Jump to content

Δεν βλεπω εξωτερικη διαρροή

GXSARA

Recommended Posts

Παιδια ασχημα τα πραγματα στο αφρικανικο βλεπω νερο στο επιπλο που παταει το ενυδρείο ψιλο πλημμυρίσα στο πατωμα δεν βλεπω να τρεχει τωρα.

Και τωρα αρχιζω το ξηλομα φοβάμαι για τον πατο οτι ραγισε

Μήπως το νερό τρέχει από σωληνάκι,καλώδιο,καπάκι ή οτιδήποτε άλλο;

Για δες πολύ προσεκτικά το φίλτρο σου γύρω γύρω...

Μολις εβγαλα τις πετρες ολες τωρα θα βαλω σε κουβα τα ψαρια.το φιλτρο ειναι οκ δεν εχει διαρροή καλωδια σωλήνακια δεν βλεπω κατι. Τα κοιταξα ολα.στο πατωμα ειχε αρκετο νερο .

Εχω κανει ενα ενυδρείο αστα τον αραγωνιτη τον φερνω οσο μπορω απο την μια πλευρα αλλα τζιφος δεν χανει τιποτα.

Δουλεύεις καθόλου αεραντλία ; αν ναι ανεπίστροφη έχεις βάλει ; :bowdown:

Δουλεύεις καθόλου αεραντλία ; αν ναι ανεπίστροφη έχεις βάλει ; :bowdown:

Ναι δουλευω και εχω βαλει και 2 ανεπιστροφες με μια την ειχα πατησει

Τελικά, βρήκες τι είναι;

Αν ηταν απο ραγισμα του πατου,το ενυδρειο θα εχανε πιο γρηγορα νερο.Απο κατι αλλο ειναι. :bowdown:

Ελεγξες την εξοδο του φιλτρου,μηπως το πεταει ψηλα και γλυφει το καπακι;Δυσκολο βεβαια,αλλα δες καθε πιθανοτητα.Βαλε καμμια φωτο :bowdown:

αλλαξες ή συμπληρωσες νερο σημερα?

Ελεγξες την εξοδο του φιλτρου,μηπως το πεταει ψηλα και γλυφει το καπακι;Δυσκολο βεβαια,αλλα δες καθε πιθανοτητα.Βαλε καμμια φωτο :bowdown:

δεν ειναι απο το φιλτρο το ειδα.

αλλαξες ή συμπληρωσες νερο σημερα?

οχι τιποτα. οταν σχολασα δεν ειχε σταλα κατω τιποτα.μετα καθομουν στο μπαλκονι για κανα δυορο και κανω να μπω μεσα και πλατσ πλουτσ

δεν εχω δει τιποτα μεχρι τωρα.το ξαναγεμισα μεχρι πανω μονο με αραγωνιτη μεσα,να δω τι θα δειξη μεχρι τωρα τιποτα, δουλευουν ολα ρολοι

ενα πραγμα που σκευτομαι ειναι οταν δουλευουν τα ανεμηστηρακια και εξατμιζεται το νερο καπου κραταει υγρασια μαζευει μαζευει και μετα το βγαζει.δεν ξερω βεβαια. δεν το εχει ξανακανει

τα εχω παιξει πολυ κουραση .

το νερο το εβλεπα στο αριστερο σημειο μπροστα εκει που παταει το ενυδρειο στο επιπλο .οχι ακριβως γωνια λιγο προς την μεση και ηταν βρεγμενα.το ξεψυρισα ολο το ενυδρειο,φιλτρο,σωληνακια αλλα δεν εχω δει απο που μπορει να ειχε την διαρροη.το πατωμα αρκετο νερο ειχε

εκανα και την νοικοκυρα, σφουγγαρισμα

τι να πω δεν ξερω τρελαθηκα

Για να μην εχεις τωρα ,σιγουρα δεν ειναι απο την γυαλα.

Εγω πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει ο κυριος Σωκρατης.Ξερεις αν ειχες διακοπη ρευματος?Γιατι εγω την πατησα 2 φορες με την αεραντλια,παρολο που ειχε την βαλβιδα.Και την λυση την βρηκα βαζοντας την πανω στο ενυδρειο. :bowdown:

Μήπως είναι από το πλυντήριο; :bowdown:

Κουράγιο Γιώργη,αφού δε χάνει η γυάλα θα το βρεις.έλεγξε όλο τον εξοπλισμό και σκέψου τι μπορεί να έβγαζε το νερό.Μήπως τρύπησε σωλήνα φίλτρου;

Τωρα μπηκα σπιτι απο την δουλεια.σταγόνα δεν βλεπω.απο την αεραντλια σιγουρα δεν ειναι γιατι την εχω απο την αλλη πλευρα που ειδα το νερο. Και δουλευε κιολας.μου φενεται τσαμπα κουραση εχθες.καθαρισα και τον αραγωνιτη έπι ευκαιρια. Εχω τον νου μου βεβαια. Και ενημερωνω.πανω στο ανχος μου εχθες το βραδυ τι να κανω.

Μπορει με το βαρος απο τις πετρες να ανοιξανε οι σιλικονες?και τωρα που το αδειασα να ηρθαν στις θεση τους και να στανιαραν?μιλαμε πανω απο 60 κιλα που τις ζυγισα

Μπορει με το βαρος απο τις πετρες να ανοιξανε οι σιλικονες?και τωρα που το αδειασα να ηρθαν στις θεση τους και να στανιαραν?μιλαμε πανω απο 60 κιλα που τις ζυγισα

Δεν νομίζω......το θεωρώ απίθανο τουλάχιστον!!!!! :bowdown:

Η στάθμη του νερού στο ενυδρείο σου πόσα εκατοστά είχε κατέβει??

Το ενυδρείο είναι εργοστασιακό ή ιδιοκατασκευής?

Ειναι τις ανουμπια.και ειχε κατεβει 10-15 ποντους περιπου.τωρα το εχω γεμιση μεχρι την κοντρα και διαρροή τιποτα ακομα.

Το αποκλειω ,η σιλικονι δεν ανοιγοκλεινει.Κοιτα τους σφυχτηρες στο φιλτρο,μηπως λατσκαραν,οπως την επαθα εγω.Καπου απο τα λαστυχα πρεπει να χανεις :)

Όταν αρχίζει και χάνει η γυάλα δεν σταματάει, κάτι στον εξοπλισμό είναι.

Σημερα διαρροή δεν ειδα.το καπακι δεν τό εχω κλειση καθολουΛοιπον εχω ντυση το ενυδρείο ολο το τζαμι μπροστα και πλαγια με χαρτι κουζινας να δω αμα θα βγαλει απο την πανω φασα του ενυδρείου που υποπτευομαι.κλεινω και το καπακι για να ανεβει και η θερμοκρασία να δουλεψουν οι ανεμιστήρες και βλεπουμε.

ουτε το πλυντηριο ειναι ηταν ουτε ο θερμοσιφονας .την βρηκα

οταν ειναι κλειστο το καπακι και δουλευουν πολυ ωρα τα ανεμηστηρακια .το νερο που εξατμιζεται μαζευεται στην πανω φασα του ενυδρειου μαζευει μαζευει.πιεσα λιγο το πλαστικο και εβγαλε.οποτε τσαμπα αδειασμα που ειχα κανει.ειχα υπομονη και το βρηκα μετα απο 5-6 μερες. :):hysterical::thumbup:

Αφού δεν ήταν ζημιά, ας πάει, δε βαριέσαι...

Δεν βάζεις και μια φωτό να δούμε κι εμείς τον ένοχο;

Αφού δεν ήταν ζημιά, ας πάει, δε βαριέσαι...

Δεν βάζεις και μια φωτό να δούμε κι εμείς τον ένοχο;

Φωτο θα ανεβασω αυριο :)

ουτε το πλυντηριο ειναι ηταν ουτε ο θερμοσιφονας .την βρηκα

οταν ειναι κλειστο το καπακι και δουλευουν πολυ ωρα τα ανεμηστηρακια .το νερο που εξατμιζεται μαζευεται στην πανω φασα του ενυδρειου μαζευει μαζευει.πιεσα λιγο το πλαστικο και εβγαλε.οποτε τσαμπα αδειασμα που ειχα κανει.ειχα υπομονη και το βρηκα μετα απο 5-6 μερες. :):hysterical::thumbup:

στερνη μου γνωση....να σ'ειχα πρωτα

τελος καλο ολα καλα μικρο το κακο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...