουν,αλλα δεν τα ηθελε κανεις,τελικα εγκτατασταθηκαν και συμβιωνουν αρμωνικα.περιεργο ε?) Παράμετροι: pH: 6.9 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 2 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 15-20 Θερμοκρασία: 27.5 C Αλλαγές νερού: 20%-30% εβδομαδιαίως απο Α/Ο με προσθηκη seachem trace 15/05/2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 03/11/2010 προστεθηκε μπουκαλα αλλα δυστυχος οχι λιπασμα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 06/02/2011 απο εδω και στο εξης αρχισε το λιπασμα.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 17/06/2011 οπως ειναι σημερα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 17 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 17 Ιουνίου 2011 ααα..και πειτε μου ποτε σας αρεσει περισσοτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιουνίου 2011 #3 Share 17 Ιουνίου 2011 Super φιλε,μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου φιλε!Να πω την αληθεια οπως το εχεις τωρα μου αρεσει πιο πολυ!και τα Apisto τελεια φιλε!Να σε ρωτησω,η φακη και η πιστια δεν σου κοβουν φως απο τα αλλα φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 17 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 17 Ιουνίου 2011 κοβουν το φως οντος,για αυτο απομακρινω αρκετα στις αλλαγες νερου,εχω μαζεψει εναν κουβα!!τραβανε πολλα νιτρικα και φαινεται πολυ ωραια με τις ριζες πρωτο το κατω! οταν τα αφινω χωρις να τα βγαζω σκωτεινιαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 17 Ιουνίου 2011 #5 Share 17 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!! Τα apisto είναι τα αγαπημένα μου (έχω κι εγώ ένα ζευγαράκι) Έχεις περιθώριο να βάλεις και κανένα κοπαδάκι tetra πάντως. ΕΥΓΕ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ael1989 19 Ιουνίου 2011 #6 Share 19 Ιουνίου 2011 Πανέμορφο!!! Ιδικά αυτού του μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 21 Ιουνίου 2011 #7 Share 21 Ιουνίου 2011 (edited) Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Από τα πιό ωραία που έχω δεί. Έχεις χέρι. Προσπάθησε να τα καταφέρεις με κάποιο "γκαζόν" για να δείξει. Και κάποιο εύκολο κόκκινο φυτάκι σε αριστερά ή δεξιά θα ήταν σούπερ. Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 21 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 21 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Από τα πιό ωραία που έχω δεί. Έχεις χέρι. Προσπάθησε να τα καταφέρεις με κάποιο "γκαζόν" για να δείξει. Και κάποιο εύκολο κόκκινο φυτάκι σε αριστερά ή δεξιά θα ήταν σούπερ. η αληθεια ειναι οτι ενα κοκκινο φυτο δεξια πισω θα εδειχνε πολυ ωραια.το δυσκολα ειναι να το βρω ομως.παρασκευη-σαββατο-κυριακη θα ειμαι Καβαλα,θα ριξω μια ματια. το αδικουν παντος οι φωτογραφιες,μαλλον δ ειμαι καλοσ φωτογραφος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιουνίου 2011 #9 Share 22 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο μου δίνεις ιδέες!!!!Στο τέλος μου άρεσε περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Ιουνίου 2011 #10 Share 22 Ιουνίου 2011 πολυ μερακι,και πολυ καλο αποτελεσμα.μπραβο φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος