argife 15 Ιουνίου 2011 #1 Share 15 Ιουνίου 2011 Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το petcumulus ειναι μονο e-shop(κανει δηλαδη μονο παραγγελιες απο internet) ή υπαρχει και κανονικο μαγαζι που μπορω να προμιθευτω καποια απο τα προ'ι'ντα τους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 15 Ιουνίου 2011 #2 Share 15 Ιουνίου 2011 Υπαρχει φιλε και καταστημα αλλα ειναι εδω βορεια στη λητη Θεσσαλονίκης. Παντος απο προσωπική εμπειρία ειναι μαι χαρα κατστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 15 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2011 Μηπως μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι και να μου δωσεις την οδο και τον αριθμο του καταστηματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 15 Ιουνίου 2011 #4 Share 15 Ιουνίου 2011 Αν μπεις στο site τα αναφέρει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 15 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2011 Δεν το εχω δει και μπενω πολλες φορες!!!Μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ ή να μου πεις που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucifer69 15 Ιουνίου 2011 #6 Share 15 Ιουνίου 2011 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=contact Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 15 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 15 Ιουνίου 2011 Ok ευχαριστω πολυ!!!Μου λυσατε την απορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος