Jump to content

Βοηθεια για αγορα υποστρωματος

argife

Recommended Posts

Θελω αυριο να αγορασω υποστρωμα για το 60λιτρο μου και θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για τα παρακατω υποστρωματα:dennerle deponit mix και jbl manado.......Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το συγκεκριμενο υποστρωμα της jbl?Ποσα κιλα θα πρεπει να αγορασω?Θελω να προσπαθησω κατι σε γρασιδι!!

Έγινε επεξεργασία - argife

Με τη 10λιτρη συσκευασία manado θα είσαι οκ πιστεύω για 60λ καθώς το δίνει για 56λ ενυδρείο αν δεν κάνω λάθος, και την 3λ συσκευασία για 25λ ενυδρείο.

Εχω αγοράσει 2 συσκευασίες των 3λ η καθεμία αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά από ότι διαβάζω γενικά στο ιντερνετ απο λίγο ψάξιμο που έκανα ακούγεται ότι είναι πολύ καλό, υποστηρίζει την βιολογία, δεν επιτρέπει την εμφάνιση άλγης γιατί απορροφά το επιπλέον λίπασμα. Ολα τα παραπάνω τα γράφει στην σελίδα της εταιρίας

http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-p...3398/jbl-manado

Βρηκα τελικα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων στα 13,50 ευρο........με την manado Μπορω να κανω dry start???

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πριν τοποθετησω την manado στο ενυδρειο μου θα πρεπει να την πληνω πρωτα!!!

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πριν τοποθετησω την manado στο ενυδρειο μου θα πρεπει να την πληνω πρωτα!!!

Οπωσδήποτε!!!

Το γράφει και η εταιρία...

Βγάζει αρκετή σκόνη...

Βρηκα τελικα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων στα 13,50 ευρο........με την manado Μπορω να κανω dry start???

Στείλε ένα pm σε παρακαλώ σε ποιό γιατί το ψάχνω κ εγώ το υπόστρωμα

Μονο για την σκονη του πρεπει να την καθαρισουμε??

Όχι, μερικά κομματάκια επιπλέουν, θα φύγουν και αυτά...

Φευγουν σε λιγες μερες ή δεν φευγουν καθλου και πρεπει να τα ποιασεις και να τα πεταξεις εσυ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...