panstelios22 12 Ιουνίου 2011 #1 Share 12 Ιουνίου 2011 Μία από τις Αμάνο μου έχει στα πόδια της αυγά. Διάβασα ότι χρειάζεται εφάλμυρο νερό για να γεννηθούν. Δεν υπάρχούν ούτε καν λίγες πιθανότητες να βγουν γαριδάκια στο νερό που βρίσκεται ήδη? Είναι αδύνατο δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Ιουνίου 2011 #2 Share 12 Ιουνίου 2011 Μία από τις Αμάνο μου έχει στα πόδια της αυγά. Διάβασα ότι χρειάζεται εφάλμυρο νερό για να γεννηθούν. Δεν υπάρχούν ούτε καν λίγες πιθανότητες να βγουν γαριδάκια στο νερό που βρίσκεται ήδη? Είναι αδύνατο δηλαδή? Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει πιθανοτητα να δεις γαριδακια απο τις αμανο σου! Παρε red cherry να χαρεις γεννες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Ιουνίου 2011 #3 Share 12 Ιουνίου 2011 Η αμάνο γεννά τα αυγά στο ποτάμι τα οποία παρασέρνονται και βρίσκονταί στα δελτα που το νερό είναι υφάλμυρο.Μεγαλώνουν εκεί και μετά κόντρα στο ρέυμα ανεβαίνουν πάλι στο ποτάμι, ή κάτι τέτοιο Πρέπει να προσομοιώσεις αυτή την διαδικασία Καλό κουράγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 14 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 14 Ιουνίου 2011 Δεν έχω τέτοια διάθεση και χρόνο τώρα για να καταφέρω την Αμανο να γεννήσει. Άσε που δεν πρόκειται να τα καταφέρω Καλό κουράγιο σε όποιον προσπαθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος