Panos1990 13 Ιουνίου 2011 #1 Share 13 Ιουνίου 2011 Τι ταΐζεται τα ocellaris σας; Κατεψυγμένη και φυλλαράκια, ποια τροφή προτιμούν (μάρκα, είδος) Περιμένω εμπειρίες (Αν μπορείτε αναφέρεται το είδος του ocellaris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 13 Ιουνίου 2011 #2 Share 13 Ιουνίου 2011 Amphiprion ocellaris τρώνε σα λυμασμένα όλη τη σειρά flake της ocean nutrition εκτός από το prime reef. Από κατεψυγμένη, τρώνε αρκετά lobster eggs πάλι της ocean nutrition. Μια άλλη no-name ούτε καν την πλησιάζανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2011 #3 Share 13 Ιουνίου 2011 Amphiprion ocellaris τρώνε σα λυμασμένα όλη τη σειρά flake της ocean nutrition εκτός από το prime reef. Από κατεψυγμένη, τρώνε αρκετά lobster eggs πάλι της ocean nutrition. Μια άλλη no-name ούτε καν την πλησιάζανε. Φανταζομαι θα μιλας για τα δικα σου ψαρια. Τα δικα μου παντως το ξεσκιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 13 Ιουνίου 2011 Φανταζομαι θα μιλας για τα δικα σου ψαρια. Τα δικα μου παντως το ξεσκιζουν Ναι Στράτο, για αυτό το άνοιξα το θέμα για τις διάφορες εμπειρίες που έχετε με αυτά τα ψάρια όσον αφορά το θέμα τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Ιουνίου 2011 #5 Share 13 Ιουνίου 2011 Τα δικα μου ετρωγαν τα παντα.Τα ταιζα κυριως flakes της ocean nutrition αλλα και κατεψυγμενη,της ιδιας εταιρειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 13 Ιουνίου 2011 #6 Share 13 Ιουνίου 2011 τρωνε τα παντα της O.N. σε ξηρα (και απο κατεψυγμενη brinesrimp )σε μεγαλες ποσοτητες και η κυρια ocellaris γεναει καθε 15 μερες λες και ειναι κουρδισμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 13 Ιουνίου 2011 #7 Share 13 Ιουνίου 2011 Amphiprion ocellaris...Οτιδηποτε τρώγεται το τρώνε χωρίς ενδοιασμούς...με μεγάλη προτίμηση στη formula one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 14 Ιουνίου 2011 -Νομίζω- η Ocean Nutrition επικρατεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιουνίου 2011 #9 Share 14 Ιουνίου 2011 -Νομίζω- η Ocean Nutrition επικρατεί... Τωρα εχω παρει καποιες τροφες απο την σειρα της Tropical.Μπορω να πω οτι τις τρωνε το ιδιο καλα,με ελαφρα καλυτερη ορεξη της Τropical.Μετα απο τις αποψεις και των παιδιων,το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι πεσει μεσα τρωγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος