sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 #1 Share 12 Ιουνίου 2011 επιτελους ανεβασα φοτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 12 Ιουνίου 2011 παιδια ειναι λιγο χαλια η αναληση, αλλα ετοιμαζω καινουριο υλικο να μου πιετε τη γνωμη σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #3 Share 12 Ιουνίου 2011 Διακρινω ενα σοκλοφι?πες μας τι ψαρια εχεις. Μου θυμισε το παλιο δικο μου ενυδρειο με ασπρο χαλικακι. Πεσμας περισσωτερα αν θελεις για να εκφρασουμε αποψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 12 Ιουνίου 2011 επιτελους ανεβασα φοτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 12 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 12 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #7 Share 12 Ιουνίου 2011 Αν βλεπω καλα εχεις μλεξει και τις λιμνες.Το ενυδρειο που τα εχει ειναι αυτο στο προφιλ σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 12 Ιουνίου 2011 γεια σας αυτο ειναι το ενυδρειο μου 120 λιτρα μεικτα με κιχλιδες απο τη λιμνη malawi. στις φοτο εχω και ενα ζευγαρι neolabrologus bricardi απο ταγκανικα το οποιο δεν υπαρχει τωρα γιατι ηταν πολυ ζωηρω, ηταν λαθος που εκανα τετοιο συνδιασμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #9 Share 12 Ιουνίου 2011 Πες μας για τα αλλα ψαρια που εχεις.Παντος να ξερεις τα 120 λιτρα την λιμνη malaw ειναι πολυ λιγα.Επισης για υποστρωμα θελεις αμμο θαλασσης η αραγωνιτη ,γιατι ειναι βασικο για τα βραγχιατους και γενικα για την συμπεριφορα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 12 Ιουνίου 2011 φιλε αυτα που φαινονται στις φωτο με τις μαυρες ριγες ειναι mix απο pseudotropheus και melanochromis και μου βγηκε αυτο ειναι πολυ ομορφα ομως μοιαζουν με julidocromis !!!!!!! οσο για το βυθο εχω ανακατεμενο αραγωνιτη με χαλικι χαλαζια και χαλικακι απο παραλια που το εχω βρασει πρωτα. για τα λιτρα το ξερω οτι ειναι λιγα ψηνομαι παρα πολυ για ενα 400αρι τωρα άλλα εχω ενα θεμα με το χορο. θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #11 Share 12 Ιουνίου 2011 φιλε αυτα που φαινονται στις φωτο με τις μαυρες ριγες ειναι mix απο pseudotropheus και melanochromis και μου βγηκε αυτο ειναι πολυ ομορφα ομως μοιαζουν με julidocromis !!!!!!! οσο για το βυθο εχω ανακατεμενο αραγωνιτη με χαλικι χαλαζια και χαλικακι απο παραλια που το εχω βρασει πρωτα. για τα λιτρα το ξερω οτι ειναι λιγα ψηνομαι παρα πολυ για ενα 400αρι τωρα άλλα εχω ενα θεμα με το χορο. θα δειξει. Ο καθε ενας κανει οτι θελει,εγω σου λεω τι πρεπει και τι εναι σωστο.Και εγω οταν ξεκινισα εβαλα αυτο. Και το πληρωσα πολυ ακριβα. Σου ευχομαι για τα ψαρακια σου να προλαβεις να παρεις το 400αρι που λες,και να κανεις ενα βιοτοπικο Αφρικανικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Ιουνίου 2011 #12 Share 12 Ιουνίου 2011 πατριδα λαρισα! να κανονισουμε για κανενα καφεδακι να τα πουμε απο κοντα... κοιτα την παρουσιαση στην υπογραφη μου να παρεις μερικες ιδεες και μιας και ειμαστε διπλα , θα φροντισουμε να κανουμε κατι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #13 Share 12 Ιουνίου 2011 Αν εχεις τον Σακη διπλα σου παπαδες θα φτιαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Ιουνίου 2011 #14 Share 12 Ιουνίου 2011 αντε να μαζευτει κανενας εδω στην λαρισα που να ασχολιται με κιχλιδες! ολοι με φυτεμενα και τετια ασχολουνται εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #15 Share 12 Ιουνίου 2011 αντε να μαζευτει κανενας εδω στην λαρισα που να ασχολιται με κιχλιδες! ολοι με φυτεμενα και τετια ασχολουνται εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #16 Share 12 Ιουνίου 2011 φιλε σακη απο τυρναβο εισαι τρελο μαστορι μεγαλε δεν αλλα λογια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 12 Ιουνίου 2011 φιλε σακη απο τυρναβο εισαι τρελο μαστορι μεγαλε δεν αλλα λογια!!! πες μου λιγο φιλε τον αφρο πολυουρεθανης με τι τον καλυψες μετα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Ιουνίου 2011 #18 Share 12 Ιουνίου 2011 πες μου λιγο φιλε τον αφρο πολυουρεθανης με τι τον καλυψες μετα ? durostick d1 μαζι με το d20... http://www.durostick.gr/index.php?option=c...&Itemid=271 βαλε φαντασια....καποιο κοματι ξυλο χωμενο μεσα στο backround.... θα τα πουμε απο κοντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 Author #19 Share 12 Ιουνίου 2011 απο που τα πηρες αυτα φιλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Ιουνίου 2011 #20 Share 13 Ιουνίου 2011 εχει εδω στον τυρναβο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος