ARIS F 11 Ιουνίου 2011 #1 Share 11 Ιουνίου 2011 Πηγα σημερα σε γνωστη αλυσιδα pet shop στο καταστημα της Ν.Σμυρνης! Επιασα την κουβεντα με τον ιχθυολογο του μαγαζιου με αφορμη ενα τεστ PH και μου ειπε οτι τα ζωοτοκα ζουν σε PH 6,5-7,ακομα και τα μολυ! Του ειπα οτι ηξερα,δηλ οτι θελουν 7,5 με 8 και οτι τα μολυ ειδικα εχουν αναγκη το 8! Αφου διαφωνησαμε αρκετα και με την κουβεντα δεν βγαλαμε ακρη μου φερνει το βιβλιο του με τα προφιλ ολων των ψαριων και οντως εγραφε οτι τα ζωοτοκα θελουν ph 6,5-7. Τι να πω;! Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο,οπου και να εχω διαβασει παντου μιλαει για αλκαλικο νερο! Βγηκε και απο πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 12 Ιουνίου 2011 #2 Share 12 Ιουνίου 2011 Πηγα σημερα σε γνωστη αλυσιδα pet shop στο καταστημα της Ν.Σμυρνης! Επιασα την κουβεντα με τον ιχθυολογο του μαγαζιου με αφορμη ενα τεστ PH και μου ειπε οτι τα ζωοτοκα ζουν σε PH 6,5-7,ακομα και τα μολυ! Του ειπα οτι ηξερα,δηλ οτι θελουν 7,5 με 8 και οτι τα μολυ ειδικα εχουν αναγκη το 8! Αφου διαφωνησαμε αρκετα και με την κουβεντα δεν βγαλαμε ακρη μου φερνει το βιβλιο του με τα προφιλ ολων των ψαριων και οντως εγραφε οτι τα ζωοτοκα θελουν ph 6,5-7. Τι να πω;! Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο,οπου και να εχω διαβασει παντου μιλαει για αλκαλικο νερο! Βγηκε και απο πανω... προσεξες τι βιβλιο ηταν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 12 Ιουνίου 2011 προσεξες τι βιβλιο ηταν?? Ηταν το βιβλιο της εταιριας που τους προμηθευει τα ψαρια,γαριδες κτλ. Του ειπα οτι ισως εκει λεει τις συνθηκες στις οποιες η εταιρια τα εκτρεφει,αλλα μου ειπε οτι αυτες ειναι η σωστες συνθηκες και οτι ετσι ζουν τα ζωοτοκα. Με κουφανε τελειως και επεμενε οτι εγω ειμαι λαθος!!! Τωρα μου λεει το τι γραφουν στα φορουμ,αστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιουνίου 2011 #4 Share 12 Ιουνίου 2011 Ηταν το βιβλιο της εταιριας που τους προμηθευει τα ψαρια,γαριδες κτλ. Του ειπα οτι ισως εκει λεει τις συνθηκες στις οποιες η εταιρια τα εκτρεφει,αλλα μου ειπε οτι αυτες ειναι η σωστες συνθηκες και οτι ετσι ζουν τα ζωοτοκα. Με κουφανε τελειως και επεμενε οτι εγω ειμαι λαθος!!! Τωρα μου λεει το τι γραφουν στα φορουμ,αστο... Μεταξύ μας άμα η εταιρία τα εκτρέφει στο 6,5-7 μετά από τόσες αναπαραγωγές τα ψάρια έχουν μάθει σε αυτό ph.. Όπως οι δίσκοι του γερμανού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 12 Ιουνίου 2011 Μεταξύ μας άμα η εταιρία τα εκτρέφει στο 6,5-7 μετά από τόσες αναπαραγωγές τα ψάρια έχουν μάθει σε αυτό ph.. Όπως οι δίσκοι του γερμανού... Αυτο ακριβως ειπα και εγω,με το ιδιο παραδειγμα! Ομως μου ειπε οτι δεν γινεται κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιουνίου 2011 #6 Share 12 Ιουνίου 2011 Αυτο ακριβως ειπα και εγω,με το ιδιο παραδειγμα! Ομως μου ειπε οτι δεν γινεται κατι τετοιο... Μην το ψάχνεις... Τεσπα δεν έχει νόημα η διαμάχη, εσύ σαν χομπίστας που ξέρει δυο πράγματα παραπάνω ξέρεις τις σωστές επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 12 Ιουνίου 2011 Εχεις δικιο στο οτι δεν βγαζει πουθενα,απλα δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο και μαλιστα απο καποιον που σου λεει οτι το εχει σπουδασει! Συμπαθεστατος ο ανθρωπος και δεν υπηρξε θεμα ή συζητηση σε εντονο τονο,προς θεου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος