johnb 16 Ιουνίου 2011 #1 Share 16 Ιουνίου 2011 (edited) λοιπον πηγα απο ενα πετ σοπ να παρω κανα φυτακι και μου ειπε δεν εχω αλλα εχω αυτο εδω που ειναι αληθινο....!!μου λεει ειναι κανονικο φυτο, καθαριζει το ενυδρειο, μεγαλωνει κανονικα...την πετρα κατω την εβαλα εγω..αυτο δεν ειχε τιποτα ηταν απλως δεμενο...μου κινησε την περιεργεια και το πηρα...η τιμη του ηταν στα 4.60...ειχε πρασινο και κοκκινο πηρα κοκκινο για αντιθεση....εχει ξαναπαρει καποιος κατι τετοιο... Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2011 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Ιουνίου 2011 #2 Share 16 Ιουνίου 2011 λοιπον πηγα απο ενα πετ σοπ να παρω κανα φυτακι και μου ειπε δεν εχω αλλα εχω αυτο εδω που ειναι αληθινο....!!μου λεει ειναι κανονικο φυτο, καθαριζει το ενυδρειο, μεγαλωνει κανονικα...την πετρα κατω την εβαλα εγω..αυτο δεν ειχε τιποτα ηταν απλως δεμενο...μου κινησε την περιεργεια και το πηρα...η τιμη του ηταν στα 4.60...ειχε πρασινο και κοκκινο πηρα κοκκινο για αντιθεση....εχει ξαναπαρει καποιος κατι τετοιο... Φιλε μου φωτο δεν εχεις βαλει και χωρις αυτην δεν μπορουμε να βρουμε τη φυτο ειναι αυτο που εχεις παρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 16 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 16 Ιουνίου 2011 http://www.discountleisureproducts.co.uk/N...quarium_Plants/ γραφει....Supa Φυσικό Fern Sertularia argentea είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει την εμφάνιση του κάθε ενυδρείου. Ένα ιδανικό μέσο για την ωοτοκία, δεν θα αποσυντεθεί και είναι ακίνδυνο για τα ψάρια. Ξεπλύνετε με κρύο νερό πριν από τη διάθεση στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος