argife 14 Ιουνίου 2011 #1 Share 14 Ιουνίου 2011 (edited) Θελω αυριο να αγορασω υποστρωμα για το 60λιτρο μου και θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για τα παρακατω υποστρωματα:dennerle deponit mix και jbl manado.......Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το συγκεκριμενο υποστρωμα της jbl?Ποσα κιλα θα πρεπει να αγορασω?Θελω να προσπαθησω κατι σε γρασιδι!! Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2011 - argife Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 14 Ιουνίου 2011 #2 Share 14 Ιουνίου 2011 Με τη 10λιτρη συσκευασία manado θα είσαι οκ πιστεύω για 60λ καθώς το δίνει για 56λ ενυδρείο αν δεν κάνω λάθος, και την 3λ συσκευασία για 25λ ενυδρείο. Εχω αγοράσει 2 συσκευασίες των 3λ η καθεμία αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά από ότι διαβάζω γενικά στο ιντερνετ απο λίγο ψάξιμο που έκανα ακούγεται ότι είναι πολύ καλό, υποστηρίζει την βιολογία, δεν επιτρέπει την εμφάνιση άλγης γιατί απορροφά το επιπλέον λίπασμα. Ολα τα παραπάνω τα γράφει στην σελίδα της εταιρίας http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-p...3398/jbl-manado Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 14 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2011 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να την βρω(εδω ελλαδα)και σε τι τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 15 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 15 Ιουνίου 2011 Βρηκα τελικα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων στα 13,50 ευρο........με την manado Μπορω να κανω dry start??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 16 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 16 Ιουνίου 2011 Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πριν τοποθετησω την manado στο ενυδρειο μου θα πρεπει να την πληνω πρωτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 16 Ιουνίου 2011 #6 Share 16 Ιουνίου 2011 Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πριν τοποθετησω την manado στο ενυδρειο μου θα πρεπει να την πληνω πρωτα!!! Οπωσδήποτε!!! Το γράφει και η εταιρία... Βγάζει αρκετή σκόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 16 Ιουνίου 2011 #7 Share 16 Ιουνίου 2011 Βρηκα τελικα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων στα 13,50 ευρο........με την manado Μπορω να κανω dry start??? Στείλε ένα pm σε παρακαλώ σε ποιό γιατί το ψάχνω κ εγώ το υπόστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 16 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 16 Ιουνίου 2011 Μονο για την σκονη του πρεπει να την καθαρισουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 16 Ιουνίου 2011 #9 Share 16 Ιουνίου 2011 Μονο για την σκονη του πρεπει να την καθαρισουμε?? Όχι, μερικά κομματάκια επιπλέουν, θα φύγουν και αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 16 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 16 Ιουνίου 2011 Φευγουν σε λιγες μερες ή δεν φευγουν καθλου και πρεπει να τα ποιασεις και να τα πεταξεις εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 20 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 20 Ιουνίου 2011 Παρακαλω να κλεισει το set up εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος