Jump to content

Ξαναγεννησε

Giorgos LA

Recommended Posts

Σημερα το πρωι τι ειδα...16(μετρησα εγω) μικρα guppy να κοβουν βολτες :bowdown: ...βασικα πηγαιναν ολα μαζι...λες και ειχουν την αιστηση του κοπαδιου :thumbup: ...!!Αλλα εχω προβλημα υπερφορτωσης του 25λιτρου ενυδρειου μου :happybday: ...!!Ετσι λοιπον εβαλα τα 3 ενηλικα guppy(2 θυλικιες και 1 αρσενικο) πανω στο 200ρι...ετσι ωστε να μεινουν μεσα στο 25ρι τα μικρα...και 3 μεσαιου μεγεθους απο προιγουμενη γεννα + τις γαριδουλες(3-4) + εναν κινεζο γλυφτη...!!Εχω μια απορεια...θα υπαρξει προβλημα με τον "κινεζο" καθως ειναι λιγο υπερκινητικος :band: ...!!

Αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι...!

:thumbup: Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ :hysterical:

Σημερα το πρωι τι ειδα...16(μετρησα εγω) μικρα guppy να κοβουν βολτες :bowdown: ...βασικα πηγαιναν ολα μαζι...λες και ειχουν την αιστηση του κοπαδιου :thumbup: ...!!Αλλα εχω προβλημα υπερφορτωσης του 25λιτρου ενυδρειου μου :happybday: ...!!Ετσι λοιπον εβαλα τα 3 ενηλικα guppy(2 θυλικιες και 1 αρσενικο) πανω στο 200ρι...ετσι ωστε να μεινουν μεσα στο 25ρι τα μικρα...και 3 μεσαιου μεγεθους απο προιγουμενη γεννα + τις γαριδουλες(3-4) + εναν κινεζο γλυφτη...!!Εχω μια απορεια...θα υπαρξει προβλημα με τον "κινεζο" καθως ειναι λιγο υπερκινητικος :band: ...!!

Αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι...!

:thumbup: Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ :hysterical:

Να σου ζησουν.

:thumbup: Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ :bowdown:

Πιθανών...

Κουνελα καταντησε :thumbup: ανα 15 μερες γενναει :bowdown: ...!!Αμα εμενα κανενας κοντα Λαρισα...θα του εδινα τσαμπα καμια 10ρια :hysterical:

η πιθανοτητα να υβριδισουν ειναι πολυ μεγαλη..σχεδον σιγουρη για μενα..η επιλογη δικη σου.. :bowdown:

η πιθανοτητα να υβριδισουν ειναι πολυ μεγαλη..σχεδον σιγουρη για μενα..η επιλογη δικη σου.. :hysterical:

Θα τα δωσω :)

Θα τα δωσω :)

Δηλαδή να ξεφορτωθείς το πρόβλημα... :hysterical::thumbup:

Όπως έστρωσες κοιμασε έλεγε η γιαγιά μου..

Κράτα τα, η κανε το ενυδρείο μόνο με ένα είδος.

Δηλαδή να ξεφορτωθείς το πρόβλημα... :hysterical::thumbup:

Όπως έστρωσες κοιμασε έλεγε η γιαγιά μου..

Κράτα τα, η κανε το ενυδρείο μόνο με ένα είδος.

Θα δωσω τους γοννους...τους γοννεις θα τους μεταφερω ξανα στο σπιτικο τους 25ρι... :)

Θα δωσω τους γοννους...τους γοννεις θα τους μεταφερω ξανα στο σπιτικο τους 25ρι... :)

E αυτό λέω!! πας να ξεφορτωθείς το πρόβλημα!!

E αυτό λέω!! πας να ξεφορτωθείς το πρόβλημα!!

Kαι τι θες να κανω??Να εχω καμια 40ρια gubby σε ενα 25ρι?

Kαι τι θες να κανω??Να εχω καμια 40ρια gubby σε ενα 25ρι?

Αυτό και να ήθελες δεν γίνετε φίλε μου!!!

(Να σου ζήσουν τα μωράκια!)

Αυτό και να ήθελες δεν γίνετε φίλε μου!!!

(Να σου ζήσουν τα μωράκια!)

Το ξερω ειρωνικο ηταν :) ..ευχαριστω φιλε μου :hysterical:

Δεν έχει θέμα!!!

Το καλύτερο όλων θα ήταν....1)να πάρεις κι άλλο μεγάλο ενυδρείο μόνο για τα Γκάπυ,

2)να δώσεις τα Endlers και να βάλεις όλα τα Γκάπυ στο 200άρι,

3)να βάλεις τα Endlers στο μικρό και τα Γκάπυ στο μεγάλο!!!

Εγώ θα επέλεγα το 3ο!!! :)

2)να δώσεις τα Endlers και να βάλεις όλα τα Γκάπυ στο 200άρι,

:)

Tα gubby θα μεταφερθουν στο μεγαλο και τα endler στο μικρο :) ...και οι γοννοι τωρα θα δωθουν :hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...