Γιωργος guppy 5 Ιουλίου 2011 #26 Share 5 Ιουλίου 2011 Γιώργο εγώ εχω διαβάσει πως όσο περισσότερο καιρό μένουν υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί κάποιος ιός απο τους γονείς και πιο πιθανό είναι οι βραγχυοσκώληκες. Δεν ξέρω τι να κάνω. Παρατήρησα κάποιο απο τα δικά μου πριν πεθάνει ότι ανέβηκε ψηλά στην επιφάνεια σαν να ήθελε να ανασάνει.... Έχει κανείς καμιά εμπειρία πάνω σε αυτό ή ήταν τυχαίο; Σου στελνω με π.μ ενα site που το διαβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Ιουλίου 2011 #27 Share 5 Ιουλίου 2011 (edited) Ωραιο φωτορεπορταζ... λοιπον μια ανακεφαλαιωση... Στο θεμα με τους γονεις αστους οσο μπορεις με τα μικρα. Εγω απο την μικρη μου εμπειρια τους γονεις τους εβγαζα οταν τα μωρα αρχισαν να γινονται ενοχλητικα για εκεινους και οταν εβλεπα οτι μπορουσαν πλεον να φανε απο κατω οτι τους εριχνα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει και χανεις μωρα απλα σου υπενθυμιζω οτι ειναι νομος!!!οι καθημερινες αλλαγες το λιγοτερο. Η καρδια αν θες να ριξεις πρεπει να ειναι πολυ καλα αλεσμενη (σαν αλοιφη) και θα την ξεπαγωσεις(υποτιθεται πως την εχεις στην καταψηξη)Για αρχη θα ριξεις ενα μικρο κομματακι σαν μια φακη και βλεποντας και κανοντας...θα επιμεινεις μεχρι να ξεκινησουν να την τρωνε.(λιγο καθε μερα)Συνεχισε παραληλα την αρτεμια και οτι φανε απο τους γονεις. Για το μικρο στην φωτο απο οσο μπορω να διακρινω σαν δυσμορφια φενεται αλλα κανε υπομονη και θα δειξει ο χρονος.... Σε καποια συζητηση που ειχα με φιλο συνχομπιστα για την αιτια των δυσμορφικων μωρων συνηθως αυτο ειναι αποτελεσμα χορηγειας φαρμακων στους γονεις...ειτε απο τον εκτροφεα ειτε απο εμας τους ιδιους. Αυτα τα ολιγα για τωρα.... Έγινε επεξεργασία 5 Ιουλίου 2011 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 5 Ιουλίου 2011 #28 Share 5 Ιουλίου 2011 Μη σε πανικοβάλει μια απώλεια,συνέχισε τις ρουτίνες σου. Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος και έχουν περάσει πολλές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 6 Ιουλίου 2011 #29 Share 6 Ιουλίου 2011 Σήμερα είναι στην 25η μέρα κολύμβησης. Απο το τελευταίο συφωνάρισμα χτες το βράδυ, το πρωί πριν φύγω για την δουλειά βρήκα 1 ψόφιο. Την καρδιά πως την ταίζω? διαλυμένη σε νερό; Για την καρδιά μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα. Αν την ξεκινήσεις, χαλαρά μέχρι να δεις οτι την τρώνε. Εγώ την ξεπαγώνω κατευθείαν στη γεννήστρα και την διαλύω με το χέρι μου. Αν οι απώλειες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση το πιο πιθανό να είναι βραγχιοσκώληκες. Σ' εμένα δουλεύει το kusuri. Απλό και εύκολο χωρίς να επηρεάζει νερό κλπ. Αν έχεις άνθρακα, τον αφαιρείς. Χρειάζεται και επαναληπτική θεραπεία. Υγ. Τι παραμέτρους νερού και θερμοκρασία έχεις Μπάμπη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Ιουλίου 2011 Author #30 Share 6 Ιουλίου 2011 Για την καρδιά μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα. Αν την ξεκινήσεις, χαλαρά μέχρι να δεις οτι την τρώνε. Εγώ την ξεπαγώνω κατευθείαν στη γεννήστρα και την διαλύω με το χέρι μου. Αν οι απώλειες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση το πιο πιθανό να είναι βραγχιοσκώληκες. Σ' εμένα δουλεύει το kusuri. Απλό και εύκολο χωρίς να επηρεάζει νερό κλπ. Αν έχεις άνθρακα, τον αφαιρείς. Χρειάζεται και επαναληπτική θεραπεία. Υγ. Τι παραμέτρους νερού και θερμοκρασία έχεις Μπάμπη? Στο ποστ που μου έστειλες κάπου γράφει ότι δεν καθαρίζει απο βραγχιοσκώλικες ή εγώ δεν κατάλαβα; Στο tremazol θα αντέξουν τα μωρά που το έχω πρόχειρο; Μέχρι να έρθει το kusuri ζήτω που καήκαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Ιουλίου 2011 Author #31 Share 6 Ιουλίου 2011 Για το μικρο στην φωτο απο οσο μπορω να διακρινω σαν δυσμορφια φενεται αλλα κανε υπομονη και θα δειξει ο χρονος.... Σε καποια συζητηση που ειχα με φιλο συνχομπιστα για την αιτια των δυσμορφικων μωρων συνηθως αυτο ειναι αποτελεσμα χορηγειας φαρμακων στους γονεις...ειτε απο τον εκτροφεα ειτε απο εμας τους ιδιους. Αυτα τα ολιγα για τωρα.... Είναι τα μόνα δισκάκια μου αυτό το ζευγάρι που δεν τους έχει χορηγηθεί ούτε εκτοζόν. Το μόνο φάρμακο είναι μια μικρή δόση esha2000 όταν τα αυγά τους ήταν κάποιων ωρών για να μην χαλάσουν. Αν είναι δυσμορφία μπορεί να παίζει να είναι αδέρφια; Τα πήρα απο το ίδιο μαγαζί και ήταν ήδη ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Ιουλίου 2011 Author #32 Share 6 Ιουλίου 2011 Το ph χτες το βράδυ πριν την αλλαγή ήταν 6.8, ΚΗ 4, GH 6, θερμοκρασία περίπου 29, ΝΟ3 το βράδυ πριν την αλλαγή κάποιες μέρες φτάνει και 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 6 Ιουλίου 2011 #33 Share 6 Ιουλίου 2011 (edited) Στο ποστ που μου έστειλες κάπου γράφει ότι δεν καθαρίζει απο βραγχιοσκώλικες ή εγώ δεν κατάλαβα; Στο tremazol θα αντέξουν τα μωρά που το έχω πρόχειρο; Μέχρι να έρθει το kusuri ζήτω που καήκαμε.... New wormer plus will rid discus of tapeworms, leeches, gill flukes, body flukes, fish lice (Argulus), and internal helminths such as round worms, pin worms, nematodes, hydra, ick, velvet and protozoa plus a host of other pest. Tremazol προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Αφού ξεκινάς καρδιά (ΙΜΟ) τσίμπα λίγο την θερμοκρασία. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν βρεις (εσύ ή κάποιος άλλος) άκρη με τις δυσμορφίες πεστε μου κι εμένα... Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2011 - Jeepas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Ιουλίου 2011 Author #34 Share 6 Ιουλίου 2011 (edited) New wormer plus will rid discus of tapeworms, leeches, gill flukes, body flukes, fish lice (Argulus), and internal helminths such as round worms, pin worms, nematodes, hydra, ick, velvet and protozoa plus a host of other pest. Tremazol προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Αφού ξεκινάς καρδιά (ΙΜΟ) τσίμπα λίγο την θερμοκρασία. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν βρεις (εσύ ή κάποιος άλλος) άκρη με τις δυσμορφίες πεστε μου κι εμένα... Πόσες μέρες κάνει το kusuri να έρθει περίπου απο e-bay? Σήμερα δεν βρήκα νεκρό μωρό, αλλά με την συχνότητα που πέθεναν μέχρι προχτές μέχρι να έρθει το φάρμακο...... Για τις δυσμορφίες και διάφορα άλλα θα πειραματιστώ με 6 ζευγάρια σε διάφορες συνθήκες νερού και βλέπουμε. Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Ιουλίου 2011 #35 Share 6 Ιουλίου 2011 Πόσες μέρες κάνει το kusuri να έρθει περίπου απο e-bay? Σήμερα δεν βρήκα νεκρό μωρό, αλλά με την συχνότητα που πέθεναν μέχρι προχτές μέχρι να έρθει το φάρμακο...... Για τις δυσμορφίες και διάφορα άλλα θα πειραματιστώ με 6 ζευγάρια σε διάφορες συνθήκες νερού και βλέπουμε. 6 ζευγαρια εχεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Ιουλίου 2011 Author #36 Share 6 Ιουλίου 2011 6 ζευγαρια εχεις????? Έχω 4 ζευγάρια και 2 καλά κοριτσάκια scribelt που ψάχνω να τους βρώ scribelt αρσενικούς. Αν έχει πάρει το μάτι κανενός κάποιον σε petshop..... γιατί τα έχω γυρίσει όλα και δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Ιουλίου 2011 #37 Share 6 Ιουλίου 2011 Βαλε καμια φωτογραφια απο τα αλλα ζευγαρακια σου. Ειχαμε καμια απωλεια σημερα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 7 Ιουλίου 2011 Author #38 Share 7 Ιουλίου 2011 Βαλε καμια φωτογραφια απο τα αλλα ζευγαρακια σου. Ειχαμε καμια απωλεια σημερα??? Φώτο έχει στο θέμα με το fishroom. Μπες να δείς. Το πρωί είχαμε μία. Παράγγειλα το kusuri και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 8 Ιουλίου 2011 #39 Share 8 Ιουλίου 2011 Κατ'αρχην θα συμφωνησω με τους προλαλλησαντες οσον αφορα στο συχνο ταισμα. Οπως ενα μωρο θελει 5-6 φορες την ημερα ταισμα, ετσι ακριβως ειναι και τα δισκακια! Αν θελεις ριχνεις και μια μικρη ποσοτητα μοσχαροκαρδιας. Προσοχη ομως στα περισσευματα τροφης τα οποια θα πρεπει να σιφοναρονται καμια ωρα μετα το ταισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 18 Ιουλίου 2011 Author #40 Share 18 Ιουλίου 2011 (edited) Κοντεύουμε 40 ημέρες κολύμβησης και εδώ και μια εβδομάδα είμαστε σταθεροί 19. Χωρίς απώλειες. Η μαμά έφυγε το Σάββατο το βράδυ γιατί ήταν σαν να μην υπήρχε στο ενυδρείο. Τα μωρά ήταν όλο κάτω για φαγητό. Θεραπεία δεν έκανα. Προτίμησα να τα αφήσω έτσι απο το να τα φαρμακώνω από μωρά. Έχω βρεί κάτι αρτέμια της JBL σε μπουκαλάκι. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Τα ζωντανά της SERA με παιδεύουν πάρα πολύ γιατί δεν εκκολάπτονται όλα στις 24 ώρες με αποτέλεσμα να πέφτουν και αυγά στο ενυδρείο. Ευτυχώς που τρώνε και τριμμένο φυλλαράκι. Φώτο το βράδυ. Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 18 Ιουλίου 2011 #41 Share 18 Ιουλίου 2011 Ωραια παμε και οι δυο. Παμε Γερα!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 27 Αυγούστου 2011 #42 Share 27 Αυγούστου 2011 Μπαμπη εχουμε τιποτα νεωτερο απο τα μωρα σου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #43 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαμπη εχουμε τιποτα νεωτερο απο τα μωρα σου ??? Περάσαμε και εμείς την νόσο των 8 εβδομάδων. Το kusuri δούλεψε άψογα αλλά στην αρχή είμασταν σε μίνι διακοπές και χάσαμε μερικά. Έχουν μείνει 15 δισκάκια. Είναι λίγο πίσω σε ανάπτυξη βέβαια αλλά πήγαμε διακοπες σε 3 δόσεις φέτος και ο πατέρας μου μπορούσε να ταίζει μόνο μέρα παραμέρα. Κατά τα άλλα είναι υγιέστατα. Τουλάχιστον είναι περισσότερα απο τα scribelt που έχουν μεγαλώσει μόνο 6. Τώρα τα cobalt μεγαλώνουν τα επόμενα μωρά που και σε αυτά δεν είμασταν σπίτι όταν γεννήθηκαν και είχα το εξωτερικό φίλτρο ανοιχτό. Όταν γυρίσαμε ήταν κολλημένα στους γονείς 20-25 μωρά μόνο. Δεν πειράζει όμως. Τώρα θα είμαστε σπίτι, και έχουμε πάρει και φόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 4 Σεπτεμβρίου 2011 #44 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαμπη καμια φωτο δεν θα μας δειξεις ωρε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Σεπτεμβρίου 2011 #45 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Mπαμπη δεν πειραζει για τα μικρα , μην ξεχνας πως μαζι με τους γονεις μαθαινουμε και εμεις απο τα λαθη μας . Οπως ειπε και ο Κωστας περιμενουμε καμια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #46 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βάλω το βράδυ. Geo να δείς και τα 6 ανηψάκια σου ρε... τα σκριμπελτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Σεπτεμβρίου 2011 #47 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βάλω το βράδυ. Geo να δείς και τα 6 ανηψάκια σου ρε... τα σκριμπελτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 4 Σεπτεμβρίου 2011 #48 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 αντε με το καλο......και πιτατελες............ μπραβο ρε φιλαρακι,αντε να δουμε καμια φοτο........ geo...ανηψια??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #49 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry για τις φωτο αλλά είναι απο κινητό, Αυτά είναι τα μωρά cobalt. Πολύ μικρά για 2 μηνών αλλά είναι φοβερά και υπερκινητικά. Αυτά είναι η καινούργια γέννα της μαμάς. (ότι απέμεινε δηλαδή) Και αυτά κάποια ανήψια του Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Σεπτεμβρίου 2011 #50 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα δεν θελω να τα δω σε φωτο .... θα ερθω απο κοντα να τα δω Ωραιος Μπαμπη αντε να γεμισουμε μωρα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος