olimpiakakias 14 Ιουνίου 2011 #1 Share 14 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδια , μολις τελειωσα το σχολειο και με δεχτηκαν στο University of Glasgow για Marine and freshwater biology, ηθελα να ρωτησω αμα κανενας απο εδω εχει σπουδασει Glasgow και αμα μπορει να μου πει πως ειναι η περιοχη , η ζωη και τα λοιπα , γιατι δεν ξερω αμα θα μπορω να επισκεφθω μονος μου πριν παω εκει για σπουδες ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Ιουνίου 2011 #2 Share 14 Ιουνίου 2011 Εγώ θα πήγαινα πετώντας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Ιουνίου 2011 #3 Share 14 Ιουνίου 2011 Ε σίγουρα πετώντας, με τρένο τόσες ώρες....?!?!!?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Ιουνίου 2011 #4 Share 14 Ιουνίου 2011 Ας σοβαρευτώ λίγο τώρα, εγώ γνωρίζω πολλόυς αποφοίτους του παρακάτω αντιστοίχου ελληνικού τμήματος, το οποίο είναι αξιολογότατο, και μου μεταφέρουν πως οι προοπτικές για δουλεία στην Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένες. εδώ Σαν σπουδές και γνωστικό αντικείμενο είναι καταπληκτικό αλλά έχεις σκεφτεί την αποκατάστασή? Αν θέλεις να ζήσεις και να δουλέψεις "έξω"αλλάζει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 14 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 14 Ιουνίου 2011 το εχω σκεφτει αυτο με την αποκατασταση , στην ελλαδα σιγουρα δεν θα υπαρχει δουλεια ευκολα , αλλα στην αγγλια εχω ακουσει πως ειναι πολυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Ιουνίου 2011 #6 Share 14 Ιουνίου 2011 Επίσης μην ξεχναμε πως ο Πάρης είναι μονιμος κατοικος Γερμανιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος