Satum 13 Ιουνίου 2011 #1 Share 13 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 290 λιτρα καθρα... και εχω 6 δισκους 6 cory και εναν ancistrus.. μπορω να βαλω εναν Geophagus altifrons. Πανε σε κοπαδια??? ξερω οτι γινετε αρκετα μεγαλος... Ποια η γνωμη σας για την δουλεια που κανει??? υπαρχει καποιο ειδος που να μην γινετε τοσο μεγαλο?? Μπορει να μου ξεριζωσει τα φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιουνίου 2011 #2 Share 13 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 290 λιτρα καθρα... και εχω 6 δισκους 6 cory και εναν ancistrus.. μπορω να βαλω εναν Geophagus altifrons. Πανε σε κοπαδια??? ξερω οτι γινετε αρκετα μεγαλος... Ποια η γνωμη σας για την δουλεια που κανει??? υπαρχει καποιο ειδος που να μην γινετε τοσο μεγαλο?? Μπορει να μου ξεριζωσει τα φυτα? Γεωφαγοι και κορυ καλυτερα να μην ειναι μαζι.Ποσο μπορει να σε βοηθησει ενας γεωφαγος δεν ξερω.Αν βαλεις κοπαδι δεν θα εχεις θεμα,ωσπου να ζευγαρωσουν οι γεωφαγοι.Τοτε κυριολεκτικα λογικα θα σου διαλυσουν το ενυδρειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Ιουνίου 2011 #3 Share 13 Ιουνίου 2011 Εγώ επανειλημμένα έχω πειραματιστεί με πολλά είδη Γεωφάγων μέσα σε ενυδρείο με Δίσκους εκτροφής, η κατάληξη ποτέ δεν ήταν καλή για τους Δίσκους … στρες ,αρρώστιες… Αν θες πολύ κάτι του είδους, δοκίμασε ραμιρέζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος