minoas 11 Ιουνίου 2011 #1 Share 11 Ιουνίου 2011 Μερικες φωτογραφιες που ειπα να μοιραστω μαζι σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 11 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 11 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 11 Ιουνίου 2011 #3 Share 11 Ιουνίου 2011 τρομερο φιλε....!!! ισως να προσ8ετες λιγες ακομα πετρουλες αλλα και ετσι ειναι πολυ καλο!!!!!! ¨) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiskasi 12 Ιουνίου 2011 #4 Share 12 Ιουνίου 2011 πολυ ωραια τα φροντοσακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 12 Ιουνίου 2011 #5 Share 12 Ιουνίου 2011 Μπραβο φιλε.Πολυ ωραιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιουνίου 2011 #6 Share 12 Ιουνίου 2011 Και από κοντά είναι καλύτερο Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 12 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Ιουνίου 2011 #8 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφο!! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφο!! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις! Διαστάσεις:150 χ 50 χ 70 Όγκος:525 λιτρα Φυτά: Valisneria Ψάρια: Neolamprologus Multifasciatus 1m/1f ( 10+ μωρα ) , julidochromis transcriptus 1m/1f ( 5-6 μωρα ) , Neolamprologus brichardi 1m/1f , 4 cyphotilapia frontosa Burundi ( κατα πασα πιθανοτητα 1m/3f ) Διακοσμητικά υλικά:40 κιλα αραγωνιτης tropical marine , πετρες Φόντο:Βαμμενη πλατη με γκρι πλαστικο χρωμα Φωτισμός:1 χ 36w t8 Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα:2 χ Eheim 2217 Θερμοστάτης:1 x Eheim Jager 300w Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Ιουνίου 2011 #10 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολυ ομορφο φιλε μου να το χαιρεσαι. Κια ομορφες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουνίου 2011 #11 Share 12 Ιουνίου 2011 Να το χαιρεσαι φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Ιουνίου 2011 Author #12 Share 12 Ιουνίου 2011 Να το χαιρεσαι φιλε Σας ευχαριστω κυριε Στρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 12 Ιουνίου 2011 #13 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφα ψάρια και ενυδρείο καμιά "πετρούλα" ακόμη (όχι αυτή των ειδήσεων) του χρειάζεται Να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφα ψάρια και ενυδρείο καμιά "πετρούλα" ακόμη (όχι αυτή των ειδήσεων) του χρειάζεται Να το χαίρεσαι ! δεν θα βαλω αλλες εχω κανει τις κρυψωνες για τα κοχυλοψαρα και τις φροντοζες τις αφηνω να βολταρουν ψηλα , υπαρχουν 2-3 μεγαλα ανοιγματα για οταν το χρειαστουν ( οι φροντοζες ) , γενικοτερα δεν θελω να το φορτωσω με πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 12 Ιουνίου 2011 #15 Share 12 Ιουνίου 2011 δεν θα βαλω αλλες εχω κανει τις κρυψωνες για τα κοχυλοψαρα και τις φροντοζες τις αφηνω να βολταρουν ψηλα , υπαρχουν 2-3 μεγαλα ανοιγματα για οταν το χρειαστουν ( οι φροντοζες ) , γενικοτερα δεν θελω να το φορτωσω με πετρες Πολύ καλά θα κάνεις μια και εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα πώς ακριβώς είναι στημένο και τι κρυψώνες υπάρχουν. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει και χώρος για βόλτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Ιουνίου 2011 Author #16 Share 12 Ιουνίου 2011 Πολύ καλά θα κάνεις μια και εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα πώς ακριβώς είναι στημένο και τι κρυψώνες υπάρχουν. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει και χώρος για βόλτα ! οι πετρες στηθηκαν ετσι ωστε να προστατευτουν τα κοχυλοψαρα οταν θα μεγαλωσουν οι φροντοζες για να γλιτωσουν απο τυχον ''πεσιμο'' οποτε με αυτο το σκεπτικο αφηνω 2-3 κενα να περνανε οι φροντοζες και μικρες τρυπες για να υπαρχει χωρος να κρυφτουν τα μικρα , ασε που μεχρι τωρα το ενυδρειο εχει χωριστει σε 4 τομεις ανα ειδος οπου το καθε ζευγαρι προστατευει τη περιοχη του ( με επιτυχια θα ελεγα ) , οταν μεγαλωσουν οι φροντοζες δεν ξερω τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 12 Ιουνίου 2011 #17 Share 12 Ιουνίου 2011 οι πετρες στηθηκαν ετσι ωστε να προστατευτουν τα κοχυλοψαρα οταν θα μεγαλωσουν οι φροντοζες για να γλιτωσουν απο τυχον ''πεσιμο'' οποτε με αυτο το σκεπτικο αφηνω 2-3 κενα να περνανε οι φροντοζες και μικρες τρυπες για να υπαρχει χωρος να κρυφτουν τα μικρα , ασε που μεχρι τωρα το ενυδρειο εχει χωριστει σε 4 τομεις ανα ειδος οπου το καθε ζευγαρι προστατευει τη περιοχη του ( με επιτυχια θα ελεγα ) , οταν μεγαλωσουν οι φροντοζες δεν ξερω τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 13 Ιουνίου 2011 Author #18 Share 13 Ιουνίου 2011 αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου το νοημα του εικονιδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Ιουνίου 2011 #19 Share 13 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο και η σύνθεση εξαιρετική. Να το χαίρεσαι. Θα ενδιέφερε πολλούς νομίζω, όπως κι εμένα, αν μας έλεγες λίγα πράγματα για τις συμπεριφορές που παρατηρείς μεταξύ των ειδών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 13 Ιουνίου 2011 Author #20 Share 13 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο και η σύνθεση εξαιρετική. Να το χαίρεσαι. Θα ενδιέφερε πολλούς νομίζω, όπως κι εμένα, αν μας έλεγες λίγα πράγματα για τις συμπεριφορές που παρατηρείς μεταξύ των ειδών. τα julidochromis δεν πειραζουν και δεν ασχολουνται γενικοτερα με κανενα αλλο ψαρι που βρισκεται μεσα στο ενυδρειο και δεν ειναι ιδιας ΄΄ρατσας΄΄ . Το ζευγαρι οπως και τα μικρα τους βγαινουν απο τις πετρες μονο την ωρα του ταισματος , ολες τις αλλες ωρες κανουν βολτες κατω και γυρο απο τις πετρες τους . Τα multi , ιδιαιτερα ο αρσενικος δεν εχει καποιο προβλημα με τα juli αν και οι περιοχες τους συνορευουν , ομως ετσι πως κανει να πλησιασει καποιο αλλο ψαρι σε μικροτερη αποσταση τον 10-15 ποντων τοτε κανει πεσιμο , ακομα και οι φροντοζες πλεον εχουν σταματησει να πλησιαζουν εστω και αν το φαι πεσει απο αυτη τη μερια , η θηλυκια ( multi ) συνηθως ειναι στη χαμηλη ζωνη του ενυδρειου και εχει το νου της στα μικρα , οταν ειναι εξω ολα και βολταρουν τοτε ανεβαινει 5-6 ποντους ποιο πανω απο αυτα . Τα brichardi στην αρχη ηταν επιθετικα ακομα και απεναντι στις φροντοζες μεχρι που οι ρολοι αντιστραφηκαν πριν 2-3 βδομαδες και τωρα καθονται στη φωλια τους και δεν κανουν τσαμπουκαδες . Οι φροντοζες ..... δωσε τους σκαψιμο και παρτους τη ψυχη ολο σκαβουν και μερικες φορες τρωνε ξυλο απο το μεγαλυτερο ψαρι του κοπαδιου . Εαν πεσει πεινα πανε και μου τρωνε τις βαλισνεριες οποτε ειναι και σημαδι για να ριξω φαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 13 Ιουνίου 2011 #21 Share 13 Ιουνίου 2011 Ωραίο το περιεχόμενο του ενυδρείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2011 #22 Share 13 Ιουνίου 2011 Τυχαινει να εχω δει απο κοντα το ενυδρειο,και να πω πως οι φωτο το αδικουν. Keep Walking φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 13 Ιουνίου 2011 Author #23 Share 13 Ιουνίου 2011 Τυχαινει να εχω δει απο κοντα το ενυδρειο,και να πω πως οι φωτο το αδικουν. Keep Walking φιλαρακι Δεν πιστευω να λες οτι φταιει ο φωτογραφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2011 #24 Share 13 Ιουνίου 2011 Δεν πιστευω να λες οτι φταιει ο φωτογραφος Κατι τετοιο θελω να πω,απλα ειμαι ευγενικος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 13 Ιουνίου 2011 #25 Share 13 Ιουνίου 2011 Μπράβο φίλε μου, ωραίες εικόνες! Αφού έχεις τέτοιες ισορροπίες στο ενυδρείο, όλα ΟΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος