GiannisBetta 14 Ιουνίου 2011 #1 Share 14 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω guppy, αλλά δεν ξέρω τι ράτσα. ο πετ σοπάς μου είπε πως υπάρχουν πάνω απο 400σιες ράτσες ποια ράτσα προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 14 Ιουνίου 2011 #2 Share 14 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω guppy, αλλά δεν ξέρω τι ράτσα. ο πετ σοπάς μου είπε πως υπάρχουν πάνω απο 400σιες ράτσες ποια ράτσα προτείνετε? Πας, βλέπεις και παίρνεις όποιο σου αρέσει. Δεν υπάρχουν άλλες διαφορές παρά μόνο στην εμφάνιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 15 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2011 Πας, βλέπεις και παίρνεις όποιο σου αρέσει. Δεν υπάρχουν άλλες διαφορές παρά μόνο στην εμφάνιση. σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για την βοήθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Ιουνίου 2011 #4 Share 15 Ιουνίου 2011 Πας, βλέπεις και παίρνεις όποιο σου αρέσει. Δεν υπάρχουν άλλες διαφορές παρά μόνο στην εμφάνιση. Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουνίου 2011 #5 Share 15 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω guppy, αλλά δεν ξέρω τι ράτσα. ο πετ σοπάς μου είπε πως υπάρχουν πάνω απο 400σιες ράτσες ποια ράτσα προτείνετε? Pick and dance!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Ιουνίου 2011 #6 Share 15 Ιουνίου 2011 Αν έχεις όρεξη για διάβασμα και σου βρίσκεται πρόχειρο κανένα αναβράζον (είναι και περασμένη η ώρα) δες και εδώ: http://www.guppies.com/index.php?option=co...1&Itemid=69 http://awesomeguppies.wordpress.com/varietiesspecies/ Περαστικά σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 16 Ιουνίου 2011 #7 Share 16 Ιουνίου 2011 +1 Ξεκίνησα αλλά δεν τα κατάφερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 16 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 16 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας Θα κάτσω να τα διαβάσω οταν δεν θα βαριέμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Ιουνίου 2011 #9 Share 16 Ιουνίου 2011 Ρίξε μια ματιά έτσι για να ξέρεις! Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά όπως συμβαίνει και με όλα τα ψάρια, πιστεύω πως ελάχιστα από αυτά θα συναντήσεις στα μαγαζιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 16 Ιουνίου 2011 #10 Share 16 Ιουνίου 2011 φίλε μου πάρε ότι σου αραισει εγω πήρα αρχικά 6 2α 4θ διαφορετικων τελειως χρωμάτων και τωρα εχω εδω και ενάμιση χρονο δει τοσες διαφορετικές ποικοιλίες και χρωματα που δημιουργηθηκα απο αυτα τα αρχικα που δεν φαντάζεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος