Jump to content

Reef με Led.

Recommended Posts

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά σε παρακλώ να ενημερώνεις το θέμα γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Καλή επιτυχία!!!!!1

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά σε παρακλώ να ενημερώνεις το θέμα γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Καλή επιτυχία!!!!!

Τελικα μου φενεται οτι το Black Python 110w δεν θα το παρω και ο λογος ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου.Ανταυτου ομως σκεφτομαι να παρω το Metis crp 2X100w και αυτο της Pacific Sun.Αν καποιος εχει αποψη ασ την εκφερει για να βοηθησει.Μετα απο περιπου 15 μερες που εχω κανει ψαξιμο και εχω διαβασει για τα led,μονο ενα πραγμαθα πω:ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ :thumbup: Αν καταληξω καπου θα ενημερωσω και αν το παρω στα χερια μου θα ανεβασω φωτογραφιες για να δειτε και εσεις το αποτελεσμα.

Λοιπον μετα απο συζητησεις για το αν με καλυπτει το Black Python 110w,ειχα μια συζητηση με τον ανθρωπο που θα το παρω.Αυτος μου προτεινε καποια φωτιστικα,αλλα με ενημερωσε οτι ειχε και επικοινωνια με τον υπευθυνο αναπτυξης της Pacific Sun για να δουμε τι προτεινει και αυτος μιας και ειναι ο πλεον καταλληλος ανθρωπος.

Οταν θα εχει την απαντηση θα με ενημερωσει. :P

Γεια σε ολη την παρεα.

Μετα και απο την αποψη του υπευθυνου αναπτηξης της Pacific Sun κατεληξα στο Metis 2x100w crp.

Θα το εχω στα χερια μου σε περιπου 15 εργασιμες μερες.

Τοτε θα ανεβασω και φωτογραφιες για να δειτε και εσεις το αποτελεσμα.

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...