Giorgos LA 13 Ιουνίου 2011 #1 Share 13 Ιουνίου 2011 Σημερα το πρωι τι ειδα...16(μετρησα εγω) μικρα guppy να κοβουν βολτες ...βασικα πηγαιναν ολα μαζι...λες και ειχουν την αιστηση του κοπαδιου ...!!Αλλα εχω προβλημα υπερφορτωσης του 25λιτρου ενυδρειου μου ...!!Ετσι λοιπον εβαλα τα 3 ενηλικα guppy(2 θυλικιες και 1 αρσενικο) πανω στο 200ρι...ετσι ωστε να μεινουν μεσα στο 25ρι τα μικρα...και 3 μεσαιου μεγεθους απο προιγουμενη γεννα + τις γαριδουλες(3-4) + εναν κινεζο γλυφτη...!!Εχω μια απορεια...θα υπαρξει προβλημα με τον "κινεζο" καθως ειναι λιγο υπερκινητικος ...!! Αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι...! Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 13 Ιουνίου 2011 #2 Share 13 Ιουνίου 2011 Σημερα το πρωι τι ειδα...16(μετρησα εγω) μικρα guppy να κοβουν βολτες ...βασικα πηγαιναν ολα μαζι...λες και ειχουν την αιστηση του κοπαδιου ...!!Αλλα εχω προβλημα υπερφορτωσης του 25λιτρου ενυδρειου μου ...!!Ετσι λοιπον εβαλα τα 3 ενηλικα guppy(2 θυλικιες και 1 αρσενικο) πανω στο 200ρι...ετσι ωστε να μεινουν μεσα στο 25ρι τα μικρα...και 3 μεσαιου μεγεθους απο προιγουμενη γεννα + τις γαριδουλες(3-4) + εναν κινεζο γλυφτη...!!Εχω μια απορεια...θα υπαρξει προβλημα με τον "κινεζο" καθως ειναι λιγο υπερκινητικος ...!! Αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι...! Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ Να σου ζησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Ιουνίου 2011 #3 Share 13 Ιουνίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 13 Ιουνίου 2011 #4 Share 13 Ιουνίου 2011 Στο 200ρι πανω εχω ξιφοφορους και endler...θα υπαρξει προβλημα με τα gubby ...δηλαδη θα βγαλουν "περιεργους" απογονους υβριδια??Ευχαριστω πολυ Πιθανών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 13 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 13 Ιουνίου 2011 Να σου ζησουν. Eυχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 13 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 13 Ιουνίου 2011 Κουνελα καταντησε ανα 15 μερες γενναει ...!!Αμα εμενα κανενας κοντα Λαρισα...θα του εδινα τσαμπα καμια 10ρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 13 Ιουνίου 2011 #7 Share 13 Ιουνίου 2011 η πιθανοτητα να υβριδισουν ειναι πολυ μεγαλη..σχεδον σιγουρη για μενα..η επιλογη δικη σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 15 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 15 Ιουνίου 2011 η πιθανοτητα να υβριδισουν ειναι πολυ μεγαλη..σχεδον σιγουρη για μενα..η επιλογη δικη σου.. Θα τα δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουνίου 2011 #9 Share 15 Ιουνίου 2011 Θα τα δωσω Δηλαδή να ξεφορτωθείς το πρόβλημα... Όπως έστρωσες κοιμασε έλεγε η γιαγιά μου.. Κράτα τα, η κανε το ενυδρείο μόνο με ένα είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 15 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 15 Ιουνίου 2011 Δηλαδή να ξεφορτωθείς το πρόβλημα... Όπως έστρωσες κοιμασε έλεγε η γιαγιά μου.. Κράτα τα, η κανε το ενυδρείο μόνο με ένα είδος. Θα δωσω τους γοννους...τους γοννεις θα τους μεταφερω ξανα στο σπιτικο τους 25ρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουνίου 2011 #11 Share 15 Ιουνίου 2011 Θα δωσω τους γοννους...τους γοννεις θα τους μεταφερω ξανα στο σπιτικο τους 25ρι... E αυτό λέω!! πας να ξεφορτωθείς το πρόβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 15 Ιουνίου 2011 Author #12 Share 15 Ιουνίου 2011 E αυτό λέω!! πας να ξεφορτωθείς το πρόβλημα!! Kαι τι θες να κανω??Να εχω καμια 40ρια gubby σε ενα 25ρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 15 Ιουνίου 2011 #13 Share 15 Ιουνίου 2011 Kαι τι θες να κανω??Να εχω καμια 40ρια gubby σε ενα 25ρι? Αυτό και να ήθελες δεν γίνετε φίλε μου!!! (Να σου ζήσουν τα μωράκια!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 15 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 15 Ιουνίου 2011 Αυτό και να ήθελες δεν γίνετε φίλε μου!!! (Να σου ζήσουν τα μωράκια!) Το ξερω ειρωνικο ηταν ..ευχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 15 Ιουνίου 2011 #15 Share 15 Ιουνίου 2011 Δεν έχει θέμα!!! Το καλύτερο όλων θα ήταν....1)να πάρεις κι άλλο μεγάλο ενυδρείο μόνο για τα Γκάπυ, 2)να δώσεις τα Endlers και να βάλεις όλα τα Γκάπυ στο 200άρι, 3)να βάλεις τα Endlers στο μικρό και τα Γκάπυ στο μεγάλο!!! Εγώ θα επέλεγα το 3ο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουνίου 2011 #16 Share 15 Ιουνίου 2011 2)να δώσεις τα Endlers και να βάλεις όλα τα Γκάπυ στο 200άρι, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 19 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 19 Ιουνίου 2011 Tα gubby θα μεταφερθουν στο μεγαλο και τα endler στο μικρο ...και οι γοννοι τωρα θα δωθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος