\/ag 14 Ιουνίου 2011 #1 Share 14 Ιουνίου 2011 (edited) Καλησπέρα στους Αφρικάνους!! Με τα demasoni είχα έρωτα εδώ και καιρό,και αφού βρέθηκαν ψαράκια σκέφτομαι να την κάνω την αλλαγή! Παίρνοντας για αρχή 10 μικρά demasoni και βγάζοντας τα labidos πιστεύω όλα να πάνε καλά στα λίτρα μου! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...59027&st=60 Να το κάνω;Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε ή να κάνετε κάποια παρατήρηση;; Επίσης στο θέμα του setup σκέφτηκα την αλλαγή των πετρών!να βγουν οι φεγγαρόπετρες και να μπουν μαύρες βασάλτη..θα δείχνει ωραίο με τον μαύρο βυθό που έχω;; Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 14 Ιουνίου 2011 #2 Share 14 Ιουνίου 2011 Γιατι να το αλλάξεις βρε παιδί μου??Ασε τα ζωντανά στην ησυχία τους, αυτά τα ρώτησες αν θέλουν??? Πέρα απο την πλάκα τώρα...το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο.Εχεις πολύ ωραιους συνδυασμούς χρωμάτων.Εχεις σκεφτει πως αν το πειράξεις μπορεί να βγεί χειρότερο απο πρίν????(προσωπικά το έχω πάθει... ) Εγω σου αναφέρω τα παραπάνω γιατι όλες οι συμβουλές εδω δίνονται με σκοπό να στηνεις ενα ενυδρειο και να το δείς σε βάθος χρόνου!Να δείς τα ψαρακια σου να γεννάν και αν είναι δινατόν να γεννήσουν και τα μωρά τους....να δεις συμπεριφορές τελος πάντων. Από την άλλη πλευρά ενα set up με πολύ πέτρα και demasoni μπορείς να το δοκιμάσεις στα λίτρα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 14 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2011 Το οτι δεν συζητάμε συμβίωση των labido με demasoni το απορρίπτουμε;εννοείται ε;; Υπάρχουν 3 λόγοι για τους οποίους σκέφτηκα την αλλαγή: Α.Πάντα μου άρεσαν τα demasoni και τώρα τα βρήκα σε τιμή που μπορώ να πάρω τον αριθμό ψαριών που χρειάζεται. Β.Τα labidos όμορφα ψάρια,έντονο χρώμα,εύκολα..αλλά πολύ κοινά !ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω!θα ήθελα κάτι πιο διαφορετικό..μία μικρή πρόκληση σαν τα demasoni! Γ.Πιστεύω πως τα λίτρα μου είναι πολλά για ένα χαρεμάκι labidos μόνο..2 χαρέμια δεν μπορώ να βάλω λόγω μήκους,και αν μπορώ κάποια που μου αρέσουν κιόλας είναι δύσκολο να τα βρω!αλλά 10 demasonακια μπορώ να βάλω πιστεύω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιουνίου 2011 #4 Share 14 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 14 Ιουνίου 2011 #5 Share 14 Ιουνίου 2011 Τι στεναχωριέσαι; Άλλο ένα Αφρικάνικο και φεύγουν οι σκέψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 14 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 14 Ιουνίου 2011 Τι στεναχωριέσαι; Άλλο ένα Αφρικάνικο και φεύγουν οι σκέψεις Xαχαχαχα!Όχι όχι..δεν είμαι ΚΑΙ για άλλο!!! Αν μου το επέτρεπαν τα λίτρα του Juwel Lido θα το έκανα εκεί το εγχείρημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 19 Ιουνίου 2011 Μπορώ σε juwel trigon 190L να στήσω αφρικάνικο για demasoni;;ή ούτε να το σκέφτομαι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 20 Ιουνίου 2011 #8 Share 20 Ιουνίου 2011 Μπορώ σε juwel trigon 190L να στήσω αφρικάνικο για demasoni;;ή ούτε να το σκέφτομαι;; Με πέτρες απο την πίσω πάνω γωνία μεχρι το μπροστινό τζάμι (ελπίζω να κατάλαβαίνεις την ποσότητα) μπορείς μια 8αδα.....αλλα θα είναι σε πειραματικό στάδιο...δεν ξέρω τι θα γίνει σε βάθος χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 20 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 20 Ιουνίου 2011 Έτσι δεν θα είναι ούτε 150λ καθαρά... Το ξεχνάω τότε..απλά γλυκάθηκα με το trigon που δίνει ο Φώτης και είχα βρει ήδη γωνία να το βάλω,έκανα σχέδια!! Είχα δει και ένα θέμα που κάποιος το είχε κάνει malawi και μου άρεσε..αλλά τελικά πρέπει να ήταν το 350αρι αυτουνού... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος