sx21 23 Ιουνίου 2011 Author #26 Share 23 Ιουνίου 2011 Bασικα ειναι λιγο απομακρο δεν ειναι οπως ηταν το αλλο!Και δεν εχει χασει ακομα το χρωμα του.Το θεμα ειναι πως θα λειψω 5 μερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιουνίου 2011 #27 Share 23 Ιουνίου 2011 Bασικα ειναι λιγο απομακρο δεν ειναι οπως ηταν το αλλο!Και δεν εχει χασει ακομα το χρωμα του.Το θεμα ειναι πως θα λειψω 5 μερες.... Επιδη τα εχω και εγω αυτα ,ξερω οτι ειναι υπερκινιτικα.Παντος κατι φτεει φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουνίου 2011 Author #28 Share 23 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω ρε γμτ...οι μετρησεις ειναι σωστες...ρωτησα και εναν τυπο που εχει πετ σοπ εδω στην πετρουπολη στο οσμωσης που ειναι γενικα ψαγμενος...του εδειξα τις τροφες μου ειπε πως ειναι σωστες...δεν μπορω να καταλαβω. Εκτος οταν λειπω απο το σπιτι τα κυνηγαει καποιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιουνίου 2011 #29 Share 23 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω ρε γμτ...οι μετρησεις ειναι σωστες...ρωτησα και εναν τυπο που εχει πετ σοπ εδω στην πετρουπολη στο οσμωσης που ειναι γενικα ψαγμενος...του εδειξα τις τροφες μου ειπε πως ειναι σωστες...δεν μπορω να καταλαβω. Εκτος οταν λειπω απο το σπιτι τα κυνηγαει καποιος! Εγω θα σου πω για τα δικα μου και βγαλε εσυ συμπερασμα. Την περιοδο ζευγαρωματος μεταξυ τους ειναι πολυ βιαια,αλλα εγω βλεπω σημαδια στο στωμα των τσακωμων,το δικοσου ειναι πολυ νοχελικο και μαλλον κατι τετοιο δεν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουνίου 2011 Author #30 Share 23 Ιουνίου 2011 Αυτη την περιοδο την εζησα κ εγω οταν του ειχα 2 θυληκες.... Τωρα καθετε κυριως διπλα στην εισοδο του φιλτρου!Αλλα που κ που βγαινει κιολας...και κυνηγαει για πολυ λιγο τη θυληκια! Παντως ευχαριστω πολυ κιχληδατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 1 Ιουλίου 2011 Author #31 Share 1 Ιουλίου 2011 Εκανα αλλη μια μικρη αλλαγη νερου σημερα και εριξα και αντιχλωριο-αντιστρες που μου το προτεινε ενα πετ σοπ...δεν ειδα καμια τρελλη διαφορα.Παντως το ψαρι τρωει αλλα κινειτε σε συγκεκριμενη περιοχη φαινετε στρεαρισμενο αλλα δεν ξερω απο τι????Βλεπει τα αλλα που κ που να κυνηγιουνται και ψαρωνει?Τι να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #32 Share 1 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω ρε γμτ...οι μετρησεις ειναι σωστες...ρωτησα και εναν τυπο που εχει πετ σοπ εδω στην πετρουπολη στο οσμωσης που ειναι γενικα ψαγμενος...του εδειξα τις τροφες μου ειπε πως ειναι σωστες...δεν μπορω να καταλαβω. Εκτος οταν λειπω απο το σπιτι τα κυνηγαει καποιος! Μπορεις να μου πεις ποιες τροφες ειναι αυτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Ιουλίου 2011 #33 Share 1 Ιουλίου 2011 Μπορεις να μου πεις ποιες τροφες ειναι αυτες; Ο Στράτος έχει δίκιο και κάτι άλλο πες ποιά άλλα ψάρια φιλοξενείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #34 Share 2 Ιουλίου 2011 Παιδια ολα αυτα που ρωτατε τα εχω γραψει πιο πριν και τα αναφερω και στις γενικες πληροφοριες στην αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #35 Share 2 Ιουλίου 2011 Παιδια ολα αυτα που ρωτατε τα εχω γραψει πιο πριν και τα αναφερω και στις γενικες πληροφοριες στην αρχη! Συγχωρεσε μας αν σε κουραζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #36 Share 2 Ιουλίου 2011 Εγω σε ρωτησα ποιες τροφες ταιζεις. Αν αυτο:"10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 6 φορες τη βδομαδα,φυτικες,ζωικες...απ ολα" ειναι πληροφορια για να σε βοηθησω,τοτε γερασα και παραξενεψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #37 Share 2 Ιουλίου 2011 Oxi βρε στρατο τι να με κουραζετε...σιγα.Δεν το εγραψα ειρωνικα! Απλα ψαχνω να βρω μια λυση...αλλα δεν ειναι ευκολη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #38 Share 2 Ιουλίου 2011 Oxi βρε στρατο τι να με κουραζετε...σιγα.Δεν το εγραψα ειρωνικα! Απλα ψαχνω να βρω μια λυση...αλλα δεν ειναι ευκολη! Για να βρουμε τη λυση ψαχνουμε ολοι Οι τροφες μπορει να παιζουν ρολο,γι'αυτο θελω να ξερω ποιες ακριβως ταιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #39 Share 2 Ιουλίου 2011 Λοιπον spirulina jbl,pellets omega one,tropica basic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #40 Share 2 Ιουλίου 2011 (edited) Δοκιμασε να ταισεις το ψαρι μονο σπιρουλινα,η καποια τροφη με λαχανικα,οπως ας πουμε την Trοpical Vegetable. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #41 Share 2 Ιουλίου 2011 Δοκιμασε να ταισεις το ψαρι μονο σπιρουλινα,η καποια τροφη με λαχανικα,οπως ας πουμε την Trοpical Vegetable. Και στο λεω αυτο,γιατι αυτο το ψαρι αν και κατατασσετε στα haps,ειναι κυριως algae grazer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #42 Share 2 Ιουλίου 2011 Θα την παρω και αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #43 Share 2 Ιουλίου 2011 Παντως ειναι ετσι σχεδον 2 εβδομαδες! Η κατασταση του ειναι σχετικα σταθερη ισως ενα κλικ καλυτερη εδω και 2-3 μερες. Αναπνεει πολυ γρηγορα ομως οπως αναπνεει το ψαρι που πριν λιγο το κυνηγησαν...χωρις ομως να το κυνηγησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Ιουλίου 2011 Author #44 Share 2 Ιουλίου 2011 Στρατο με το που συζηταμε αποφασισε να ερθει και απο την αλλη μερια ο μικρουλης!!!!Εκανε την πρωτη του βολτα με τη θυληκια κατα ποδας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #45 Share 2 Ιουλίου 2011 Στρατο με το που συζηταμε αποφασισε να ερθει και απο την αλλη μερια ο μικρουλης!!!!Εκανε την πρωτη του βολτα με τη θυληκια κατα ποδας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουλίου 2011 #46 Share 2 Ιουλίου 2011 Στρατο με το που συζηταμε αποφασισε να ερθει και απο την αλλη μερια ο μικρουλης!!!!Εκανε την πρωτη του βολτα με τη θυληκια κατα ποδας!!! Φαινεται πως σου εφερα γουρι Ενημερωσε παλι για την κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 6 Ιουλίου 2011 Author #47 Share 6 Ιουλίου 2011 Δυστυχως τα νεα δεν ειναι ευχαριστα. Το ψαρακι καθετε ψηλα πισω απο το θερμοστατη εδω και 2 μερες και δεν τρωει,επισης αναπνεει παρα πολυ γρηγορα!Δεν βλεπω να βγαζει πολυ ακομα.Το μονο που ισως να μην ειχα παρατηρησει ειναι οτι μαλλον του εχουν δαγκωσει το κατω δεξια πτερυγιο...λειπει ενα μικρο κομματακι.Κατα τα αλλα δεν εχει τπτ αλλο στο σωμα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Ιουλίου 2011 #48 Share 6 Ιουλίου 2011 Πιστεύω οτι το ψαράκι κυνηγήθηκε από την αρχή και του βγήκε στραβά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 6 Ιουλίου 2011 Author #49 Share 6 Ιουλίου 2011 Απο την αρχη δεν νομιζω εδω και κανα μηνα μπορει αλλα φταιω εγω,επρεπε να τα ειχα βγαλει τα moorii διοτι δεν κανουν για το ενυδρειο μου ειδικα μετα που εβαλα πολλες πετρες και εγινε νταμαρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 6 Ιουλίου 2011 Author #50 Share 6 Ιουλίου 2011 Απλα τωρα το θεμα ειναι πως το λυπαμαι που ειναι ετσι.Τι να κανω ευθανασια ή να το αφησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος